Starševski čvek

Ženske, si brijete dlake na rokah?

Default avatar
Kako so odbijajoče tiste ženske, ki imajo preveč dlak na rokah! Ravno danes sem stala na blagajni in kar nisem mogla verjeti, kako je bila blagajničarka kosmata po rokah, kot kakšen dedec. Pa da si tega ne odstrani! Fuj, no. Dvomim, če kakšen fant pogleda za tako neurejeno punco, saj se najbrž počuti ogroženega, ker je ona bolj kosmata kot on:)))

Ženske, koliko imate dlak na rokah in če jih imate veliko, ali jih odstranjujete? Jaz redno, ker gladke roke lepo izgledajo in so bolj privlačne.
Default avatar
Jaz si roke načeloma depiliram čim pride obdobje pomladi in poletja, pa nimam nekaj poraščenih rok, vendar se zdi tudi meni veliko lepše. Tako sem se navadila.
Lep pozdrav,
JetFlash
Default avatar
Imam to smolo, da imam precej kosmate roke, kot kakšen medved. Seveda si jih odstranjujem, redno že od srednje šole naprej. Tudi meni so gladke roke veliko lepše in ne morem razumeti zakaj si ženske z istim problemom tega ne uredijo.
Default avatar
imam 346 dlak na rokah - grozno. Le lepo se brij, pa pazi, da ti kakšna dlaka ne uide.
Default avatar
Uboge revice, ki ne prenesete lastnega telesa, če ne zgleda kot voščena lutka.
Default avatar
še na glavi se cele pobrite da ne boste imele slučajno ene dlačice na sebi. Mater ste grozne.
Default avatar
jaojao,

res ne razumem kaj je narobe s tem in zakaj bi morali biti dlakavi če nam to pač ni všeč, to je pa res grozno a ne?
Lep pozdrav,
JetFlash
Default avatar
robej je napisal/a:
ker jim to ne predstavlja problema?

sama imam na srečo svetle dlačice, ampak pri temnejših ženskah mi je popolnoma logično, da se jim bodo tudi dlačice po rokah bolj videle... če so brez, mi pa delujejo kot oskubljena kura :))))
Default avatar
Veliko moških se že brije tam spodaj...ponavljajo za ženskami...vidim, da gremo v smer, ko bodo še moški pobriti po rokah in nogah in gladki kot dojenčki...brez skrbi...tudi to bo prišlo.
Default avatar
JetFlash je napisal/a:
Med "ni všeč" in "odbijajoče, grozno, fuj, neurejenost", kar so besede avtorice posta, je precej pomembna razlika.
Default avatar
Nekateri moški se že brijejo po celem telesu. Ne samo tam spodaj.

VSak ve zase kaj dela. Tista ki želi naj se brije tista ki pa ne naj se pa ne brije mene ne moti.
Sam nimam skoraj nič dlak kar jih imam so pa svetla tako da imam srečo.

Me pa ne moti če se ženska ne brije naj dela vsak sam kar hoče.
Default avatar
kokodajsk je napisal/a:
Meni delujejo tiste voščene gladke roke kot tri dni staro truplo, prav res.
Default avatar
Kr neki...čist logično vam je da se brijejo noge, pa spodaj, ampak če si pa nekdo pobrije roke, je pa cel halo?! Zakaj že? Me zanima, tiste, ki se ne brijete po rokah, potem sebe sprejemate takšne kot ste, torej imate tudi kosmate noge in intimne dele? Ali gre mogoče za dvoličnost?
Britje intimnih delov in nog vam je čisto sprejemljivo, britje rok pa zelo smešno in nepotrebno. Khm...nekak ne gre skupi, a ne?
Default avatar
QER je napisal/a:
Ali si ti briješ tudi obrvi, trepalnice in lase? Če ne, zakaj ne?
Default avatar
Lasje in trepalnice niso dlake, obrvi si pa pulim ja, ravno brijem jih ne, jih pa rihtam, da imajo lepo obliko, torej posegam vanje. Tudi lase ubistvu strižem in barvam, da lepše zgledajo in trepalnice mažem z maskaro.
In? Kaj si hotla povedat s tvojim totalno zgrešenim vprašanjem?
Default avatar
JetFlash je napisal/a:
Prav briga me če se brijete.VSak ve zase.Zmotu me je način pisanja od avtorice zato sem tako napisala.

Vsak ve zase kaj dela s svojim telesom in kje se brije.Enim je tako všeč drugim tako. Sam avtorica je pa tako napisala kot da je blagajničarka ta veliko čudo na tem planetu da ne rečem kaj drugega.

Meni je lepša kosmata ženska po rokah in čista, kot pa pobrita po rokah pa smrdi kot dihur ki se ni umila že 1 teden.
V internatu smo imeli dva taka primera našminkani obriti a ko si prišel v sobot te je vrglo ven ker je smrdelo kot kuga huje kot v hlevu.Tupša pa nista videli cel teden.Pa tudi preblačili se nista vsak dan.Na pudrani in po briti pa v nulo.

Vsak ve zase kaj dela.
Default avatar
JetFlash je napisal/a:
Če ti ni všeč si jih odstraniš. Če si jih druge ne te pa čisto nič ne briga. Za nekoga napisat fuj, odbijajoče itd zato ker ima kosmate roke je pa pravzaprav omejeno.
Default avatar
Da si delaš s svojim telesom tisto, kar ti zapoveduje neka trapasta suženjsko skomercializirana mentaliteta, po kateri mora žensko telo spominjat na nezrelo predpubertetno punčko, in da si lahko hvaležna, da nisi rojena tam, kjer amputirajo klitorise.
In ja, lasje in trepalnice so prav tako dlake.
Default avatar
Nista se tuširali po cel teden...potem sta se brili kar na suho ali kako? Ok, depilator še nekako gre, ampak spodaj se verjetno nista z depilatorjem brile a ne? Pol le nista ble v nulo pobrite?!

Men je tud precej odbijajoče, da vidim žensko s kosmatimi rokami, pomožnosti še temne kocine...tudi kot to, da pač vidim žensko ki nima pobritih nog. Ja, pač, to mi je odbijajoče in mislim, da bi vsaka ženska pač zase mogla poskrbeti.