Starševski čvek

Moravci-htl Termal

Default avatar
Iščem, pa ne najdem kaj dosti :( Je kdo bival v hotelu Termal v Moravcih? Šli bi za par dni z mulacijusi, pa nikjer ne najdem kaj oprijemljivega glede sob, kakšne so, so majhne, velike, balkoni, glede kuhinje (alergik!!), so obroki samopostrežni itd. Prav smešno se mi zdi, da imajo tako malo na netu, zgolj oskubljene osnovne informacije, pa nič več. kakšne je bazen, ki je v hotelu samem? Je sploh primeren za otroke' Torej - kdo bil, kakšne so bile vaše izkušnje?
Default avatar
Skr bna, saj si fajn ženska, samo tečna si s to vašo alergijo do skrajnosti. Ma, ni posta, da ne bi omenjala, da imaš doma alergika. Saj že vsi vemo!!!!!!! Vem, da ni lahko, ampak koliko je takšnih otrok, pa nobena to ne poudarja KAR NAPREJ!!!!!!!!!
Default avatar
Ježešna, uboga revca, en ubogi post ni bil konkreten odgovor. Komentar na splošno stanje ne šteje, če ni komu pihanje na dušo?
Default avatar
Lej, če te pojansilo, zakaj me zanima vrsta oz. način serviranja obroka moti, te pač moti, tvoja stvar. Dano je v oklepaj za vse tiste, ki bi se spotaknili ob požrešnost ljudi, ki jim klasična strežba ne ustreza, recimo, ali pa ob presranost ljudi, ki jim en meni ni dovolj ipd, česar smo na MON vajeni. Če je beseda o alergiji tako in drugače, povem svojo izkušnjo, če ti grem na jetra, me pa pač preskoči, imaš za to vso možnost, saj avtor jasno piše zraven članka. Za razliko od mnogih se jaz nikoli ne skrivam za raznimi eh no, skrita, kar tako ipd., tako da se mi komot ogneš.
Default avatar
Hči je bila sredi februarja. Bili so sami starejši, voda je smrdela po nafti. Vse cunje so ji zaudarjale po njej.
Hrana in postrežba je bila zelo OK, veliko sadja in zelenjave.

R
Default avatar
Mi smo imeli rezervirano za 1. maj, ampak smo zaradi bolezni ostali doma. Drugače pa moj bratranec hodi tja že vrsto let in je zelo zadovoljen. Če ti to kaj pomaga.
Pravi, da je hotel lep, čist in da so prijazni. Postrežba o.k., hrane je dovolj in je okusna.TIsta voda, ki smrdi po nafti je pa čisto v posebnem bazenu in ni v vseh bazenih.
Pa še to: tudi mi imamo alergika.
Default avatar
Savin kompleks Terme 3000 sestavlja sklop hotelov, ki si sledijo drug ob drugem in vsak ima tudi svoje bazene. Glavni kopališki del so Terme 3000, kjer je veliko toboganov in ostalih termalnih vodnih užitkov za stare in mlade. V tem sklopu je tudi Prekmurska vaz, tipične male hiške, apartmaji, kjer lahko sam kuhaš ali pa ješ v enem od hotelov. Najbolj prestižen je hotel prestige, ki je odprt dobri dve leti. Ostali so precej starejši in jih počasi obnavljajo.

Imaš pa na drugi strani ceste v Moravskih toplicah kompleks Vivat, kjer je tudi zelo prijeten hotel z zunanjimi in notranji vodnimi površinami primernimi za vse generacije. Vse skupaj je malo manjše, manj gužve in zaradi tega tudi manj "umazano". V obeh kompleksih imaš termalno vodo, ki smrdi po nafti. Gre za naravno termalno zdravilno vodo, ki je dobra za razna revmatska obolenja ali kožna.

Poleg tega imaš tudi široko ponudo privat apartmajčkov ali kmečki turizem, ki ga toplo priporočam za majhne otroke. Boste bolj v stiku z naravo. Prekmurci so odlični gostitelji in gotovo vam bodo (kamorkoli boste šli) ponudili kaj kar lahko jeste.

Vse skupaj je torej precej "na kupu" in ni pomembno kje spite, če se boste hodili kopat. pozna se edino pri kartah, ki jih imaš, če si hotelski gost že vključene!

Upam, da sem ti kaj pomagala. Sicer je pa tukaj ves teden večinoma sonce (na srečo dežuje le zvečer ali ponoči). Kopamo se že zunaj. Vse cveti in diši...Prekmurje je zakon!
Default avatar
Mislim da smo že v takšnih časih da se gostu prilagodijo maksimalno. Glede sob (bližina dvigala, pritličje) ter prehrane.

Ne poznam nikogar ki bi iz prekmurja prišel lačen. Hrane je za sredozemski način prehranjevanja že preveč.
In ni vrag da v tej kulinarični pestrosti ne bi dobila nečesa kar tvojemu otroku ne povzroča težave. (mimogrede tudi jaz mislim da kompliciraš življenje sebi in otroku z pretirano obsedenostjo z alergijo)

Komot pa se lahko dogovoriš z šefom kuhinje glede diete ali pa še prineseš sestavine da boš res gotova.
Default avatar
Muni, hvala lepa :) Da ste Prekmurci enota za gostoljubje, vem, saj zato pa gremo enkrat po dooooooooooooolgem času še malo v vaš konec. Mi morda lahko priporočiš kakšno fajn domačijo, kamor bi se splačalo hodit na kosila? Pa ne na "dunajce in pomfrit" :(, kaj domačega?

Hvala tudi tebi, ajiram :), take izkušnje največ pomenijo. Glede na to, da imata oba otroka težave s kožo računam ravno na to, da bo tale "naftasta" voda" pri tem pomagala, vsaj v Bad Gleichenbergu, kjer je podobna, sta čist prenovljena. Čimprej se pozdravite!
Default avatar
Skr bna je napisal/a:
Sigurno zna pomagati !
V bistvu so ti drugi napisali kako in kaj, jaz kot dolgoletni gost lahko samo rečem - komaj čakam na "drugič". In se zna kmalu zgoditi :))

V bistvu je tako da ko enkrat vse to vidiš, te ne pusti ravnodušnega. Malo je seveda pomembno, koliko je kdo picajzlast, se seveda da potegniti in pluse in munuse, drugače pa se vi tam lepo imejte in poročaj, ko se pač vrnete.

Hrana ? Ne morem se spomniti imena enega penziona v bližini, oddaja tudi sobe, sicer pa tam in okolici lačen nisem bil nikoli.
Default avatar
...pozabil napisati glede hotela Termal: čisto ok hotelček je, sobe so srednje velike, pred časom kompletno obnovljene, imajo balkone (tiste, ki gledajo na notranjo stran - proti kompleksu Term 3000), restavracija je razen zajtrka postrežna, 1x na teden zvečer pa samopostrežna - muzika, itd... Imaš v hotelu svoj bazen (manj priporočam), par korakov in seveda brezplačno kopanje do/v Termah 3000 z veliko bazeni, ležalniki, v njej tudi samopostrežno restavracijo...

Sem v mislih tam....Vi pa uživajte !
Default avatar
Jaz grem vsako leto, smo zadovoljni. Bi te pa opozorila, da je na vhodu v bazen tabla kjer piše, da kopanje otrok v tem bazenu ni priporočljvo zaradi možnosti okužbe - ne čistijo vode. No, piše nekaj v tem smislu.
V hotelu so zajtrki samopostrežni, za ostale obroke pa ne vem, ker smo hodili jesti ven.
Lepo preživite dopust.
Default avatar
Moja izkušnja- lepo je! le tistih starih s slamo pokritih hišk se izogibaj-te. Nikakor niso vredne 3 zvezdic še ene ne, vse je vlažno in za to ceno neprimerno.
Default avatar
bili 1x s3 letnikom. Nikoli več. Sobe male, balkon zelo slab. Vse bolj izrabljeno. Mi nismo imeli nove opreme v sobi!!
bazen za crknit Oduren. To sploh ni za otroke. Lahko pa greš peš don term 3000, ki so tudi smrdljive (sploh stopnišče za +na vrh'.) Otroški bazenček mali, vse piha, kot za stavo.
Hrana v hotelu -mei osebno zelo slaba in zelo majhne porcije. Večerjo so ti postregli-smotano in premalo.
Glede na primerjavo z drugimi hoteli v Sloveniji-na primer: Portorož Neptun, ali Riviera, Barbara ..tale Termal ni vreden toliko zvezdic. Bi moral imeti 2!
Default avatar
Mi smo bili nastanjeni v apartamju, jedli smo pa v Termalu.
Zajtrk je bil samopostrežni, obroki streženi. Na voljo so bili (ne vem več točno mislim da) trije meniji in solatni bife. Nam je bila hrana okusna, porcije so bile "za najest". Osebje prilagodljivo, prijazno in ustrežljivo. Ker ne jem svinjskega mesa, so ga nadomestili s puranijem ali piščančijem. Seveda sem jih to že predhodno prosila.

1x smo bili v večjem, 1x pa v manjšem apartmaju. Kar se tiče apartmajev so dokaj urejeni. Ni ravno prestižno, ni pa niti tako hudo. Mene je edino motilo to, da so dvonadstrponi. Spodaj je kuhinja+jedilni kotiček+dnevni kotiček. Zgoraj spalni prostor. Seveda je v večjem bolj prostorno, v manjšem presej manj. V večjem je bilo stranišče spodaj, v manjšem pa zgoraj. To je zna biti malce neprijetno.
Default avatar
cec, a ti si to ravno v Termalu ali kje drugje v Termah 3000?

Ker zdajle je mitrue ravno tretja, ki je stvar ne preveč pohvalila :( in me malo skrbi. Če so sobe majhne že za enega otroka, mi smo z dvema :?, menda so pa v ponudbi samo "standard" sobe, so mi rekli v hotelu, in dodali da "niso velke, niti male, tak no". Zelo me jezi, ker nikjer ni enega konkretnega opisa, ne sob, ne opremljenosti, še tista fotka, ki je, ti ne pove nič. Ne rabim ne vem kaj, rabim pa čisto in tolk, da lahko normalno hodimo, ne da se ob pomožnem ležišču in posteljici kopljemo preko postelj, da pridem čez sobo (že doživela :(( ) Tega res ne bi. Pa če so obroki streženi mi je tud ful zoprno, ker pol moram skoz težit za spremembe :((, pri samopostrežbi pa naberem, kar smeva jest in basta. Sem že predračun naročila, zdej sem pa spet v dilemi :((
Default avatar
smo bili za praznike v prekmurju. meni bi bilo škoda, če bi bili v hotelu in samo na bazenih. ful je vse lepo, da se veliko prehodit in prekolesarit. jedli smo v dveh gostilnah, zelo okusno in dobro. za spat pa priporočam penzion aleksander, ali šinjor, ali turistična kmetija ferencovi (to je v cankovi, ampak tam je vse blizu).
Default avatar
Hotel termal-katastrofa,nikoli vec...prevec je vsega,da bi razpredala,v glavnem sramota,da ima 4 zvezdice,zasluzi samo 2..Ne priporocam nikomur,ki ima izkusnje z lepimi hoteli 4 zvezdic...LP