Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

PODARIM POTOVANJE V ŠPANIJO

Default avatar
Podarim potovanje v Španijo (Lloret del mar,Barcelon).
8 dni, vključen avtobusni prevoz, polpenzion, izleti, ogled Pise, Nice, Cannes-a, Monaca. Odhod - možnih več terminov aprila, maja in junija.
Zakaj podarim? Ker jaz žal ne morem iti (vožnja z avtobusom mi že čez pol ure povzroči grozno slabost), bližnji so pa ali že bili ali pa ne morejo iti zaradi dopusta .
Kontakt na [email protected]

LP,
Default avatar
Ful lepo od tebe, od tistega ki pa bo šel, pa upam da bo toliko pošten, da ti nekaj plača.
Default avatar
Jaz sem takoj za, če je sevada zadeva resna. Prosim sporoči.
Default avatar
Marsikdo mi reče, naj napišem vsaj simbolično ceno, pa se mi ne zdi prav prodajati nekaj, kar sem tudi sama dobila zastonj. Sem vraževerna, kaj čem :)

LP
Default avatar
Vesnica33 je napisal/a:
na moj zasebni email prosim.
Default avatar
Zadeva je zelo resna (vem, da je težko verjeti, tudi sama bi bila nejeverni TOmaž), vendar ne želim tukaj dajati več podatkov, ampak prosim na e-mail.


LP
Default avatar
Pa si sigurna, da lahko podariš? Ker je tudi moj oči dobil to potovanje, pa je baje neprenosljivo. No, vseeno lepa poteza, pa upam, da se bo dalo prenesti na koga, ki bi šel.
Default avatar
Ja, lahko se podari. Jaz bom napisala odstopno izjavo z vsemi podatki (mojimi in od osebe, kateri podarjam). To so nam takoj povedali, ker vsak pač ne more iti.


LP
Default avatar
zelo lepo od tebe. jaz upam, da - če že res ne boš računala - da boš izbrala nekoga, ki si zelo želi in si tega ne more privoščiti sam. tudi sama zelo rada potujem in bi z velikim veseljem šla, ampak se ne javljam, ker si lahko plačam sama. tako da dobro izberi in javite, kako bo :) lepo potovanje prejemniku.
Default avatar
Živjo!

Jaz bi ful šla, ker v svojih več kot 25ih letih življenja še nisem videla nobene druge države kot le te, ki mejijo s Slovenijo :(
Ampak, se bojim, da so se sigurno že drugi zgrebli za potovanje?
Default avatar
Maja1 je napisal/a:
Aha, potem pa sploh super. Še enkrat: pozdravljam lepo gesto!
Default avatar
"jaz bi fullll šla", na privat e-mail prosim. Ena gospa se je že prijavila, očitno je resna, vendar še ni nič oddano.

LP
Default avatar
A ni to neka goljufija? No, ali pa vsaj nateg? Saj je že bilo tukaj gori? Najprej je prodajala, pa ni hotel nihče vzeti, ker so jo razkrinkali. Neka fora, da morata iti dva - en ima zastonj, samo potem drugi plača abnormalno. Pa dol se mora še ful doplačevati. Dajte se malo pozanimat, da vas ne bodo na suho ...
Kdaj je pa še kdo komu kaj podaril, lepo vas prosim.
Default avatar
Ja, verjetno bi tudi jaz dvomila. Ampak tako je, pa ni nateg. Ne, ni treba, da gresta dva. LAHKO gresta 2, ni pa nujno. Sobe so dvoposteljne, in oseba se potem lahko odloči, da v sobo sprejme so-izletnika (iz iste skupine) ali pa doplača za enopostoljno sobo (kar je seveda praksa v vseh hotelih, to vam je verjetno jasno).
Če vas zanima - podrobnosti po e-mailu.
Če noben ne bo šel, bo zadeva propadla in bom papirje in brošuro pač vrgla v smeti, svet se bo pa itak vrtel naprej.

Lahko noč
Default avatar
Eh, saj se na netu vse najde, ni treba, da si tako skrivnostna.

Za enoposteljno sobo je doplačilo 200 evrov + plačajo se vsi izleti, ki tudi niso poceni. Na koncu se cifra verjetno približa ceni aranžmaja pri klasičnih agencijah - velja pa samo za zunajsezinske 'mrtve' termine, ki so že itak cenejši.

Pravijo, da so se imeli fajn - zastonj pa to ni v nobenem primeru, zato ne zavajaj. In teh nagrad so podarili ogromno, samo jih večina ne gre.

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2967808
Default avatar
V imenu, pa še kako se strinjam z tem kar si takoj napovedala oz. podvomila, saj ljudje nismo še tako nori a ne, da ne bi videli kam pes taco moli... Iz izkušenj vam povem, da je naša botra tudi bila izžrebana za Španijo in bla, bla bla...

Ona je bila zelo vesela zato, ker je bila izžrebana. Ampak ona je šla z možem in mož je moral plačati sam zase 700€ + kar so tam imeli ne vem kaj še... Tako, da sta imela samo stroške za tisto malo časa, ko so videli Španijo.

Eh, brez veze, me pa veseli, da se še najde takšna kot si ti V imenu, da ve kaj je res.... Oz. kam pesek tačkico moli haha:))))))))
lp, želim vam srečno pot v Španijo. Dobitnica katera bo to karto dobila upam, da se boš oglasila tudi na MON-u, da nam poveš kako si se imela...
Default avatar
moja mami je dobila tako podarjeno potovanje za bus-pariz in ker sama ni šla sta šla dva namesto nje in madona no, kasneje smo videli, da so doplačali toliko, kot bi imeli drugje plačan že polet in vse dni za pariz...to je nateg po celi črti, da ne napišem še kaj dalje...
Bodite prištevne in le kdo vam bo dons dal kaj zastonj..psihološki nateg po celi črti, ni blema, sam net v roke in agnecije in prevetite koliko vas drugje pride tak aražma in vse vam bo jasno...da ne omnejam koliko vse so morali plačevat še dol na licu mesta...vsak muzej, pot tja, ogled tega in unega...tako da je to res nateg na celi črti!
Default avatar
Pazite se tudi vodičev pri agencijah, ko potujete z navadnimi aranžmaji. Od vsakega potnika poberejo recimo na dan 50 eurov in rečejo, da je to za stroške muzejev, kosila, da je to ceneje, kot če gre vsak sam kupit vstopnico za muzej, ker je cena za skupino...isto reče za kosilo, da dobi ceneje, ker pripelje več ljudi..

a je čisti nateg, ko si zračunaš cene posameznih ogledov tisti dan, dobiš ponavadi polovico tega, kar vodič zaračuna. Priporočam, da si pred vsakim izletom ogledate cenike na netu, vse svetovne znamenitosti imajo svoje spletne strani.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net