Forum.Over.Net

Starševski čvek

robi friškovec

Default avatar

asinotpadu

Kako se vam zdi? Meni je že dolgo všeč, danes pa še posebej. Tako sproščen, širokega duha,...
Škoda da ne izvaja verouka, ali pač?
Default avatar

1Aaaa

Meni je všeč, ker je človek. Prizna, da ni nekaj več, da ima skušnjave, da se tudi njemu dvigne ... Tega ne bi pred kamero naredil vsak.
Jaz ga cenim in spoštujem, ker je dober človek, ker dobro dela, ker se zna približat človeku.
Osebno ne maram Cerkve, on mi je pa všeč.
Default avatar

roberta :-)

...Če bi bili vsi taki kot je Robert Friškovec,bi bil svet res lepši in prijaznejši,človeški...aja,pa jaz bi z veseljem hodila k maši,pa sem ateistka sicer. Sem že prej nekaj slišala o njem a danes me je res izredno pozitivno presenetil.Faca res!Sproščen,človeški,...ma res,vsi ostali duhovni gospodje bi si ga lahko vzeli za vzgled.Pa na Jezusa me spominja,baje je bil glih en tak;-)
Default avatar

črna mačka

Vse pohvale !
Default avatar

bravo

Bravo, Robi, ti si car!!!

In zgled.
Default avatar

ewwa

roberta :-) je napisal/a:
In ker jaz poznam še kar nekaj takih carjev med duhovniki, bom kar posplošila - tako kot se v zvezi s cerkvijo tukajle gor dogaja vsakodnevno, samo v drugo smer - duhovniki so res face. Za zgled marsikomu!
Default avatar

elaine

Temu moram pritrditi. Poznam kar nekaj župnikov in niti za enega ne morem reči, da ni fant od fare. So pa tudi med njimi nekateri bolj, drugi manj verni.
Default avatar

4xmami

Se popolnoma strinjam z ewwa!

LP
Default avatar

no ja

jaz ga pa videti ne morem...blazno antipatičen
Default avatar

pajdikovaljubica

no,zdej si pa upam,ko je že ena....men tud ne sede..ma zadaj nekaj temnega...pa čeprov me boste druge mele za čarovnco,raj verjemte.
Default avatar

pajdikovaljubica

Veste kdo pa je bil res pozitivec?Tisti župnik,ki je leta nazaj služboval v Laškem in so ga cerkveni inkvizitorji prestavili nekam v Nemčijo,ker je bil preveč napreden in priljubljen-samo,tam je postal priljubljen pa še med Nemci,haha...Kao mu je že ime? Tak,okrogel,nadvse prijazen Gospod????Spomnite se,no:):)
Default avatar

metka 3

V Berlinu, Dori, kako se piše, se pa ta hip ne spomnim.
Default avatar

Ecce hommo

Robi je človek, ki se trudi živeti po Evangeliju. Za razliko ed nekaterih se mi zdi, da mu je jasno, da bo za svoje življenje dajal odgovor kot Robi in ne kot duhovnik (kar naj bi ga opravičevalo).

Odaje nisem gledal, Robija pa drugače poznam. Zato me zanima, če tisti, ki vam je Robi "všeč", veste, kaj je "njegov" projekt, za kaj se zavzema in ali ga v tem podpirate. Tudi konkretno.

Lep ponedeljek vsem!
Default avatar

ena huda

mene pa nekaj na temu Robiju moti, pa ne vem kaj. Vse kar dela se mi zdi zelo v redu,ampak kot tip človeka se mi zdi pa nekam nervozen al nemiren...ne izžareva mi neke umirjenosti, al pa pomiritve samega s seboj, pa ne vem zakaj se mi zdi, da bi moral? kaj pa vem, a katera ve, zakaj se je odločil za to pot? pa vse to, kar delajo duhovniki in nune, da se vozijo okrog po svetu, počitnikujejo, svetujejo, v bistvu dobro živijo, le nečesu se morajo odpovedat....ko je moja soseda, ki je dolga leta bila vdana faranka in globoko verna in zmetala pol dohodkov v cerkev na stara leta vprašala, da nekoč so imele pa nune nego starejših na domu, pa če je to še sedaj, so se ji pa malo da ne smejali...seveda, oni delajo dobra dela, ampak točno tista, ki se njim zdijo zanimiva in v redu....recimo pogovri z zaporniki, bivšimo narkomani ali pa nastopanje in iskanje medijske pozornosti na TV....seveda, ko je ta gospa morala v dom, je bil pa župnik vsak dan pri njej in jo gnjavil s tem, da je dobro da trpi, pa oh in sploh, seveda, gospa nima naslednikov in se je zelo potrudil, da ji je nosil sadje vsak dan in potrpežljivo čakal, da bo zapisala stanovanje cerkvi-hm, ne vem, lahko da ga na koncu celo je. mu ni bil problem vsak dan pridet za kolikor bi bilo treba časa za svoj namen...mogoče sem krivična, ampak jaz tako to vidim...ko smo mi prišli k njej, smo se vsaj včasih potrudili, da smo jo dali na voziček in ven peljali, ker jo je to najbolj osrečilo, on pa tam težil s tistim njegovim blebetanjem, da je gospa potem vse noči, ko je tiste protibolečinske tablete jedla neke hudiče in pekel sanjala, boh vedi s čim ji je grozil....imam odpor do hinavščine, cerkev se mi pa zdi hinavska, nekaj prodajajo svojo pamet o stvareh in življenju, kaj pa oni vedo o življenju. pa namesto, da bi prodajali upanje ljudem, jim vcepljakjo občutek krivde in iz revežev stiskajo keš. se opravičujem tistim, ki so drugačni. vsa ta hinavska scena se je prenesla tudi na politično raven, saj pri njih tudi znotraj stranke (NSi)deluje sistem prisile in groženj ter teptanja z ljudmi...bljak!!!no, očitno je nekatere srečala pamet, zato takšna polomija na volitvah.OK, vem, da sem zašla s teme tega kao v redu duhovnika na raven politike, ampak sem videla stvari od blizu in imam o tem svoje mnenje.
Default avatar

nemi3

ena huda, tako si huda, da imam občutek, da si celo klobaso, ki si jo spisala hotela "povedati" na en mah, težko je brati veš, če ne ne veš, kje se nek stavek začne ali konča (VELIKE začetnice)!
Default avatar

??????????????

ena huda,si računala,da bo na tebe prepisala namesto na župnika,kaj?Zdaj pa zato cerkev mrziš.
Default avatar

ena mila

?????????????? je napisal/a:
Kako trapast komentar
Default avatar

a ne veš?

ena mila je napisal/a:
Če slučajno še nisi opazila - ta oseba vedno daje trapaste komentarje. Čeprav ima 1000 nickov, je vseeno prepoznavna.