Starševski čvek

instant internet - mobitel

Default avatar
Povejte mi, kako ste zadovoljni s tem internetom in tem hyudaijevim modemom?

Ali je v katerem primeru lahko sploh ugodnejša, boljša varianta od "žičnega interneta" ter v redni rabi? Ali to samo uporabljate na dopustih oz. težje dostopnih mestih, kjer ni ostalih možnosti za priključek na internet?
Default avatar
Mobilni internet se seveda ne more primerjati s tistim "preko kabla" kar se tiče hitrosti prenosa. Ima pa mobilni internet tudi nekaj prednosti - pogoj je le dovolj močen signal. Uporabljajo pa ga predvsem tsiti, ki morajo imeti dostop do interneta povsod (doma in v tujini) in seveda vsi tisti, ki nimajo možnosti priklopa na kabel.
Vilina
Default avatar
Mi smo full zadovoljni, hiter, super je za prenosnik, lahko si on line tudi v postelji.

Drugih lokacij pa še nismo sprobali, tko da nimam informacij. Samo so nam rekli, da tam kjer lovi mobitel, lovi tudi ta internet.
Default avatar
ja, pri meni je instant internet najboljša možna varianta. Je pa res toliko signala kot ima gsm ima tudi, tale internetni dostop. Pri nas (Izlake) je prenos EDGE (zelo počasen). bolje nekaj kot nič
Default avatar
Jaz sem ful zadovoljna z njim. Povsod imaš dostop do interneta, ponekod pa res malček počasneje vleče (odvisno od signala pač).
Default avatar
Vse je odvisno kje si.
Default avatar
Evo, jaz imam Mobitelov instant internet, ta mesec bo eno leto.

Je hiter, praktičen, meni se zdi tud poceni. Prenosnik je pa tud mega zadeva, ga nosim okrog, tud če se mi ne da vstat iz postelje, ga lahko uporabljam, pa ko je sonček, sem z njim na vrtu na ležalniku. Če kam grem pa itak ni treba omenjat, kolk je to v redu, da ga lahko vzamem s sabo.

Zelo zadovoljna!