Med.Over.Net

Starševstvo in vzgoja

Izleti v zabaviščne parke

Default avatar

lev76

Zanimajo me izkušnje vas,ki ste se lotili dalših izletov v npr. Gardaland,Legoland,ZOO Zagreb.

Razmišljam o Gardalandu-sama s 3 letnico. Malo me je strah,ker se bojim,ko moraš sam urejati stvari (kupit karto,naročit hrano) in v tistem času otrok lahko kam odtava,četudi sva dobro zmenjeni da se me mora držati za pas,...Kakšne so vaše izkušnje s takimi daljšimi izleti v tujino in koliko bi to 3 letniku sploh bilo zanimivo?
Default avatar

tinč*

Mi gremo vsako leto v najmanj 1 zabaviščni park.
Če imamo čas in denar, gremo za 2 dni v Europapark, drugače pa v Gardaland, Legoland...
Moji mali vejo že od malih nog, da se me je treba držati, vejo pa tudi, kaj storiti, če se slučajno zgubimo iz oči. Pa to ne velja le za zabavišne parke, temveč tudi za Interspar :)

Ne komplicirajo za hrano, pijačo, sladoled, igračke, zelo natančno vejo, kje je moja meja, kaj dovolim in kaj ne. Ne rečem, da ne poskušajo fintirat, ampak jim v večini primerov bore malo pomaga.

Glede zanimivosti pa... mojih nikoli nisem vprašala, če jim je kul ali ne, pač meni je in smo šli. Se navadijo :)

Je pa tako, nasplošno luškano za mulce. Moja tamala je 4 in ko smo ji dali na izbiro, če gre z babico v toplice ali z nami v Gardaland, rekla, da ni šans, da se gre namakat, ona se ger vozit z vlakci.
Default avatar

lev76

Hvala za odgovor tinč*.
Saj, dejstvo je da mene ful tja vleče,ker sem čist nora na te stvari, zdej bi pa rada še tamalo tja vlekla:)) Vse se da.če se hoče, menda je se ne bova izgubili al pa da mi jo kdo vzame!

Mogoče pa le letos še počakava,da bo od hčerke prijatelj zrastel na 100 cm, pa jo potem skupaj mahnemo, v Gardaland za začetek.
Default avatar

yrsa nepr.

V Gardalandu imajo veliko stvari tudi za triletnike, tako da se bo vsekakor zabavala.
Kar brez strahu. Če si želiš pojdi.

Jaz sem lani kar napokala tamali dve (nekoliko sta sicer starejši) in smo se potepale po Dunaju in kampirale ob enem jezeru v Avstriji cel teden in smo se imele super.