Starševski čvek

oh ta seks

Default avatar
Se vam je že zgodilo kaj takega.Ko sta z možem pri predigri seksa ,se mož obrne proč in sploh noče več nadaljevat in to zaradi tega ker pomislite na kako drugo stvar poleg,npr,na svoj celulit na trebuhu.
Saj vem ,da je noro pa ,da verjetno ve sploh nikoli ne pomislite na kaj drugega kot pa to kaj počneta,ampak jaz pač sem, in ta njegov odziv me je zelo prizadel in razočaral.
Pa tako lep večer sem si predstavljala ,nanj sem se v glavi cel dan pripravljala,saj vem, zato pa sem tolko bolj razočarana nad svojim moškim,ker mi ni naredil tega prvič.

So vaši moški tudi taki in tako občutljivi na neke malenkosti.Ali se vam zdi ,da pretiravam,ker jaz sem res žalostna .
Pa povejte ,če res nikoli ne pomislite na katero drugo stvar poleg seksa ali sem samo jaz tako čudna.
Default avatar
Čaki mal, a ti on misli bere, al kaj?
Default avatar
pomisliš ali rečeš?
sploh ne razumem tvojega pisanja ...
pri predigri se vama je zgodilo kaj?

no jaz jasno da kdaj pomislim tudi na kaj drugega, kar nima veze s seksom ... včasih celo rečem kaj, ampak to še nikdar ni bil razlog da bi nehala s predigro ali seksom....

če vprašaš mene je tvoj mož rahlo otročji :) je pa seveda odvisno kaj je v resnici bilo ...
Default avatar
Ne ,ne bere mi misli ,ampak je slučajno opazil ,kar sem mislila ,ker sem s svojo kretno to nakazala.Kar naenkrat je nehal in se obrnil vstran.

Ja pa meni se tudi zdi to malo otročje ,čeprav še zdaleč ni več otrok.In ravno to me je prizadelo ,ta njegov odziv ,ker ga kar "ftrga"in on ne more več ,ker jaz imam nekaj druga v glavi,tako mi reče.Samo katera ženska pa kdaj ne pomisli poleg na kaj drugega.
Default avatar
ker itak ne ve,na kaj si mislila,opazil pa je,da na nekaj si,je verjetno pomislil,da ti ni več zanimiv .....pa dej ga vpraši,no!!:):)
Default avatar
Jaz pa mislim da tvoj možiček ni več zagret zatebe ker če si v predigri in si želiš seksa z ljubljeno osebo te ne more zmotiti nobena majhna malenskost. Enako je s tabo ne vem kako imaš čas med predigro gledati svoj celulit oziroma kako si debela. Vajin seks šepa že kar nekaj časa samo predvidevam pa oprosti če sem kruta.
Default avatar
Mogoče pa ga je strah, da bo celulita vedno več.
Default avatar
Pomoje ga pa odbija tvoja preobremenjenost z zunanjim izgledom.

Ker tvoje misli je lahko razbral samo iz tvojega obnašanja, kretenj, gibanja.... In če si med predigro iskala pozo, kjer se ti celulit ne bi videl, hmmm.... no, to res ni najbolj seksi.

Pomoje ga moti to, da se ti še med seksom ne moreš sprostiti oz. da ti še med seksom ne moreš misliti nanj oz. na seks.

In sama praviš, da ni bilo prvič.

Mene bi tudi vse minilo, če bi mož med predigro razmišljal o svojem trebuhu. Ena stvar je, da naj kaj drugega pomisliš, druga stvar pa je, če o nečem razmišljaš, in to tako vneto, da celo partner opazi - in to večkrat.
Default avatar
Od kje ti celulit na trebuhu?
Default avatar
samo 1 je napisal/a:
Samo primerjavo sem dala z moškim, ki ima malo trebuščka. Seveda brez celulita:)
Default avatar
*katka* je napisal/a:
Nisem mislila na moske.
Od kje celulit na trebuhu zgoraj pisoce zenske?
Default avatar
samo 1 je napisal/a:
Zakaj pa na trebuhu? Saj ni nikjer napisala, kje.
Default avatar
razočarana zelo je napisal/a:
Default avatar
meni se pa zdi otročje, da pri teh letih in med seksom, nakažeš, da se sekiraš ker imaš celulit. Nič čudnega da je tako odreagiral. On je bil osredotočen na seks s teboj in ne na celulit ki ga imaš. Daj skuliraj se in si malo poucaj v glavi, da te im rad TAKŠNO KAKRŠNA SI in nehaj s takimi bedastimi dejanji. Če bi ga tako motil tvoj celulit potem ne bi seksal s teboj, tako pa se on s tem ne obremenjuje ampak se ti.
Default avatar
Očitno je opazil, da si z mislimi čisto nekje drugje; mogoče je celo pomilsil, da misliš na drugega....kaj pa vem.No, meni osebno bi tudi minilo do nadaljevanja, če bi opazila, da je moj partner z mislimi nekje drugje.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar
Oh, ja no,...pa četudi je opazil, da je z mislim drugje to ni ravno razlog, da končaš predigro, ampak bi se moral očitno še bolj potrudit, da bi preusmeril pozornost in jo "ogrel".

Za moje pojme, se mu ni dalo seksat,....in razlog, da so njene misli odtavale, prav gotovo ni bil pravi!

Včasih ko berem forum imam občutek, da ste malo preveč "copate" svojim moškim in da vas preveč sukajo okoli prsta.

Jaz zase vem, da če se moj nebi potrudil okoli mene in me nebi znal zapljati in bi ga od seksa odvrnil en napačen pogled,...ojoj, ga pošljem lepo v tri krasne.
Default avatar
1306 je napisal/a:
Super. Ti njega lahko mirno pošlješ v tri krasne, on pa se mora potruditi ne glede o kom ali čem ti sanjaš med seksom
Default avatar
KOt vidim večina mislite ,da sem se obremenjevala s celulitom,ampak sploh ne,lahko bi temu rekli ,v trenutku slabosti,sem se pač pogledala in prijela za trebuh in nič več ,no pa saj je vseeno zdaj, sem pa bila pač zelo razočarana in jezna zaradi njegovega odziva,da se je pustil zmotit zaradi take malenkosti in ne obremenjenosti kot pravite ve.
IN moje pisanje nima nobene veze zaradi morebitne neprivlačnosti z njegove strani.
Mene je pač zanimalo ,če se je vam že kaj podobnega zgodilo in očitno res ne.

P.S. Se mi je že opravičil danes zjutraj zaradi tega.
Default avatar
max1 je napisal/a:
Tipična ženska sebičnost, ko gre za seks. On se mora potruditi, da me vzburi. On se mora potruditi, da mi pride. On mora ... Jaz pa bom premišljevala o tem, kaj je treba jutri kupiti v Mercatorju, se ubadala s svojim celulitom in mogoče celo sanjarila o sodelavcu. Že res, da je on odreagiral skrajno otročje, ampak to, kar pišeš ti ... Če se ne bi potrudil, ga pošljem v tri krasne. Vprašaj se, kolikokrat se ti mogoče ne potrudiš dovolj, pa te on še ni poslal v tri krasne.
Default avatar
1306 je napisal/a:
Tukaj se fora neka kvazi feministična fora, ki jo sploh naprej tolče elaine - nimaš kaj vstopiti, dokler je nisi toliko in toliko lizal, da so gospa dovolj vlažni. Pa kaj vse mora moški narediti, da so gospa pripravljeni na seks z njim. To naj bi bila zdrava spolnost? Moški liže kot cucek, ženska leži kot ena primadona. Se mi kar želodec obrača. Te elainine fore. Pa če bi dedec tukaj napisal, da nima ženska kaj pričakovat seksa, dokler mu ga prej ni pol ure fafala - bi ga pa raztrgale. Nič čudnega, da je elaine tukaj - čisto poženščen tip. Očitno prevzgojen s strani ene hude matrone.