Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

HERBALIFE

Default avatar
Pozdravljeni!
Prebiram ta forum in se na osnovi tega (90%) odločila tudi vsebino "nahrbtnika" olajšat! Kupila sem si Herbalife in danes začela s tretmajem. Me pa nekaj zanima: Poleg prahu in stisnjenk je zraven tudi krema; ali je namenjena samo izpostavljenim delom ali je to splošna "body" krema? ali deluje mogoče za omilitev celulita? Če slučajno katera ve, naj mi napiše. Hvala in lepo popoldne. Maxi
Default avatar
Obrni se na tistega ki ti je to sranje prodal. Verjamem, da ti bo z veseljem razložil v upanju, da bi ti še kaj prodal:-))


R
Default avatar
Ja naj ti prodajo še več tega in glej da boš vse pokupila. Pa pomisli, da je sedaj finančna kriza in si kupi še več tega sranja. To je sranje. Nabutajo ti ne vem kakšne uspehe, pol pa ti rečejo da moraš spremenit prehrano. Ja zakaj pa potem rabiš herbalife?
Default avatar
zelo veliko jih jemle poživila pa čeprav vedo, da niso dobra zanje in so celo prepovedana...sori, ne sklada se...
Default avatar
Žal imam s Herbalife-om slabo izkušnjo. Se shujša, to je res, ne sprašujte pa me po počutju, ker sem bila na poti, da resno zbolim. Odločitev, ali boste to preizkusili ali ne, pa je seveda v vaših rokah.

Lp
Default avatar
lenka01 je napisal/a:
Enaka izkušnja... Po uživanju tega sranja sem imela ful probleme z zdravjem... :( In ja, shujšala sem, ko sem pa HL nehala uživati pa sem čisto vse kg dobila nazaj, plus še par zraven... Škoda denarja... Zame je to živi nateg in izkoriščanje zaupanja nas, že itak obupanih in malo naivnih ljudi, ki smo nekdaj verjeli v "čudežna zdravila" proti odvečni teži...
Default avatar
fora herbalife je, da ta itak naučijo jest in prodajo na to foro, da če nimaš časa, pač si pa šejk narediš al pa tablco poješ al pa se s tableti nafilaš.
Kaj je problem debelosti oz. zakaj se zredimo v večini, ker enostavno zmečemo vase hrano in to mogoče 2x al pa 3x na dan in potem itak totalno nezdravo živimo.
Če se sami disciplinirate in jeste 5x do 6x na dan, si med zajtrkom, kosilom in večerjo dodate še 2 obroka, lahko je to jogurt, sadje,.... ali pa tudi kakšen šejk, ki je lahko tudi kaj drugega kot Herbalife, kakovosten in pa tudi dost cenejši, ste naredili ogromno... če pa dodate še malo rekreacije, bo pa sploh super...

pa če mene vprašate vsakodnevno filanje s šejki, tabletami in tablicami tudi ni najbolj zdravo, pa vrhunski športniki gor al pa dol...
Default avatar
ok, shujšaš. Kaj pa pol? A to furaš do konca življenja? Ali res mislite, da boste lahko živeli samo od šejkov in ploščic? Si sploh predstavljate, da bi tako živeli še naslednjih 50 let?
Pa za vse, ki nimate časa. A je tako težko odrezati npr. kos salame iz piščančjih prsi in pojesti poleg še paradižik? Pa dati jabolko v žep? Porabite samo minuto ali dve.
Evo, regrat raste. Ven, nabrat, oprat, vmes 2 jajca skuhat in naredit solato! Poleg koristnih vitaminov, beljakovin in balasta, se boste razmigali, naužili svežega zraka in čisto poceni imeli obrok. Ampak to je pretežko, a ne?
Za vse, ki se še odločate o nakupu HL, premislite! Za vas gre, pa ne glejte kratkoročno, hujša se na dolgi rok, zato, da pridobimo navade za vse življenje.
Default avatar
Pozdravljeni!

Sam a ni čuden,da so miljoni ljudje zadovolni z proizvodom Herbalife samo za vas je zanič čudno.... je pa res mal dražji ampak se vidi v ceni kvaliteta.
Čudno,da ga uporabljajo vrhunski športniki in dobitniki olimp.medalje za vas pa je tu ,,drek'' res čudno z tem ''drekom po vaše'' uspevajo vrhunski sportniki res čudno.

Pač vaše mislenje je vaše meni je nucal?
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!
Default avatar
Sama sem bila na poti, da začnem hujšati s HL, a ko sem se preračunala- HALO! Kako imate vest prodajati ljudem tako drage izdelke!!! V veliko fitness trgovinah se dobijo te vrste izdelki po mnogo nižjih cenah kot jih prodaja Herbalife. Da ne govorimo o kvaliteti, ki jo tako povzdigujejo. V njihovih šejkih se uporabljajo sojini proteini, ki so veliko slabši od recimo sirotkinih. Pred dvemi leti sem njihove izdelke že poskusila, pa me ne dobijo več. Dva tedna mi je bilo slabo, vrtelo se mi je. Sicer pa, če hočeš shujšati, za to potrebuješ voljo in se za pravilno prehrano odločit vsak dan, ne pa Herbalifa.
Default avatar
A veš, zakaj določeni športniki jemljejo oz. govorijo, da jemljejo HL? ZATO, KER JIM HL PLAČA ZA TO!!! Tudi Eva Longoria reklamira L'orealove šminke. Zakaj? Ker jih uporablja in so tako super in oh in sploh? Malo morgen. Ker ji plačajo. Kok ste Herbalajfovci omejeni, ej.
Default avatar
Caw hl

A je tud nobelov nagrajenec pri herbalife bil tud plačan da je dobil nobelovo nagrado jaooo!


Mater si brihtna


Lp
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!
Default avatar
Svetovalec. nobelov nagrajenec? kva pa tisti, ki jejo Berila makarone, pa dobijo medaljo na olimpijadi, so tud sedaj ti makaroni top of the top?
ne brihtuliraj sam
s takim načinom samo še bolj odganjate folk od tega HL in noben mi ne bo prodajal, da je vsakodnevno natepavanje šejkov in tablet zdravo... še vseeno bolj zdravo so sveža in dnevno pripravljena zdravila.

in ja, zame je HL odiranje folka za nič... tudi fitnes trgovine imajo zelo kvalitetno hrano, s katero se prehranjujejo vrhunski športniki in ne vem kakšni dobitniki medalj, samo da je tam pol al pa še kaj več ceneje, kvaliteta je pa ista oz. pardon verjetno celo boljša
Default avatar
Veš, kaj je hudo, Svetovalec? Da si tako ozkogleden, da ne moreš nikakor sprejeti drugačnega mnenja. HL je biznis, nič drugega, kot je rekla manja in jaz že prej, obstaja pa na trgu veliko bolj kvalitetnih izdelkov te branže, katere uproabljam tudi sama. Sprobala sem HL, zato govorim iz lastnih izkušenj. Nikakor mi ne sede, pa nisem edina. Obstaja pa še večja slika, ja? Zakaj se je Mark Hughes odločil za ta način prodaje? Ja, ker je na tak način najbolje zaslužil. Ampak navkljub religiji in načinu življenja, ki ga prodajate zraven, je omenjeni gospod umrl, ker se ga je preveč napil.
Sploh ni problema, vsak ima svobodno voljo, da se odloči za ali proti, samo ne imet za neumne vse drugače misleče, ker na koncu izpadeš neumen ti.
Default avatar
manja5555 je napisal/a:
1.Kar se tiče Berila makaronov ne niso dobili nobelove nagrade če pa so svaka jim čast.

2.Nihče ni omenja da ima HB zdravila zato ne nabijaj

3,Kar se tiče sveze pripravljena ''zdravila'' zato smo tko zdravi ker zaužijemo dnevno količino vitaminov in ostalih ti si ze mogoče taka ki si naj naj saj tko pišes zdrava blagor se tebi....

$. Kar se tiče kvalitete ti ves si že vse sprobala tko da lahko poves kaj je dober in kaj ne nej ne klobasaj da se ti ne bo cel vesolni svet smejal .:)))))) :)))))
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!
Default avatar
HL- ne, hvala je napisal/a:
1,Nihče ni rekel spet tvoja ideja da nočem nobenga sprejet če to trdoš pokaz kje sem to pisu da se mal nasmejem:))))

2.Napil vsaka stvar ni faj če požres preveč aja sam herba je zanič če jo pogoltas prevec vse ostalo kar pa ti uživaj je pa naj naj .

3.Marsi kateri športnik se je prenajedu proteinov pa ga je pobral pa zato še niso nazič.

4.Namores nekaj izpostavit da je zanič če teb skoduje mogoče drugim ne bo jest se z herbo faj počutim da sem tud že nehu pa ne vem kako to da nisem kilce gor dubu čuden zgleda sem edini k mu to odgovarja.

5.POZOR HERBA JE ZANIČ VSI BOSTE CUGRUNT.

6. obstaja pa na trgu veliko bolj kvalitetnih izdelkov te branže tvoja izjava pa jih naštej pa da vidim kera potvoje je naj naj in je za vse dobra NE BRUKAJ SE:))))) ;)))))
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!
Default avatar
svetovalec: govoriš eno drugim, sam delaš isto. Mečeš pa zelo slabo luč na tiste HL svetovalce, ki niso tako naduti kot ti
Default avatar
Svetovalec je napisal/a:
Sranje, čisto nič ne razumem... kaj če bi za mene, ki sem pač rahlo blond, prevedel v normalno slovenščino in poskušal minimizirati napake?
Default avatar
enaKiJeProbala je napisal/a:
Caw!

Enikijeprobala


Tle vidim da ti ni nc jasen enikijeprobala moroš tud na tak način nekaterim razlagat da razumejo ŽALOSTNO!
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!
Default avatar
terca je napisal/a:

Caw!

Terca mal se potrud sej znaš, če si pa blod pa nisem jast kriv:))))))
Vse kar je lepo naj gre z nami vse ostalo pa naj ostane za nami!

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic