Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kje je forum ginekologija in porodništvo?

Default avatar

zogi

Pozdravljeni!

Ne bom rekla, da sem razočarana nad novo podobo forum portala, verjetno se ga bo treba navaditi, čeprav se zelo slabo znajdem in mi je bistveno manj pregleden, kot prej...

Eno pa me je razžalostilo: nikjer ne najdem foruma Ginekoligija in porodništvo? Ga ne bo več? Tudi če g. dr. Pušenjak ne bi imel več časa za to, bi ga bilo smiselno obdržati vsaj v arhivske namene, da si poiščemo odgovore sami (same) z iskalnikom...

Pa obilo uspeha pri delu!
Default avatar

blažka

Se pridružujem vprašanju...
Default avatar

blažka

Baje nekje desno na belem. Na g je samo genetika. Al sem jaz slepa, al pa foruma ni. Niti ga ne najdem pod hitrim iskanjem.
Default avatar

avesqua*

Forum je še vedno tu, le da ga na vstopni strani tudi jaz ne najdem. Bom zapisala tudi tukaj: pogrešam spisek forumov po abecednem redu, ker je bilo dosti lažje najti želeno, pa tudi moderatorji bi morali biti navedeni po priimkih (takšno je pravilo za pisanje seznamov).

Default avatar

jakica

JA, res GROZZZZZZZZZZZNO, se tudi jaz ne znajdem, pa sem včasih tako rada kej prebrala o starših,vrtnarstvu............NI POHVALNO!!!!
Default avatar

Primož

Res vas tako težko razumem.

Opravičili smo se že v naprej. Bi pa vas rad vprašal, koliko časa uporabljate že nas sisetm?

In naj povem, še vedno je vse na svojem mestu, samo na strani Ni bilo foruma Ginekologija in porodništvo.

Seveda se sprašujete kako sem lahko pozabil na najbolj zaželjen in obiskan moderiran forum.

No to povežite z časovnim obdobvjem na našem sistemu in poznavanjem organizacije sistema.

kazalo po abecednem vrstnem redu je še vedno enak, če pa uporabite iskalec, pa vse najdete. Do foruma Ginekologija in poroništvo lahko pridete vsaj na 10 načinov, če želite vam jih tudi napišem.

Ampak zakaj bi se4 trudili, če nam bodo sami povedali :-)))

Malo se potrudite in bo vsem lažje, mi bomo lažje delali, vi boste pa naš sistem spoznali.

le kaj bi bilo, če bi Stanko prenehal z delovanjem?

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

kitty

Primož mogoče te je pa kdo opozoril dobronamerno! Ne se jezit.
;-)
Default avatar

zogi

Primož lepo pozdravljeni!

Žal me je vaš odziv dvojno presenetil: v pozitivnem smislu, ker še vedno zagotavljate forum dr. Pušenjaka (res pozitivno) in v negativnem glede na vaš (po moje malce neupravičen) odziv.

V vsem, kar sem napisala, res ne vidim ničesar nesramnega ali žaljivega. Če bi, ne bi na koncu zaželela obilo uspehov pri delu…. Zgolj vprašala sem, čemur naj bi bil ta forum tudi namenjen. In tudi v odzivih drugih tudi ne vidim nič nesramnega, kvečjemu en malo bolj emocionalen odziv...

Imam se za vsaj povprečno izobraženo uporabico interneta in nikoli nimam navade spraševati nekaj kar tako, ker se meni ne bi dalo kaj poiskati. Tako sem vstopno stran včeraj zvečer kar nekaj časa intenzivno preiskovala, da bi našla želeni forum. Uporabila sem:
• Iskanje Edit/Find: pušenjak, Ginekologija…
• Iskanje želenega foruma na vrhu (Find okno)
• Iskanje po hitrem izboru vseh forumov po vseh kategorijah, le le zdravstvenih moderiranih forumih (če bi forum kam zašel)
• Iskanje po izpisku moderatorjev
• Iskanje po spisku forumov z opisi…

Torej sem se več kot trudila. Žal neuspešno. Kot rezultat sem napisala zgornji mail, pa mi je sedaj žal, da sem ga. Ne zdi se mi fer, da se nekomu očita, da se ni potrudil forum najti, če ga takrat res ni bilo na strani.

Da povem še, kako sem potem po polnoči prišla do foruma: V Googlu sem vpisala med in Pušenjak in z malo iskanja celo prišla do foruma.

Kakorkoli, rada bi ohranila dobro mnenje, ki sem ga o vas imela doslej. Vem, da se trudite in to spoštujem, zato vam bi rada še enkrat zaželela obilo uspeha pri vašem delu še naprej!

Lep sončen dan v vseh pogledih!
Default avatar

avesqua*

Oj, Primož, a tebe tudi vročina daje? Saj je bila le dobronamerna pripomba.
Kolikor so mene učili, se abecedni seznami pišejo po priimkih. Pa nima veze. Jaz itak sem čisto nova na tem forumu in se imam še veliko za naučiti in veliko za spoznati.
Pa lep dan ti želim!
Default avatar

twiggy

Težko je sortirati po priimkih, če ima večina strokovnjakov v imenu še nazive, spredaj in zadaj.