Starševski čvek

katere terme so ugodne

Default avatar
Zdravo!

Staršem bi za rojstno dnevno darilo dala paket dva dni v toplicah. Ker se cene kar razlikujejo vas sprašujem za mnenje kam se splača it da bo cena in ponudba solidna.

Hvala in lep dan!
Default avatar
najbolj ugodne terme olimia...preverjeno
Default avatar
Kaj pa se splača vzet? Jaz sem si nekako omislila da bi prišla v petek popoldne in odšla v nedeljo!
Default avatar
Ugodne cene, zelo prijetno okolje, lepe sobe, dobra hrana, prijetni sprehodi...prijazno osejne !Ugodne so cele vikend paketov, pa včasih imajo kakšne posebne ponudbe za 3-4 dni. Če odštejem cene- vsekakor so terme zelo prijetne !
Default avatar
Bila sem v Banovcih.Zelo zadovoljna !
Default avatar
A da so Olimie ugodne..?? Hmm ne vem, če bi se strinjala, bi bilo treba prej preverit njihovo ponudbo. Kolikor se pa spomnim, so kar drage.
Mogoče Terme Lendava?
Default avatar
Cena v vseh slovenskih termah je približno enaka.
Primerjati pa moraš seveda jabolka z jabolki, ne jabolka s hruuškami.
In da so Olimje najcenjše? Halo? Mogoče če vzameš privat sobico.
Default avatar
Kakšne pa imate izkušnje z Hotelom Aquapark Žusterna in Hotelom Koper. Imajo neke ugodne ponudbe, pa me zanima kako je kaj tam in če se splača, ker so cene res ugodne ( za 3 dni -3x polpenzion= 96E na osebo- žusterna) ali pa ( 68E/osebo za 2 dni-2x polpenzion-hotel Koper)
Default avatar
Midva z možem sva bila v januarju v Primusu na Ptuju. Bila sva neverjetno zadovoljna 4x polpenzion naju je stal 313 evr. Se pa bolj splača, če se gre med tednom, ker čez vikend pa dobiš za ta denar 3x polpenzion. Res priporočam!
Default avatar
Preživeli smo 5 dni v Banovcih. Nepozabno. Polpenzion 216€ za odrasle. Pri plačilu za 2 odrasla, sta bila 2 otroka do 12 let zastonj. Vsa hrana je samosptrežna.

Veliko animacije - za otroke in odrasle.
Default avatar
Olimje, Sotelia - vikend paket za dve osebi- 374 evrov. Petek prideš, nedeljo greš. Marca (vsaj prejšnji teden je bila) akcija-dan gratis-torej tri nočitve namesto dveh. Meni je tam zelo všeč.


L.P.Greta