Starševski čvek

kritika-forum nega las

Default avatar
Ojla, Primož!
Najprej pohvale za celotno med.over.net, ki popestri marsikatero urico, predvsem v bolniški...
spremljam skoraj večino forumov, oglašam se tu in tam, moram pa pograjat forum Nega las in ga. Alenko...imam občutek, da tisti, ki se obračajo na njo, ne dobijo pravih odg....najpogosteje jih povabi v svoj salon, kar pa verjetno ni odg., ki ga je človek pričakoval...
vem, da je oblikovanje pričesk odvisno od vsakega posameznika, saj noben las in oblika obraza ne ustreza nekim standardom, a kljub temu sem mnenja, da bi lahko bil ta forum boljši, kot je...dober frizer ima ideje in jih lahko posreduje tudi, če človeka ne vidi...
lp, Lucy
Default avatar
pred kratkim sem na forumu iskala nasvet pa ,razen reklamiranja,in pogrošnih ,ciljnih,odgovorov ,ničesar našla.

Lp
Default avatar
ja, o tem govorim...
Default avatar
Sama sem tudi že spraševala, pa mi je bil odgovor v pomoč in brez kakšnega reklamiranja. Zavedajmo se, da je vse brazplačno in da nekaj pa le morajo imeti od tega tudi tisti, ki zastonj odgovarjajo. Ko bi bilo več takih ljudi bi bilo lahko še veliko več strokovnih forumov. Redki so, ki skoraj zastonj kaj naredijo.

Lala
Default avatar
Lara, če tvoj odgovor prav razumem to pomeni, če delaš zastonj, potem lahko delaš tudi manj kvalitetno oz. nezadovoljivo za širši krog ljudi????
S tem se sama ne strinjam!


Glede foruma o katerem teče beseda se strinjam z Lucy in Saro.

Lp
Default avatar
Tudi jaz se pridružujem mnenju Lucy in Sare. Vedno samo reče, ja, v salonu lahko kupiš tak in tak šampon znamke Tigi ali Loreal, ... ali se prepusti frizerjem... Halo!
Default avatar
pregledal sem odgovore, in menim, da niso tako nestrokovni, temveč so napisani glede na čas, ki ga namenijo na forumih. Če gledamo na zadeve s primerjavo ginekologije, je jasno, da so drugačni, vendar vseeno mislim, da moramo biti zadovoljni. ker pa je to jasno njena reklama sem pa sam dovolil, da to tudi napiše.

prav tako ima zelo veliko napisanih člankov iz katerih se marsikaj koristnega razbere in so zaenkrat še na njeni strani. priporočam jih tudi jaz. Čez čas pa jih bomo uvrstili tudi na naše strani in bodo dostopni še lažje.

kakorkoli že, odgovarjanje na forumu zahteva: najprej tehnično znanje, dokaj dobro tehnologijo, znanje o svojem delu, potrpežljivost in pripravljenost da to sploh počneš in si vzameš čas.

Menim, da ni nekvalitetno. je pa odvisno od posameznika kaj pričakuje. Trenutna situacija je ta in jaz jo odobravam. Zato tudi vas prosim za potrpežljivost, saj vas ni malo, ki bi radi odgovor. Vas je krepko preko 100.000 .

Več strpnosti, pa bomo vsi zadovoljni.


Primož
Default avatar
Na žalost se moram tudi jaz pridružiti tem kritikam. Več koristnih informacij sem dobila od drugih uporabnic foruma kot natem naslovu.