Moj ima 19 let in ga nočem dati stran. Zakaj bi ga dala, če se pa sploh ne kvari? Če sem zato čist out, sem pač čist out. Avto je zato, da pelje in moj pelje.
Moj ima 19 let in ga nočem dati stran. Zakaj bi ga dala, če se pa sploh ne kvari? Če sem zato čist out, sem pač čist out. Avto je zato, da pelje in moj pelje.
o Superca pol bo tudi najin še za ene 5 let (vsaj)....pol pa kaj večjega (upam da bova takrat pa že res rabila kaj večjega:)))
Lani sem menjala mojega ax-a, ki je imel častitljivih 14 let in je bil še vedno kot nov. Mi je šlo na jok, ko ga je neki fant odpeljal. Menjala sem ga pa zato, ker sem ga lahko in predvsem, ker ni imel klime in kake boljše varnosti. Vozim se v Ljubljano in se vseeno precej bolje počutim zdaj. Itak je pa tako, da je usoda pač usoda. Ampak občutek je pa res boljši.
Drugače ga pa ne bi menjala še nadaljnih 10 let - ker je delal kot urca.
No, hvalabogu da se je končno načela ena kontra tema tistim ki pišejo samo o novih. Očitno jim ni jasno, da v današnjih časih ne pomeni imet staro kripo, če je stara 15 let. To je veljalo pred 20-imi leti.
Npr. 10 let star BMW serije 3 še vedno v vsem šiša vse korejce, italijane , francoze in večino japoncev...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Ja ja, Drrr, ti komaj čakaš, da se lahko pohvališ s svojim BMW... Ampak mislim, da so v tejle temi daleč v manjšini. In ja, tudi jaz sem v razredu 10+, seveda z japoncem.
Svojega 8 let starega twingomobila ne zamenjam za nic na svet. Je majhen, parkiras ga z lahkoto, notri prostoren - in ker je star, se zanj tudi ne bojim kaj prevec; vcasih stakneva kje kako busko, zaradi katere bi se pri novem avtu najbrz sekirala... Je pa res, da "veliki druzinski avto" redno menjamo, ampak to je bolj domena moza.
Hm, mi imamo enega daewooja 11 let starega, ima 280.000 km in ker je začel lani malo preveč kvarit, ga uporabljamo samo za na krajše proge, nekaj km. Novega smo kupili predvsem zato, ker jaz vsak dan za v službo in nazaj naredim najmanj 150 km in ta star ni bil več siguren. Ampak ga ne mislimo še prodat, dokler bo vozil, ker zanj itak nič ne dobiš, dva avta pa nujno rabimo.