Forum.Over.Net

Starševski čvek

FILM iz 6363

Default avatar

a me nategujejo?

Pred eno uro sem dobila sms obvestilo, da sem naročila sms obveščanje FILM 4x na mesec in da je cena obvestila 1,99€.

Jaz pa nisem nič naročila in nisem nikamor poslala telefonske in nič nisem loudala s telefonom in podobno.

Ja še kdo dobil tak sms?
A to vsem pošiljajo ali je prišlo do napake?

Saj sem našla, kdo pošilja, samo ne morem nič izvedet do jutri, ko imajo delovni čas.
Default avatar

cija_

kakršnekoli nagradne igre?

tole ti je znano?

"Dobro jutro in krožna cesta"

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA NAGRADNE IGRE

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Regionalni mediji d.o.o., Miklavška cesta 61, 2311 Hoče. Sponzorja sta Zavarovalnica GRAWE, Gregorčičeva ulica 39, 2000 Maribor in Avtohiša VIČ d.o.o. Tbilisijska ulica 49 1000 Ljubljana. Mobilne inovacije in oglaševanje d.o.o., Cankarjeva 33, 2000 Maribor s sistemom Miomessenger je ponudnik storitve.

2. Opis nagradne igre

Nagradna igra "Dobro jutro in krožna cesta" je namenjena promociji časopisa Dobro jutro, ki izhaja vsako soboto v devetih slovenskih mestih. Cilj nagradne igre je seznaniti ljudi z 6 letno prisotnostjo brezplačnika Dobro jutro v Sloveniji in omogočiti aktivno sodelovanje. Na nagradni igri sodelujejo vsi, ki na s strani organizatorja določen naslov pošljejo pravilno, v celoti izpolnjeno in lastnoročno podpisano nagradno dopisnico oz. razglednico, ter imetniki mobilnih telefonov, ki na telefonsko številko 6363 pošljejo SMS sporočilo z ključno besedo FILM.

2.a. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra poteka od 13.12.2008 do vključno 20.2.2009.

2.b. Nagradni sklad (nagrada)
Nagrado priskrbi in podeljuje organizator igre.
2x uporaba osebnega avtomobila Peugeot 207 v uporabo za eno leto.

2.c. Žrebanje nagrad in obvestilo o zmagovalcu
Žrebanje nagrade bo potekalo 25.2. 2009. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se bodo z SMS sporočilom ali dopisnico na nagradno igro prijavili do dne 20.2.2009 do polnoči. Žrebanje poteka elektronsko s prisotnostjo dveh predstavnikov organizatorja in dveh predstavnikov ponudnika storitve. Ugotavljanje nagrajencev poteka elektronsko med pravilno izpolnjenimi nagradnimi dopisnicami poslanimi na naslov organizatorja nagradne igre in med uporabniki, ki bodo poslali sms z vsebino FILM na številko 6363. V aplikaciji Miomessenger (sistemu za nadzor in upravljanje nagradnih iger) se izvaja elektronsko žrebanje, ki preko algoritma s pomočjo funkcije naključno izbere zadetke v odvisnosti od časa v katerem je žrebanje potekalo. Zadetek je telefonska številka, ki prejme SMS s pozivom da se odzove na prejeto obvestilo o nagradi in posreduje svoje podatke (ime, naslov, davčno številko) v SMS sporočilu tako da pošljejo FILM NAGRADA in zahtevane podatke, na številko 6363 v roku 48 ur od prejema sporočila. Sistem avtomatsko zabeleži nagrajenca in odgovori s povratnim SMS sporočilom o prejetih podatkih. O izidu nagradne igre oziroma o zmagovalcu bodo sodelujoči uporabniki obveščeni po zaključku nagradne igre na spletni strani www.dobrojutro.net . Dobitnik v nagradni igri, bo o zmagi po uspešnem prejemu podatkov obveščen pisno. V kolikor nagrajenec v, s strani organizatorja, postavljenem oz. določenem roku ne sporoči svojih osebnih podatkov se šteje, da se je nagradi odpovedal in organizatorju dovoljuje, da nagrado uporabi za druge namene. Nagrade niso izplačljive v denarju.

2.d. Članstvo v SMS klubu FILM
Člani SMS kluba FILM prejmejo 4x mesečno SMS sporočilo z informacijo o novostih na filmskem platnu in ekskluzivnimi predogledi filmov. Prav tako dobijo navodilo za dostop do mobilnih vsebin video vsebine, ki si ji lahko prenesejo na mobilni telefon (uporabnik pri prenosu slike in videa plača stroške prenosa podatkov po ceniku svojega operaterja). Cena SMS sporočila s sporočilom o zanimivostih s področja filmskih uspešnic in navodilom za prevzem mobilnih vsebin je 1,99 EUR z ddv za Mobitelove in Simobilove uporabnike. Za članstvo v SMS klubu FILM je potrebno ključno besedo servisa tj. FILM poslati na številko 6363, ali poslati pravilno, v celoti izpolnjeno in lastnoročno podpisano nagradno dopisnico oz. razglednico na naslov, ki ga določi organizator. Potrditev splošnih pogojev s pravilno poslanim SMS sporočilom na ključno besedo FILM se smatra kot sklenitev naročniške pogodbe. Naročilo na plačljive storitve velja do preklica. Preklic pogodbe je možen z odjavo od teh storitev. Ker vračilo prejetega SMS-a oziroma vsebinskih motivov iz prejetega SMS sporočila ni mogoče, uporabnik po 43. č. členu Zakona o varstvu potrošnikov nima pravice do odstopa od pogodbe v smislu vračila plačanih zneskov za že prejeta SMS sporočila. Vse reklamacije uporabnikov rešuje ponudnik storitev, v kolikor to ni drugače določeno.
Ponudnik storitve uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč na elektronskem naslovu:
[email protected] ali na telefonski številki: 02 250 23 84
Default avatar

lep pozdrav

Pred časom sem prejela podoben sms, klicala svojega mobilnega operaterja in uredili so mi, da je bilo vse "skenslano".
Tudi sama nisem nikogar prosila za pošiljanje sms-ov, a so mi jih hoteli kar pošiljati. Ne vem, kako lahko ljudem tako kradejo denar iz žepov?
Ja, moramo biti zelo pozorni in previdni pri tem.
Svetujem ti, da kličeš svojega operaterja in zaprosiš za pomoč.
Default avatar

cija_

lep pozdrav je napisal/a:
to je zato, ker se prijavljate na vsemogoče in nemogoče nagradne igre in pišete vsepovsod svojo telefonsko številko (tudi na dopisnice), samo če vam kdo pomaha pred nosom s kako brezvezno nagrado.

še vsak tale SMS nateg je bil naročen z vaše strani. tako ali drugače.
Default avatar

lep pozdrav

cija_ je napisal/a:
NI RES. Pri teh stvareh sem vedno zelo pozorna, verjemi, sms sem prejela brez da bi se na karkoli prijavila.
Mojo tel. št. imajo izključno le moji domači in prijatelji.
Default avatar

cija_

lep pozdrav je napisal/a:
NEMOGOČE
tile nategatorji morajo priti na nek način do tvoje telefonske številke.
iz telefonskega imenika ali zraka jih ne poberejo.

pokliči jih, pa ti bodo razložili, kje in kdaj si se prijavila.
Default avatar

no takole misli da bo

Ne se tle vun metat. Sama sem dobila tudi več, ne ravno teh, ampak sms kjer mi je pobiralo denar. Nisem prav nič naročala. Pa sem klicala mobitelov servis, jim povedala in tudi vprašala, kako je to možno. In sem dobila odgovor: če ste kje kdaj v kakšni nagr. igri sodelovali, pa kakšen brezplačni vzorček naročili, in podobno. Pa sem jih prosila da mi vse zbrišejo, ker nisem niti imela cifre, da to odjavim. In so mi to naredili v 10 min, obvestili so me z sms, da so me odjavili in da če imam še kdaj probleme, naj kar javim. Pa nimam naročnine, filam kartico. Pohvalno s strani mobitela. Tako da svetujem, da kar pokliči njihov servis, ti jih bodo zbrisali, odjavili pa no problem. Še danes.
Default avatar

mirijam

Seveda številke poberejo z imenika!!!

Šele, ko jim greš rečt, da jih prijaviš, ker ni dovoljeno, se neha.