Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Toyota Yaris

Default avatar

Nike prodajalka

Ojla,

ker je moja Toyota Yaris avtomobil, ki si ga (upravičeno) želi veliko mamic, oddajam oglas na najbolj obiskanem forumu in sicer: prodam Toyoto Yaris, letnik 2005, bencinski motor, z vso dodatno opremo (klima, Airbagi-i, kovinska barva, CD radio, upravljanje na volanu, 5 vrat, ...). Sem prva lastnica, avto je bil redno servisiran, garažiran, nikoli poškodovan. Prevoženih je 63000km. Cena 8500 eur. Kontakt 040919778, okolica Ljubljane.

Pozdravček,

Nike
Default avatar

xenon

sicer nisem mamica, bi ga pa kupil, ampak seveda po tržni ceni ki je okoli 7000-7300 evrov, torej?
Default avatar

Gimnazijka

Hehe, cene so se malo spremenile, dragica.
Default avatar

če bi jo kupovala....

.... bi se recimo odločila za to, ker stane 7000 evrčkov.
Default avatar

.....

verjetno si se malo zmotila pri ceni se mi zdi.. malo poglej, cene so hudo padle.
Default avatar

boxi72

Ja sam nike je verjetn pozabila povedat, da se je ona redno pogovarjala z jarisko, jo vedno pobožala predno jo je zapustila in zaklenila, da jo je peljala ven samo kadar je sijalo sonce... To je pa tud menda vredno tistih ušivih taužnt evrov al ne...
Default avatar

Nike prodajalka

Ah no, če bi fovšija gorela. Grem stavit, da nobena od vas, ki ste se tako žolčno odzvale, ni ( oz. ni bila bila voznica/lastnica) Yariske, predvidevam, da si je niti ne morete privoščiti.

Ko je na MONu tema o ženskih avtomobilih ste soglasne, da je Toyota Yaris zakon (kar je čisto res, ker je to moja druga zapovrstjo in tudi tretja bo Toyota, a malce večja), ko pa pride ponudba, ste pa vse penaste glede cene. Yaris pač ni Clio ali Punto in ima svojo ceno, ima pa tudi svojo kakovost. In niti malo me ne skrbi, da je ne bi prodala. Prepričana sem, da bom s kupcem dosegla pošteno ceno v zadovoljstvo obeh.

Pozdravček, Nike
Default avatar

če bi jo kupovala

Kot rečeno, če bi jo kupovala, bi vzela tisto, kje jurja in pol cenejša. Samo zato, ker si avto ponudila na monu, ne bi bila pripravljena plačati toliko več.
Default avatar

Z veseljem outsiderka

Nike prodajalka je napisal/a:
Jezus, kakšna prevzetnost! A misliš, da si edina, ki jo ima? Saj so jih ceste polne in to jim zbija ceno!
Default avatar

Barca

Nike prodajalka je napisal/a:
Ne bodi užaljena, a linki, ki so ti jih zgoraj prilepili, so za prodajo Toyote Yaris, ki so precej cenejše, kot je tvoja :)
Noben ni govoril o kakem Cliu ali Puntu...
Default avatar

Frosty

Res je, da za tako ceno dobiš lahko novejši model, samo Slovenci smo taki, da takoj popluvamo. A ne morte bit preprosto tiho? Pač prodaja po tej ceni. Lahko, da je odlično ohranjena in je vredna tega denarja. Pojdi no najprej pogledat pa potem komentiraj.
"Ne bodi užaljena, a linki, ki so ti jih zgoraj prilepili, so za prodajo Toyote Yaris, ki so precej cenejše, kot je tvoja :)"Kaj boš pa dobila za ta denar???!!!
Jaz sem kupila Scenica letnik 2007 in mesec kasneje ugotovila da je sestavljen iz 3 Scenicov. Zdaj sem raje kupila za ta denar Modusa novega za isti denar pa čeprav je precej manjši vendar se je splačalo dati toliko zanj. Zato pravim, najprej si oglejte to toyoto in potem komentirajte. Če se je pa pogovarjala z njim pa ga božala pa je verjemite vreden tistega jurja evrov več.
Ne pravim, da je cena primerna, vendar komentarji tudi niso. Tudi na lepši način se da povedati, če se s čim ne strinjaš.
Default avatar

amanita

In koliko je zadnja cena za tole Yarisko, prosim?

Moderatorji