Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
ali kdo ve za kakšen apartma na plaži, takoj ob morju - na Hrvaškem.
imamo majhne otroke in si želimo tak apartma,da lahko brez pospravljanja vseh stvari, ki jih imaš na plaži npr nesemo enega otroka spat,.....pa spet pridemo nazaj....
Jaz sem bila na Pagu z malimi otroki, saj je vse o.k., samo sence pa ni nobene. Pod marelo jih ne moreš imeti, mi smo iz mesta Pag hodili v Straškota in Šimuni, tam je edino bila senca. Vglavnem na Pagu ni dreves.
Nemira pri Omišu. 15 m od plaže, apartmaji s klimo, ničesar ne nosimo zraven (brisače za kopalnico, milo, kuhinjske krpe,...). Plaža je iz drobnih kamenčkov, tudi senca. Do trgovine je 5 minut peš,lastniki pa so 1A. Smo bili prvič lani, ko je bil naš Nejc star 2 leti, letos pa smo tudi že rezervirali. Če te zanima naslov in kakšne slike mi pošlji na mail, pa javim.
Nemira pri Omišu. 15 m od plaže, apartmaji s klimo, ničesar ne nosimo zraven (brisače za kopalnico, milo, kuhinjske krpe,...). Plaža je iz drobnih kamenčkov, tudi senca. Do trgovine je 5 minut peš,lastniki pa so 1A. Smo bili prvič lani, ko je bil naš Nejc star 2 leti, letos pa smo tudi že rezervirali. Če te zanima naslov in kakšne slike mi pošlji na mail, pa javim.
Marjana
Prosim, če mi pošlješ kontaktni naslov in kakšne slikice. Moj e-naslov je [email protected]
Živjo.
mene bi zanimala kaj več o apartmajih, ker bi radi malo menjali lokacijo. Hodimo že par let Zadar. Imam pa dve majhni punčki, tako da bi rada blizu morja. Hvala za informacije
Blacky,mene pa zanima kako je tam v Zadru kjer hodite vi?Letos pa bi mi šli v Zadar,zanima me a hodite v apartma,ali ima apartma klimo in kako ja plaža?
pošiljam vam kontakt za apartmaje v mestu Turanj blizu Biograda. Letos smo dopustovali v tem apartmaju, bilo nam je zelo všeč, apartmaji so lepo opremljeni, plaža je peščena in zraven hiše, lastnika zelo prijazna- torej vse pohvale. Mi smo plačali 40€, imeli smo dvosobni apartma, 2 odrasla in trije otroci. Za ostalo imate kontakt spodaj. Po želji pošljem še slike.