Ženski in Moški čvek

Kaj si mislite ženske, katerih partnerji so prijavljeni na Facebook???

Default avatar
Kot je že napisano v naslovu. Zanima me vaše mnenje.
Hvala vsem za odgovore
Default avatar
Ammmm, a ti veš čisto točno, kaj je Facebook?
Default avatar
Pozdravljena, midva sva oba prijavljena in ne vidim nobenega problema.
Cesa se bojis?

LP
Default avatar
Isto kar si mislijo moški, katerih ženske so na FC-ju:)
Default avatar
Facebook je nevarna stvar. Oglasi se ti kakšna stara simpatija, pa si tam. Jaz že vem. :)
Default avatar
Moj je prijavljen, jaz pa ne. Ne vem česa bi se morala bati?
Default avatar
Nič dobrega si ne mislim. ;-)
Vem za par škakljivih primerov, katerih povod je bil prav FB.

Osebno se mi zdi FB bedna stvar. Zakaj? Ker se kao stari prijatelji vabijo na kavo, si pošiljajo neke medvedke in ne vem kaj še vse...nimajo pa časa dotično osebo poklicat in vprašat kako je?

Tud ne vem kakšen je smisel, saj konec koncev...s tapravimi prijatelji nisem sama nikoli izgubila stika. Torej ni potrebe, da se grem neko virtualno kvazi prijateljstvo, kjer vidim kdaj kdo pije, spi in prdi.
Default avatar
Kar nekaj zgodb o Facebook fukfehtarjenju poročenih moških sem prebrala. Predvsem mi je ostala v spominu tista z RR foruma. O moškem, ki se prijavi, navleče žensko z zgodbo o tem, kako je tik pred ločitvijo, jo spravi v posteljo, potem ji razloži, da se je odločil vseeno rešiti zakon. Izbriše profil. Odpre novega. In vse isto. Je med "reševanjem zakona" naletel na isto žensko in ta je pošizila in naredila cel vik in krik na RR. Sigurno je kakšna od vas brala. Tale Facebook je tudi portal za spoznavanje ljudi za intimne zadeve. Kar pa seveda ne pomeni, da ga vsi uporabljajo v te namene. Nekateri ga.
Default avatar
FB - otroški vrtec, samo da otroci starejši?!
Default avatar
Kaj naj si mislim...že samo ob tisti predstavitveni strani sem planila v krohot ker se predstavlja kot rahločutni biser in oh in sploh, pa fotke še iz mladih postavnih let in podobno. Mislim si, če se že slučajno najdejo naivne oboževalke naj si ga rentajo za par dni - že vidim kako bi deževale reklamacije, ko bi se rahločutno nežno bitje s tistega FB v realnosti izkazalo za obsedenega burekojedca in hamburgerojedca vse poplaknjeno s pivom, vrhunec rahločutnosti bi bilo igranje streljačin na pc-ju, pospravljanje in osebna higiena pa nista vključeni v ta predimenzionirani paketek presenečenja.
Default avatar
moj mož je nakladač je napisal/a:
Že dolgo se nisem tako na glas režala kot ob reklamni predstavitvi tvojega junaka...
Default avatar
Ocitno ste tukaj same take, ki nimate pojma, kako funkcionitra facebook. Jaz osebno imam med prijatelji dodane samo ljudi, ki jih dejansko poznam in vse zahteve za prijateljstvo od ljudi, ki jih prvic vidim, preprosto ignoriram. Dokler se FB uporablja na taksen nacin, pac ohranjanje stikov, ne vidim nobenega problema, ce se bo pa moski zelel "zgonit" (ali zenska), bo to storil ze lahko med malico.
Zato, drage moje, ne "psihirajte" punce za brezveze.

LP
Default avatar
facebookarica je napisal/a:
midva tudi. eden od drugega lahko vidiva vse. pa še v profili nama piše s kom je kdo poročen
Default avatar
Plus, mora pa zenska biti res butasta, da nasede nekomu s Facebooka, ki ga prvic vidi. Ce si zelite chatanja, pojdite vendar na ona-on.com.
Default avatar
Par dni nazaj je eden tukaj napisal "zraven pa še poklikaš kakšno, ki ti je luštna in se probaš zmeniti za kofe". Je pa res, kdor hoče varati, za to ne rabi nobenega Facebooka. Facebook ni motiv, je lahko samo orodje.
Default avatar
Ma na zivce mi gre, ker je vse drugo prej krivo za varanje, tudi FB. Pa tako lustna stran je... :)
Default avatar
FB je odlična stvar. Prejšnji teden sem ravno sexal s trinajsto žensko iz FB, same stare znanke.
Res pa nisem preveč izbirčen, marsikatera ženska je mnogo drugačna, kot pred petnajstimi leti.
Default avatar
facebookarica je napisal/a:
Se podpišem pod tole.
Default avatar
haha rahločutni biser:))) No kolk imam jaz izkušnje, imajo vezani moški v profilu vsi napisano, da šo že oddani. Torej je problem v vajinem odnosu, ne pa v facebooku.