Starševski čvek

Angelina in Brad

Default avatar
A se vam ne zdita Angelina z novo pričesko in Brad z brki veliko manj privlačna.Groza kaj sta naredila iz sebe pa veljala sta za najlepša na tem planetu.(pa ne zame).Namesto ,da bi se posvetila en drugemu pa samo razmišljata kje bi kakšnega otroka posvojila.Se mi zdi,da je Brad veliko bolj srečen in simpatičen zgledal ko je bil z Jenifer.Ta tarantela ga je čisto izmozgala.Pač zame ta ženska ni normalna saj je nosila v obesku okoli vratu kri od svojega bivšega moža.Najboljša je pri humanitarnih akcijah....Saj vem,škoda besed o ljudeh,ki jih ne poznam in jih nikoli ne bom.Pač nekaj sem mogla napisati.LP
Default avatar
On z brado? Ona z novo pričesko? Zgleda sem za luno. Maš kakšen link?
Default avatar
Pa kaj za vse kriviš Angelino? Brad je bil tisti, ki je varal in zapustil Jennifer.

Njuna obsedenost z (majhnimi) otroki je pa gotovo vredna kake psihološke analize. Me čudi, da se kak znan ameriški psiholog/psihiater ni še tega lotil.

Drugače pa meni Brad nikoli ni bil ne lep ne seksi. Angelina mi je lepa (tudi z novo frizuro), ni mi pa simpatična. Jennifer je simpatična in luštna, ni pa lepa.

Meni se zdi, da Brad in Angelina čisto pašeta skupaj - oba sta na isti način hmmm... "drugačna". Jennifer si nekako ne predstavljam s kopico majhnih otrok, kar očitno Bradu veliko pomeni.
Default avatar
Brad je takšen zaradi snemanja novega filma, ki se dogaja med 2. svetovno vojno in v katerem igra nekega oficirja. Angelina ima pa pač malo drugače spete lase - meni se zdi zelo sofisticirano in primerno vsebini filma, katerega premiero sta obiskala. Ne moremo pa pričakovati, da bosta pri teh letih in 6-ih otrocih izgledala isto kot pri 25 letih. Meni se zdi zelo pohvalno, da nista tako obremenjena z izgledom kot drugi zvezdniki, ki pretiravajo z make-upom, botoksom in operacijami.

Kar pa se otrok tiče... V večini tu gor poudarjate, kako fajn so velike družine, veliko vas ima 3, 4 otroke, ko pa imata veliko družino ta dva, ki si jo res lahko tako finančno kot časovno privoščita je pa vse narobe in že zbirata otroke. Res ste smešne.

Zelo lepa in preprosta pa mi je bila Angelina na Zlatih globusih.
Default avatar
Ravno danes sem brala v eni reviji, da ima Pitt brčice zaradi vloge, ki jo trenutno snema in nikakor to ni njegov novi imidž.
In meni je bil on vedno fejst, Angie pa nikoli. Mi je deloval veliko bolj srečno v zvezi z Jen. Ampak, kdo smo mi, da bomo ocenjevali njuno (ne) srečo...
Default avatar
brad mi je bil od nekdaj všeč,ustnice od angeline so mi pa fuj-napihnjene kot žaba
Default avatar
Med Angelino in Jen pa res ni primerjave. Jennifer je simpatična TV igralka, tipična holivudska blondinka, ki jo večinoma vidimo, ko nakupuje ali pa, ko se sonči na počitnicah.
Angelina je pa definitivno ena najbolj fascinantnih žensk vseh časov. Eksotična lepotica z najlepšima obrazom (kot je rekel Clint Eastwood) in res talentirana igralka, ki v enem trenutku lahko vihti orožje in izvaja akrobacije, v drugem posodi glas prikupni živalci ali pa odigra oskarja vredno vlogo v težki drami, vmes pa jo lahko vidimo na pogovorih s Clintonovo in Rice-ovo ali pa kako ji kamere sledijo na najbolj pozabljena področja sveta. Po slikah sodeč in izjavah drugih je tudi odlična mama in zelo preprosta ženska.

Tako, da se meni ne zdi nič čudno, da se je Brad zaljubil vanjo. Res pa je, da odkar je z njo, ni več samo še en lep, modno osveščen in prisiljeno nasmejan zvezdnik, ampak je postal oče, veliko boljši igralec (zadnje njegove vloge so veliko boljše kot prej) in zelo velik humanitarec (s svojim obsežnim projektom je dal do sedaj streho nad glavo 150 družinam - žrtvam Katrine).

Meni se zdi to nekaj najlepšega, da ima partner tako pozitiven vpliv nate, da postaneš boljši in večji človek. A ni to bistvo partnerskega odnosa? Ampak kot kaže je nekaterim važna samo zunanja slika.
Default avatar
Meni Angelina ni neka huda igralka, pa brez zamere vse fanice. Lepa pa je, to pa.
Default avatar
Ja, lahko bi igrala sveže posekan bukov hlod, dosti dalj ji pa ne nese.
Default avatar
Jenifer pa vejo od hloda...ima še manj talenta...
Default avatar
19:28 je napisal/a:
Vidiš, kako so na srečo okusi različni. Tako, kot si ti opisala njo, marsikateri moški opiše Jennifer. Ne vem kateri njen bivši je že rekel, da v življenju še ni bil s tako lepo, dobro in inteligentno osebo. In verjetno bi lahko kaj takega nekdo izjavil tudi zate.
Meni npr. Angelina ni niti najmanj lepa, niti simpatična, še manj pa fascinantna. Ne kot oseba, še manj kot igralka. In isto velja za Brada (pa Toma Cruisa tudi). Tudi marsikateremu moškemu Angelina ni všeč, mojemu tudi ni :-)
Angelina pa ne nakupuje in se ne sonči, ane? :-))
Jennifer pa je (vsaj zame) zelo karizmatična in simpatična oseba, kar je pomembnejše od lepote. In je veliko boljša igralka od A. In kot se bere, jer bil Brad veliko srečnejši z Jeniffer kot je z Angelino. Sicer pa, to ve le on, ane?
Humanitarcev je pa ogromno, nista le B. in A. Ampak če nisi zanimiv za medije, koga briga, komu vse kdo pomaga. Polega tega sta oba milijonarja, tako da ... jima nič ne manjka, če kaj prispevata.
Zame osebno je več vredno dejanje nekoga, ki sam nima, pa raje da drugemu. Npr. moja soseda, ki komaj shaja iz meseca v mesec, pa še hrani brezdome muce.

Diane Keaton, Meryl Streep, Julija Roberts ... Angelina jim ni niti do podplatov.
Anthony Hopkins, Al Pacino, Morgan Freeman, Denzel Washington, Nicolas Cage, Richard Gere ... to so ti igralci. Johhny Depp je pa povrhu vsega še res lep :-)
Default avatar
Se podpišem pod to.
Default avatar
Ti "ripa" jih pa mlatiš, še dobro, da si našla enega, da je srečen s tabo.
Kako pa ti trapa veš, da je bil Brad bolj srečen z Jen, to bi pa res rada slišala.
Aleluja.
Default avatar
Jaz sem ravno danes videla te slike v eni reviji, pa ne vem ali v Novi ali v Obrazih - bi morala pogledat. Te slike sicer tamle na linku nisem videla, ampak meni je bila Angelca hudo hudo dobra. Brad pa mi nekako ni potegnil.

Pa še to - vse po vrsti motijo njene ustnice - dajte malo pobrskat pa poiskat njene slike iz mladosti - starost 13 pa 15-16 let- mogoče boste po tem nehale s tem. No, da se ne boste preveč mučile vam en link pripenjam..
http://images.google.si/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN
Default avatar
trapaaaaaa je napisal/a:
Imaš pa res pravi nick :-), nauči se brati, ali le ne razumeš prebranega?

Napisala sem : "In kot se bere, je bil Brad veliko srečnejši z Jeniffer kot je z Angelino. Sicer pa, to ve le on, ane? "

Tebe pa očitno nihče ne mara, zato si pa tako nasajena haha :-)))
Default avatar
Glede otrok, posvojitev in humanitarnosti - lahko bi tudi metala denar proč v igralnicah ali za mamila, tudi s tem bi pritegovala pozornost medijev - a ni bolje, da z njim komu pomagata?
Default avatar
Joj prvo kar mi je prišlo na misel v tistem belem hlačnem kostimu je bilo - jezus kolk je suha!!
Default avatar
kam je angelina lepa, v svoje kosti, rebra, koščenost, dvomim, če bi se moki odločili za njo, če bi imeli na izbiro jenifer ali engelino, seks recimo, kakor poznam moške okuse, si želijo imet v svojih rokah žensko, torej okostnjaka pa res ne. kaj ženske nardijo iz sebe, ta sigurno ni normalna...itak da ni, ste brale kaj dela , ko doma znori, baje meče nože v brada, ker se je tega naučila v svojih vlogah, kriči, nori in brad je dejal, da se resno boji, da ga bo enkrat zadela, da sicer se pa trudita, da tega ne delata ko so otroci zraven, halooo, se bojim, da je tisti film g in ga smith kar njun realni življenje...ta dva se burno sklofata, sigurno!