Starševski čvek

Umrl sin Johna Travolte

Default avatar
Žalostno, ni kaj.
Default avatar
Umrl je tudi sin Ljubiše Samardžića.
Default avatar
smrt otroka je tragična, ne glede na to, ali se ata piše travolta, samardžić ali xy. vsak trenutek v naročju staršev umira stotine otrok, ne vem, zakaj bi moral posebej vzdihovati za sinom nekega holivudskega igralca.
če se vam že sočustvuje, sočustvujte z vsemi neznanimi tragedijami okrog nas. načeloma pa smrt v družini znane osebnosti ni nič bolj boleča kot kjerkoli drugje.
Default avatar
Sočustvujem prav z vsakim živim bitjem, ki izgubi ljubljeno osebo in zato mi je zelo hudo tudi ob izgubi sina Johna Travolte, ki je že od nekdaj moj igralski idol.Sožalje.
Default avatar
siol: .....Nekateri so Travolti in Prestonovi očitali, da namerno zanikata, da je njun sin avtist, in mu - domnevno zaradi igralčeve vere v scientologijo - odrekata zdravljenje.


ko sem to prebrala se mi je slika obrnila. mislim, kaj si starši dovolijo. zaradi vere????????????????????
Default avatar
Kaj pa vi veste kaj je RES? a veste? res?

dejte no, žuta štampa piše večino reči le da jih dobro proda....
Default avatar
ne razumem je napisal/a:
daj povej, kako poteka zdravljenje avtista
Default avatar
To o avtizmu je neumnost. Nikoli diagnoza ni bila potrjena, bila pa je potrjena diagnoza Kawasakijev sindrom. Oče in sin sta bila zelo povezana in John je Jetta baje vozil povsod s seboj.

Glede zdravljenja avtista pa obstaja nekaj nejasnih teorij, od katerih nobena zares ne obrodi sadov. Avtizem je bolezen, s katero se morajo sprijazniti in z njo živeti, zdravljenje ne obstaja, obstaja samo posebno šolanje avtistov.
Default avatar
Avtist ali pa ne. To je katastrofa za starše. Pa naj bo Travolta ali pa kakšen čisto navaden smrtnik.
Default avatar
Sočustvujem z vsemi, res, sploh če je vpleten otrok. Vse takšne zgodbe me zelo prizadanejo, zdajle me pa kar malo stiska...Sploh, ker je moj sin pred letom dni prebolel (?) kawasakijev sindrom...Ampak je vse v redu, k sreči...
Default avatar
KAWASAKIJEV SINDROM

Začelo se je popolnoma nepričakovano. Številne družine uporabljajo posebne šampone in različna kemična sredstva za čiščenje preprog in talnih oblog. Nekateri pač prisegajo na sterilnost in se pri tem opirajo na vsemogočnost kemije. Toda pri otrocih družin, ki so zasvojeni s kemičnim čiščenjem svojih domov, se je pojavilo smrtno nevarno obolenje. Otroci so imeli bolečine v trebuhu, bruhali so, zajela jih je visoka vročina in dobivali so drisko.

Medicina se je zdrznila šele ob statističnih ugotovitvah, da je od 1000 otrok, ki so imeli razvite znake tega obolenja umrlo kar 50 najmlajših. Toda povzročitelja med potencialnimi patogeni niso našli.

Bolezen so poimenovali Kawasakijev sindrom in prst je bil prvič usmerjen proti nevarnim kemikalijam v naših domovih. Stroka je obstala pred prepadom neznanja. Celo ameriška EPA, ki sicer premore najbolj popoln register nevarnih kemikalij, je priznala, da od nekako 50.000 kemikalij, ki so v vsakdanji rabi, premore popolna testiranja na kratkoročne in dolgoročne učinke na človekovo zdravje le za borih 2100 snovi.

Tehnološki razvoj je preko vseh meja prehitel previdnostno načelo pri uporabi tisočev in tisočev novih snovi, ki so kot povodenj prepljavljale trg.
Default avatar
pa kaj vam pa je.
A ne morete biti tho,ne pa da razpredate in se delate pametne??

Glejte da se vam kaj takega ne zgodi ... kako bi bilo potem če bi mi in drugi se delali pametne o vaših otrocih

Fuj in fej.

deček je umrl ker se je udaril v glavo in pika.
Umrl je in konec.
Ni treba biti pameten in se delati da vse veste.
Pustite bogega otročka naj počiva v miru.
Default avatar
Otroci ne bi smeli umreti pred starši !! Verjetno (niti si ne morem- niti upam- predstavljati) je to najhuje kar te lahko doleti !! Sožalje vsem !
Default avatar
krivdaaa je napisal/a:
Nisem vedela, da če se pogovarjamo o kakšni smrti, pokojnik zaradi tega ne bo mogel počivati v miru. Hvala da si nas razsvetlila.
Default avatar
keri je napisal/a:
Ne jemlji njenih stavkov iz konteksta. Dobro veš kaj je hotela povedat.