Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

kavitacija- nekirurška liposukcija

Default avatar
Zadnjič sem gledala po televiziji kako so ženske to hvalile. Me pa zanima ali je tu katera, ki je to že poskusila in rezultati.
Default avatar
to tudi mene zanima glede na to,da je treba iti od 4krat naprej in stane vsakic 200€
*****Tudi zate sonce sije****
Default avatar
Jaz sem slišala, da je cena cca.500 ali 600 uer za enkrat. Naj bi bil pa že po prvem obisku rezultat. Ne vem ali so to pravljice ali kaj?
Default avatar
ne,cena je 200€na obisk
*****Tudi zate sonce sije****
Default avatar
Jaz hodim za 120 na obisk, že od prve je šlo 3 cm okoli trebuha :) Če bom skombinirala še z drugimi terapijami, bom plačevača še manj.
Default avatar
debelušna je napisal/a:
ali imas vkljuceno v ceno tudi aparat za ucvrstitev tkiva in kolikokrat si ze bila,ali se pozna tudi v kilogramih?
*****Tudi zate sonce sije****
Default avatar
Po kavitaciji imam še 45 min presoterapije. Pred kavitacijo so me dali še na aparat- tj. nekakšno tehtnico, ki ti naredi natančno analizo telesa.Določi ti količino mišic, maščob, vode v telesu, določi bazalni metabolizem in koliko kalorij dnevno naj bi zaužil glede na to, tudi kje imaš po telesu koliko maščobe odveč (roke, noge, trup). Če se bom odločila še za LPG endermologijo za zraven bom imela ceno za kavitacijo 100 EUR.Na kg ne vem če se pozna, se nisem tehtala-več kot kg-ji mi pove ogledalo, hlače ipd. Me je skor kap, kake cene omenjate za tole reč, zdaj bom šla še z večjim veseljem :)))
Default avatar
ko sem se jaz zanimala pri nasi kozmeticarki,mi je rekla 200€ na obisk
*****Tudi zate sonce sije****
Default avatar
Debelušna
Kolikokrat si bila do sedaj in koliko te je to po denarnici udarilo? Rezultat po cm?
Default avatar
Nam lahko namigneš v kateremm salonu imajo tako ugodne cene?
Lp, Nataša
Default avatar
Hvala
Default avatar
Punce ne nasedajte obljubam , kavitacija je ena navadna natega.Sama sem jo sprobala, pa je samo tisti trenutek rezultak ker ti naredilo limfno drenažo.Rezultat bi bil isti tudi če bi naredili samo presoterapijo. Naj mi katera ki je bila s tem zadovoljna strokovno razloži kam gredo maščobne celice (te so velike nekaj milimetrov v premeru) Pa strokovno prosim, ker je meni tam ena terapevtka nakladala da se ta maščoba razporedi po telesu???????????????? halooooooooooooo....
Default avatar
-nikakor se ne razporedi maščoba po telesu, je očitno dala terapvtka neko svojo razlago??!!
-samo od presoterapije se po enem obisku nikakor ne more poznati par cm.
-kavitacije nisem preizkusila, ampak jo bom v drugem tednu.Poročam o rezultatih!

Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.
Default avatar
No pa sem dala eno kavitacijo skoz. Poznalo se je komaj 1cm, bolelo me je da sem komaj zdržala. Skratka ni me prepričalo, ampak razočaralo. 200eur za 1cm!!! Nobene stranke ne bi hotela prepričevati, da je oh in sploh dobro! Razočarana!!
Default avatar
Pozdravljeni,

ima katera rezultate iz studia Aktivita? Ti se kar širijo s svojo ponudbo in ogromno oglašujejo. Ali so rezultati trajni? Kaj garantirajo?

LP, Barbi
Default avatar
Mah ja. Jaz sem brez kavitacij in studijev v zadnjih dveh tednih shujšala za par kil in to na pravih mestih, ko sem si vzela dopust in šla pomagat sorodniku obrezovat trto in kopat vinograd. Ima 8000 trsov, kdor to pozna, ve.

Mogoče bi moral še on prijavit kakšno 'čudežno terapijo po ugodni ceni'?
Babe, ne ga srat.
Default avatar
pozdravljene!
glede na to da v našem salonu delamo s kavitacijo, vam bom rekla takole.
NI vse za vsakogar. mi opravljamo brezplačne preglede in strankam svetujemo kaj je za njih priporočljivo. kombiniramo 6 aparatov hkrati. preizkusili smo veliko kavitacij preden smo se za njo odločili in morem rečt da za 120€ kavitacija mi je malo vprašljivo vse skupaj. ste preverli kontraindikacije.......
zelo jih je veliko, vem pa da kozmetičarke pol tega ne vedo. kar se kavitacije tiče se le dobro pozanimajte. lp
Default avatar
to je razbijanje maščobnih celic in maščoba se sprosti v obtok. od tam pa mora nekam it, zato je pri kavitaciji priporočljivo jesti par dni prej in več dni kasneje manj maščobe, pa tudi zraven je obvezna aerobna vadba. sproščene maščobe je potrebno namreč pokuriti, ker se v drugačnem primeru (če jih ne pokuriš) ne morejo tako hitro izločiti iz organizma, ampak se naložijo na katerih drugih mestih.
kavitacija ni neka čudežna metoda, je samo dobra pomoč pri hujšanju, nikakor pa ni priporočljiva samo za delat si potuho. pri bolj debelih ljudeh se ne dela, ker je preveliko maščobe tudi kontraindikacija.

kozmetični saloni to propagirajo malo bolj udobno kot bi si želeli, ker zraven zaračunajo za svoj čudež kar veliko.
je pa fajn it, če to jemlješ kot dodaten korak k hujšanju in zdravim navadam, ker je to res blazna spodbuda in moralna podpora, ko ti tako na hitro zmanjka kar nekaj centimetrov maščobe iz površine :)

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet