Forum.Over.Net

Starševski čvek

Svet knjige - nateg

Default avatar

opeharjena

Dobim po pošti paket, brez vsakršnega naročila dve debeli knjigi (Biblija in Pravna praksa) v znesku nekaj čez 150 EUR vse skupaj. Zakaj? Ker nismo vzeli par mesecev nobene knjige, kjub temu, da smo se telefonično odjavili, so se nam kljub temu "vsedli" na plačo in skupaj z izterjavo izterjali 232 EUR. Sedaj pa oni pošljejo za "ta dnar" 2 knjigi.

Kar zjokala bi se...za ta denar bi si lahko privoščili marsikaj...

Sem ji poklicala, pa se norca delajo. Kam gre ta svet?

Najraje bi jih v časopis dala!!!

Kaj bi vi storili na mojem mestu!
Default avatar

preberi, preden podpisuješ!

To ni nateg.
Ko si se včlanila v SK, si podpisala, da se strinjaš s klubskimi pravili. To so: nakup knjige v vsakem četrtletju do določenega datuma, sicer ti pošljejo Knjigo četrtletja; PISNO odjavo iz članstva tri mesece pred potekom, sicer ti ga podaljšajo za eno leto.
Drugič pa preberi, kaj podpisuješ, in se ne včlanjuj v take krokarske organizacije, kakršna je SK, ki računa prav na take pozabljivce, kot si ti.
Default avatar

Naivnost

telefonično ste se odjavili.
Naivnost, neumnost.
kako boste dokazali, da ste se odjavili?
Se pogovori snemajo....ste ga vi snemali, veste ime in priimek osebe, ki ste ji sporočili odjavo.
Pa je telefonska odjava sploh dovočl. ste prebrali navodila ob včlanitvi...

Če hočeš biti siguren, piši. Priporočeno, s povratnico. Tako imaš dokazilo.
Default avatar

knjiga3

Odjaviti bi se morala pismeno ne po telefonu.Preverjeno.
Default avatar

Plesalka

Žal je res tvoja napaka. Pravila so taka, kot jih je zgoraj ena napisala. Sama sem članica cca 10 let in brez slabih izkušenj. Želim ti ugodno rešitev, čeprav se mi zdi, da bo treba kar plačati, žal.
Default avatar

opeharjena

Ne da bom plačala, sem že, saj so mi mi že vsedli na plačo. Za celih 232 eur.
Najbolj pa me boli, ker so bolno dosadni, tako osebno tako kot po telefonu, tolk davijo da pol nekaj vzameš.
mah...

Smrdijo fuj
Default avatar

Varčna

Zato pa ni variante, da se kadarkoli včlanim. Pa cene so nategnjene, da glava peče. Une cedeje Talk to me za angleščino prodajajo po 70 evrov, jaz pa sem ga dobila za 40. Saj se dobi kaj ceneje, ampak je treba čisto vsako stvar preverit, da se ne nategneš. Klinc, pa tak klub.
Default avatar

Janis

Naivnost je napisal/a:
Sem imela podoben problem v žlahti in sem vse uredila po telefonu, je pa res, da sem upoštevala pogodbo od dekleta o odpovednih rokih in najprej vprašala, s kom govorim.
Default avatar

ja, taki so

jaz sicer nisem imela težav z izpisom (sem poslala pisno), ampak so mi ful težil po telefonu po izpisu, če bi se spet učlanila itd. vsak mesec so me klicali. pol sem pa enkrat popizdila in rekla, da mi naj nehajo težit, pa se še vedno niso dali: "zakaj pa se ne bi spet učlanili, ker potem dobite ful ugodnosti, poleg knjige za včlanitev še ekstra knjige, pa ful enih knjig po izredno ugodnih cenah..." pa sem rekla NE. pa zakaj ne? pol sem pa rekla, ker sem videla, da so stvari, ki sem jih kupila pri vas kao po klubski ceni drugje cenejše brez obveznosti in akcije. no, pol je bil pa mir. ko jim enkrat poveš, da si jih pogruntal s temi njihovimi ugodnimi klubskimi cenami, ti pa ne težijo več. meni so se tudi čisto zasrali.
Default avatar

držži

Svet knjige so gnjavatorji do amena.

Podobni kreteni so samo še pri Bo frostu, ki kličejo z ene 9 številk, čeprav sem jim že prvič povedala, da ne bom NIČ naročila.

Idioti oboji.
Default avatar

*anitka*

Prešernova družba je tud gnjavator na kvadrat. Če naročiš prednaročilo, pa tako ne veš kdaj knjiga izide. Naročila knjigo meseca februarja 2008, izšla bi naj v mesecu juniju, v mesecu aprilu dobim dopis, da se je zamaknilo in izide meseca decembra. Med tem seveda že veselo odtegnili 6 obrokov iz trajnika.
Zadnjič sem jih poklicala in vprašala kdaj jo sedaj dobim in mi reče, da v mesecu januarju, se pravi 30.01.2009. Upam, da ne bo prej hči OŠ končala, čeprav ji ne manjka več dosti let.
Default avatar

cija...

jaz sem se odjavila po mailu. brez kompliciranja, čeprav že 2 leti nisem več naročevala knjig pri njih. je pa res, da sta bili tisti dve leti obveznega članstva že zdavnaj mimo.


kolegici pa so naredili isto. izterjali preko dvesto evrov in ji obljubili za to dobropis, namesto dobropisa pa so ji poslali biblijo in medicinski priročnik.
Default avatar

Joži**

Če ti knjige niso všeč, se lahko zmeniš, da za to vsoto izbereš druge. Vsaj pri meni je bilo tako, ko sem v enem četrtletju pozabila kupiti knjigo. Denarja ti pa gotovo ne bodo vračali.
Default avatar

*blabla

kje pa imaš kakšen dokaz, da si se izpisala?

ne bluzi...
vsak normalno razgledan človek ve, da je odstopna izjava pisna (po pošti, po mailu...)
Default avatar

Naivnost

ja ljubica opeharjena, si kaj prebrala, kar si podpisala ob včlanitvi.
Menda prostovoljno, ob polni zavesti.
Sedaj pa jokaš in stokaš, da ti to ni všeč.
PODPISALA SI POGODBO.
Drugič pa prej preberi.
Težijo, hah,
A če ti bomo mi prišli dovoljkrat težit za denar, boš dala 2000 eur zato ker kar naprej težimo. Da bomo dali mir.
Bomo kar prišli:))
Default avatar

uluru

Knjigi lahko brez težav zamenjaš. Ne vem, zakaj si dvignila paket.
Default avatar

Marko

uluru je napisal/a:
Zato, da bo zdaj lahko knjige zamenjala ali pa vsaj pogledala.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

sbon

Jaz sem se (po kakih 20 letih) pred par leti izpisala z mailom, v katerem sem jim razložila, da se mi ne da več vsako četrtletje kupovat knjig in da me moti, ker me klicarijo, zakaj še nisem nič kupila in kdaj bom. In so mi odgovorili, da jim je žal, ampak da so me takoj izpisali. Brez problemov, dokler sem bila član, in brez problemov, ko sem se odjavila.
Default avatar

cija...

sbon je napisal/a:
tole s tožbami in usedanjem na račun počnejo tistim, ki so se včlanili v SK zaradi darila novemu članu in darila tistemu, ki jih je včlanil, potem pa so obupali prej, kot v dveh letih. Pač - klasično kršenje pogodbe.

kar zjokala bi se... drugič beri, kaj podpisuješ, ne pa da ti pomahajo z nekim brezveznim darilcem pod nosom, ti pa jim greš na limance.
Default avatar

opeharjena

Hvala punce za vse tiste prijazne odgovore. Jaz sem od včeraj na danes že čist pomirila. Čudim me pa da so neketere ženske tu na monu tako podlo nizke in nesramne, da je res za se začudit, kako imate res lahko družine in može. Res se mi smilijo vaši otročki...
grrrrrrrrrrrrrfuj jaz v živo z vami ne bi niti spregovorila...