Forum.Over.Net

Starševski čvek

Nissan Micra in Citroen C2

Default avatar

Vilinec

Ima kdo izkušnje z enim ali drugim avtomobilom? Kupujem nov avtomobil (ne vem še, ali bo nov ali pa kakšen dve leti star), nekako sta ta dva v finalu:).

Kako ste zadovoljni?
Default avatar

agentka

Jaz imam Citroena, izjemno zadovoljna, malo pije, na cesti se izjemno obnese. Priporocam!
Default avatar

dagi

Jaz imam Micro,sem sicer zadovoljna, ko so mi enih par stvari pod garancijo še popravljal, sam garancija mine in kaj bo, če bo šlo še kaj? Dokler se je Nissan delal na Japonskem je bilo vse krasno, imeli smo Micro, Sunnyija, Primero in vedno bili zelo zadovoljni, zdaj, ko je pa zraven Nissan še Renault, pa ni več tko kot je bilo.
Ima pa Nissan še vedno daleč najboljši servis v Moravčah.

No, ampak še vedno bi kupila prej Micro, kot Citroena.
Default avatar

kimzi

Ne glede na to, da je sedaj RENAULT NISSAN, delajo avte še vedno tam, kjer so jih prej.
Default avatar

aja

SAmo Nissana nikar. Imeli primero, preden je bil nissan povezan z renaultom, pa vozi še sedaj po 14 letih z enormno kilometrino brez problema. Zato smo kar trije kupili nove primere (v času, ko je bil nissan že povezan z renaultom), in ne moreš verjet, ampak vse tri so crknile v dobi enega do dveh let in to tako zelo, da tudi garancija ni pomagala, da je šlo v avto skorajda vse v maloro: mašina, katalizator, menjalnik ... - in da so nam za leto dni staro primero ponudili 1000€.

Mene nissan v življenju več ne vidi, pa mojih znancev, kolegov in soodnikov tudi ne, ker so preveč od blizu videli kvaliteto avtov kot tudi odnos nissana do strank.
Default avatar

za micro

aja,

ne primerjaj jabolk in hrušk - Micra ni enako Primera....Micra je odličen avtomobilček: zelo tehnično izpopolnjen, v svojem razredu ima najmanjši obračalni krog, servo volan je izjemno mehak, notranjost je prijetna, ni trdo-plastična, zelo dobro v njej sedijo tudi potniki, višji od 175cm, dober potovalni računalnik, zelo prostorna, je polna funkcionalnih rešitev; npr. pameten ključ, pri višji hitrosti (npr, 150 km/h je zelo dobra zvočna izolacija, tih motor), odlagalni predal pod sovoznikovim sedežem, kljukica za obešanje vrečk ali pa torbice za ročaj pri sovoznikovem sedežu,da se vse ne "vozi" sem in tja po ovinkih.....
Edino kar jaz pogrešam je dodatna notranja luč bolj zadaj v potniškem prostoru.
Default avatar

mama2831

glede na to, kako fajn se drži moja 16 let stara nissan micra, dajem glas zanjo:-)
Default avatar

dagi

mama2831 je napisal/a:


Saj pravim, da stare Micre so bile super, nove- odkar so povezani z Renaultom, pa Micra ni več tista prava Micra.