Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kamp Straško

Default avatar
Ali je kamp Straško primeren za majhne otroke (5 let in 1 leto)? Bi šli letos tja v mobilne hišice pa ne vem ali so kamenčki na plaži taki, da so primerni za majhne bose nogice? Je mogoče kakašen del plaže z mivko?
Zanima me še, kje je najbližja pot do tja? Šli bi preko Zagreba in potem ne vem ali del po jadranski magistrali ali niže dol po avtocesti?

Vsak nasvet dobrodošel.

LP,
Brina
Default avatar
Kamp je ful lep. Plaža tudi (prodnata). Je pa poleti kar precej ljudi.
Mobilne hišice niso na najbolj idelanih mestih (vsaj te ne, ki jih ponuja direktno kamp - ne vem pa kdo je ponudnik tistih mobilnih hišic, ki so idealno locirane; morda gre celo za zasebne hišice, kaj pa vem). V glavnem, definitivno je kamp OK za otroke, ker imajo tudi lepo igrišče, ki je v senci. Mesto je tudi blizu, tako da se gre lahko peš do tja.
Mivkaste plaže ni.
Default avatar
Hvala za odgovore. Mi gremo v hišice, ki so na meji z FKK delom kampa. Upam, da je lokacija O.K. Se mi zdi, da so kar blizu morja in tudi blizu trgovine.

LP
Default avatar
Hišice, ki so poleg FKK kampa imajo dobro lokacijo blizu trgovine, recepcije in plaže. Edino, kar moti je to, da so nekatere precej na odprtem brez naravne sence borovcev.
Default avatar
Priporočam!
Mi smo bili dvakrat in zelo, zelo zadovoljno. Imamo tudi dva otroka 2in 4 leta, tudi letos gremo tja.
Lep dopust-mogoče se srečamo

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net