Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Tud jst bom ful spremenila.Prav tako bom nehala možu prikrivat-pa ne afer,ker jih ni,ampak tko vsakdanje zadeve.Pa pufov se bom probala rešt,pa naučila se bom reči besedo NE,al pa nazaj povedat,kar mislim.Do zdej sm bla tih,pa me je jebal vsak k ma 5 minut cajta.Tega ne bo več!!!!!!
BOM velik spremenila.Moram.
Novoletne zaobljube mi niso pisane na kožo. Lahko imam cel seznam zaobljub pa na njih pozabim že naslednji dan. Imam pa ob nastopu novega leta vedno eno ali dve veliki - realni želji pa na sebi spodnje hlače rdeče barve:) Tisto afero pa, če je bila le bežna afera raje zadrži zase oz pozabi in glej da se ne ponovi.
zakaj pa ne bi bil presečni datum 1.12. ali pa celo 2.12. ali 7.12...
jaz novoletnih zaobljub ne sprejemam, ker sem jih ponavadi že par minut čez polnoč prekršila in nimajo velikega smisla...
Jao, zakaj ne bi spremenila, kar pač misliš, že takoj? Če začneš danes, si kar en mesec v prednosti.
Kar se tvoje nenadne iskrenosti do moža tiče, raje se odloči, da ne boš več počela bedarij, ne pa da mu nekaj za nazaj blebetaš, jaz ne bi, ker ne bo imel nihče nič dobrega od tega.
POvedala mu bom,ker imam slabo vest in tako ne morem več naprej. Zjutraj in zvečer se ne morem več pogledat v ogledalo in tudi njega ne morem več gledat v oči. Če se bo odločil me zapustiti, me pač bo, ampak karkoli bo, bo bolje kot pa je živeti s to skrivnostjo in slabo vestjo.
Hja, naj se reši bremena, pa ga prenese raje na moža, ne? Svojo slabo vest in težo, ki jo nosi! Se mi zdi totalno egoistično....če ne veš, ne boli. Raje naj preneha z afero, se posveti možu 100000% in ga naj ne obremenjuje s svojo slabo vestjo in zadevo, ki jo ima na "puklu"...
To ni ravno vzpodbudno, morda pa. Glej to kot eno priložnost, kako v življenju napredovati. SPremembe ne pridejo za brez veze in vse ima svoj namen, tudi če sprva ne zgleda lepo in obetavno. Vsaka stvar je za nekaj dobra, pa četudi sprva ne zgleda tako. Samo upanja ne izgubiti, ker vsaka težava ima rešitev in tudi izguba službe im arešitev v novi službi. Držim pesti in pogumno naprej, novim izzivom in priložnostim naproti.
POvedala mu bom,ker imam slabo vest in tako ne morem več naprej. Zjutraj in zvečer se ne morem več pogledat v ogledalo in tudi njega ne morem več gledat v oči. Če se bo odločil me zapustiti, me pač bo, ampak karkoli bo, bo bolje kot pa je živeti s to skrivnostjo in slabo vestjo.
Torej sem imela kar prav. Naredila si neumnost in ker ti je sedaj prehudo boš to breme prenesla na njega. Pismo ima pa res srečo