Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

zdravnica v ZD VIČ za odrasle-katera je ok ?

Default avatar

nanazan

Katero zdravnico v ZD VIČ priporočate ? Meni je važno tudi to, da ne čakam predolgo ...Kakšna je npr.Kopčavar Guček Nena ?
Default avatar

Odšla od tam

V ZD Vič je pri osebnih zdravnikih, odkar so uvedli sistem naročanja, problem ta, da se isti dan, ko zboliš, zelo težko naročiš. Pa za naslednji dan tudi. Če je nujno in kljub temu prideš, za kazen dolgo čakaš, čakajo pa tudi naročeni, čeprav manj časa. Ne vem sicer, kako je ravno pri omenjeni zdravnici, a ko sem se pogovarjala, je tako v večih ordinacijah.
Default avatar

tgfr

Naročiš se zelo preprosto, a seveda čakaš kot zmešan. Pokličeš zjutraj ob osmih in ti sestra reče pridite ob 11h. No na vrsti si tam nekje ob 13h :-), sicer je to odvisno od gužve, a manj kot eno uro do sedaj nisem čakala.
Default avatar

dear heather

Žal, res, čakaš, kljub temu, da se naročiš.
V čakalnici je kar gneča, potem so tu tudi "padalci", za katere ne veš, kdaj so bili naročeni, če sploh, ali "uletavajo", ali za kam čakajo ...
Tako da ... bi blo treba tole še malo poštimat.
To, da te ne vzamejo isti dan - to me do sedaj še niti ni tako motilo, nisem imela nič tako strašno nujnega, da ne bi moglo počakat.
Default avatar

Buči

Morat rečt, da jaz pri moji nikdar ne čakam več kot deset minut, če sem naročena. Je pa tudi res, da če zboliš, nisi nikdar isti dan na vrsti.
Sicer pa na Viču nove paciente jemlje samo ena nova, mlajša zdravnica, pa še to samo, če si iz bivše občine Vič.
Default avatar

zadovoljna

No, jaz pa priporočam Danico Rotar ali Katarino Planinec. Delata v ambulanti v Vnanjih goricah, spadajo pa pod ZD Vič.
Ponavadi ne čakam več kot 10 minut. Na vrsto pridem tudi isti dan, če pokličem, povem za kaj gre in če zdravnica oceni, da moram priti na pregled.
Default avatar

nanazan

a res ? kako so pa meni danes po tel.rekli, da vsi razen dr.Dekleve , jemljejo nove paciente...
Default avatar

ma3na

Jaz sem pri Kopčavarjevi in je zelo v redu. Hodim k njej, čeprav nisem iz Ljubljane, ker vse zelo lepo razloži in predvsem vse težave vzame resno in te pošlje na nadaljnje preiskave, če je potrebno.

Bolniško pa dobiš le, če je 100% upravičena; teh ne daje rada (to ponavadi ljudi najbolj zanima).
Default avatar

pozdravljena pacientka

dr. Kopčavar je sicer zelo v redu zdravnica, a zelo moteče je, da je veliko odsotna in ima potem posledično včasih gužvo v ambulanti in tudi naročiti se ne moreš kar za čez dva dni, ampak včasih šele za naslednji teden. Kadar je odsotna, ima vedno urejeno nadomeščanje, a to ne pomeni, da nekdo drug dela v njeni ambulati, ampak da nejni pacienti počakajo, da pridejo na vrsto v kakšni drugi ambulanti.

Pa težko sploh dobiš telefonsko vezo z ambulanto. Se mi je že zgodilo, da sem po dva dni klicarila brez uspeha, potem sem pa zjutraj pred službo šla tja in se kar osebno pri sestri naročila.

Bolniške ti da toliko, kolikor je res potrebuješ, pa če jo potrebuješ za kakšno okrevanje po operaciji na primer, je zelo striktna, da ti specialist iz bolnice res natančno napiše priporočilo za bolniško, sama od sebe ti ne bo kar malo podaljšala. Ampak ne morem pa reči, da mi je kdaj dala premalo bolniške za se pozdravit. Pa sem imela v zadnjem času tri večje operacije.