Med.Over.Net

Vzgoja otrok in družine

Odgovarjajo: prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije

Potrebe otrok in staršev. O privzgajanju navad, kvalitetni igri, socialnih odnosih, temperamentih in še kaj.

prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije

Zavod Pogled

Andreja V. Brenčič je specialistka zakonske in družinske terapije, ima 20 let izkušenj pedagoškega dela v šoli, več kot 20 let vodenja skupin za vadbo joge, sproščanja in meditacijo tako za odrasle kot tudi otroke in od leta 2010 izvaja terapije v Družinskem in terapevtskem centru Pogled. Vodi različne terapevtske skupine, delavnice, predava po šolah in ustanovah. Je urednica in sourednica knjig: Celostni razvoj otroških možganov: 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov, Vihar v glavi: moč najstniških možganov: [vodnik po mladostnikovi duševnosti od 12. do 24. leta] in Vzgoja brez drame: celostni razvoj otroških možganov: umirimo kaos in spodbudimo duševni razvoj otroka.

pitje čaja ponoči

Default avatar

tanjav

Pozdravljeni,

doma imam 15-mesečnico, ki se najmanj 3x na noč zbudi in bi pila čaj...kakšne so vaše izkušnje s tem in kako naj pitje čaja zreduciram, da bomo bolj mirno spali? Naj poskusim z vodo (je ne mara) in se bo potem odvadila??

Hvala za odgovore...


lp vsem.
Default avatar

atrix

mi imamo 21-mesečnico, ki ponoči skoraj nikoli ne pije, pa se še vedno zbuja... v bistvu lahko na prste ene roke preštejem noči, ki jih je prespala v enem kosu. tako da - pametnega nasveta nimam. mogoče le da ji ne daješ sladkanega čaja zaradi zobkov.