Vam je všeč? Meni zelo.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
njeno veličanstvo
njeno veličanstvo
Metajččiči
njeno veličanstvo
Metajččiči je napisal/a:Jaz čisto drugače gledam nanjo kot večina. Kar se mene tiče, je biti kraljica služba, ki jo za moje pojme odlično opravlja. Odrečeš se svojemu življenju in služiš narodu. Je to seveda povezano z ogromnimi finnačnimi sredstvi, ampak jaz ne bi živela v takšni izolaciji za noben denar tega sveta. Zato jo občudujem, da je sprejela to vlogo.
šecjen
ena mala
Metajččiči
No, ni vse tisto, kar vidimo televiziji. Velike sobane, pa razkošje. Zdaj ne vem, koliko je film o njej merodajen, ampak najbrž ga na pamet niso posneli. In takrat je kazalo, da živi v stanovanju, ki bolj spominja na naše upokojeniško kot na kraljičin dvor. Nikjer nobenega razkošja. In tudi ona je bila tam oblečena čisto običajno in nič kraljevsko. Zato govorim, da gre za vlogo, ki jo igra za podanike.*registrirana je napisal/a:Meni je faca, da pri osemdesetih se takole leta po svetu.
Je pa vzgojena za kraljico in ne pozna drugega zivljenja kot takole, ki ga zivi. Ona najbrz nima pojma, katero cistilo najbolje odstrani mascobo))
Verjetno bo pa povsem druga zgodba z njenim vnukom, ki bo enkrat verjetno stopil na prestol.
ena velka
šecjen je napisal/a:meni je ona drugače čisto v redu, samo ima pa katastrofalen smisel za modo, posebno za klobuke. ufufuf!
tanja32
Na slabše
Ti milijoni v smislu promocije države niso vrženi stran. Kdaj se pa še piše o Sloveniji na prvih straneh tujih časopisov?tanja32 je napisal/a:meni je všeč, dokler je v angliji, da pa gredo pri nas milijoni za neko finočo...ne hvala, rajši bi jih podarili npr. za naše otroke, bolnice, karkol...
ah, sej vem, spet druga tema, sej že grem.....
ah ja, seveda promocija
no ja, trenutno so britanski časopisi privlekli na plano povojne poboje... ker je ravno njihova kraljica tukaj. in seveda britansko vlogo pri njih. promocija pa pol.Na slabše je napisal/a:Ti milijoni v smislu promocije države niso vrženi stran. Kdaj se pa še piše o Sloveniji na prvih straneh tujih časopisov?tanja32 je napisal/a:meni je všeč, dokler je v angliji, da pa gredo pri nas milijoni za neko finočo...ne hvala, rajši bi jih podarili npr. za naše otroke, bolnice, karkol...
ah, sej vem, spet druga tema, sej že grem.....
Na slabše
neumnosti no1
promocija pa pol
http://www.independent.co.uk/news/world ... 67682.htmlNa slabše je napisal/a:
promocija pa pol
Na slabše
In kaj manjka članku? A ni dobro, da se govori o tem? Misliš, da bo škodilo Britancem, če bodo izvedeli kaj novega?promocija pa pol je napisal/a:
promocija pa pol
hehe, kot prvo, piše, da so pobijali domobrance, ki pa baje niso bili na nacistični strani, ampak so se na strani katoliške cerkve borili za neodvisno slovenijo... khmmm no ja, bi se dalo debatirati o resničnosti teh navedb, ampak ne bi zdajleNa slabše je napisal/a:In kaj manjka članku? A ni dobro, da se govori o tem? Misliš, da bo škodilo Britancem, če bodo izvedeli kaj novega?promocija pa pol je napisal/a: