Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

iščem turistično kmetijo

Default avatar

kmeticaa

Ali kdo ve za kakšno turistično kmetijo ki je primerna za otroke? Da imajo kaka igrala, pa veliko domačih živali pa še kaj zanimivega za otroke..... vse informacije so zelo dobrodošle.
Default avatar

morda pa bo

hudičevec, čebelji gradič
Default avatar

mikimiska83

Pri starem kovaču, Selnica ob Dravi. Okolica Maribora
Default avatar

HelenaK

Mi smo bili pred 3,5 leti na TK Urška nad Zrečami in nam je bilo všeč. Kar nekaj živali, zunaj so imeli tobogan, eno manjše plezalo in gugalnico. Če je dež, imaš blizu termeZreče, imajo pa tudi oni en manjši wellnes.

Letos smo bili na TK Šeruga. Zelo lepo urejena in velika kmetija, imajo nek star voz, kjer sta se naša dva ogromno igrala, kozice imajo v ogradi in jih lahko hraniš skozi ograjo, enega malega kozlička pa smo hranili po steklenički, potoček teče čez posestvo... Pri njihovih sosedih so imeli mlade zajčke, pa so naše otroke poklicali, da si jih pridejo pogledat in pocrkljat. Nimajo pa otroškega igrišča, vendar je igrišče zelo blizu. Peš okoli 5 do 10 minut hoje. Blizu imaš Otočec, samostan Pleterje, kjer je zraven postavljena stara slovenska vas - muzej na prostem (), Šmarješke toplice, Kostanjevica na Krki in Kostanjeviška jama, pa še kaj bi se našlo.
Helena

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net