Med.Over.Net

Neplodnost

10.dan-zelo rahla črtica?!?

Default avatar

julija26

Živjo punce.
Jaz sem pa danes 10. dan po ET, pa nisem mogla več čakat in sem zjutraj naredil test z baby check, pa je bla vidna rahla črtica.Transfer sem imela pa 3. dan po punkciji. Tko da zdej pa res ne vem, nič se ne upam prehitro veselit, samo če pa ne bi blo nič, se pa tudi ta rahla črtica ne bi pokazala, ane?
a je katera delala test tudi 10. dan in imela pozitivno, pa potem ravno tako 14 dan?
sicer sem pa doma in počivam ker imam hiperstimulacijo-zmerno kakor mi je rekel ginekolog- ful imam napet trebuh pa komaj diham. Kaj to pomeni?
Če ima katera takšne težave ali je podobno imela kako se je izteklo?

Kako pa kaj druge preživljate čakanje na ta 14. dan?

Lep dan vam želim.
Default avatar

nejka27

JAZ SEM TA TEDEN NAREDILA ŠTIRI RAZLIČNE TESTE IN VSI SO BILI POZITIVNI NA ENIH MALO BOLJ NA DRUGIH MALO MANJ IZRAZITA ČRTICA.DANES SEM ŠLA V LJUBLJANO NA BHCG,PA NI SLUHA NE DUHA O NOSEČNOSTI.V TAKO ZGODNJI FAZI(ZGLEDA)JE NAJBOLJE NAREDITI KRVNI TEST.KER NAŠE ZANOSITVE NISO NARAVNE IN ZARADI VSEH TEH ZDRAVIL IN INJEKCIJ VSE POKAŽE ČIST ČUDNO.JAZ TI ŽELIM,DA BI TI USPELO,SEJ NISO VSI PRIMERI ENAKI.Ž
ŽAL MI JE SAMO,DA NISEM POSLUŠALA KITTY,KO JE NAPISALA,DA SE S TEMI DOMAČIMI TESTI SAM MUČIMO.TO JE RES.IN NASLEDNJIČ BOM TA NASVET ZIHR UPOŠTEVALA.NAJPREJ SI ŽE VESEL POTEM SE TI PA VSE PODRE.
SPOROČ REZULTAT IN DRŽIM PESTI ZATE.LP
Default avatar

pikca

Jest sem delala 12. dan in je bla črtica, enako tudi 14.
Default avatar

Nejka

Tale je po moje taprava, ker je že zelo dolgo od takrat, ko je bila stop inekcija. Če pa jo dobiš pozneje, se pa še kar lep čas vleče rahla črtica. Sem že vse preizkušala. Na žalost.

Neja
Default avatar

julija26

danes je že 11. dan in komaj čakam 14. dan da še enkrat naredim test. ampak me kar malo skrbi. tista črtica na 10. dan je bla tko slaba....
Pa glede na to kako je blo pri tebi nejka27, sem pa sploh skeptična.
čeprav mi je čudno ko so ti 4 testi pokazali pozitivno pol pa nič. ampak še zmeraj sem pa tako napihnjena, pa težko diham, pa še vedno imam napete prsi.kar bo pa bo

Lep dan vsem ki čakate...
Default avatar

nejka27

JULIJA PRI MENI JE PAČ TKO BLO,NE VEM NIMAM POJMA.SAMO MENSTRUACIJE PA ŠE VEDNO NISEM DOBILA,PA ME ŽE OD SREDE ŠPIKA KOT DA JO BOM.SEM ŽE ČIST ZMEŠANA,NE VEM SPLOH AL (ENKRAT IMAM OBČUTEK,DA JE PRIŠLA,DRUGIČ,...)SAM NA KRVNIH PREISKAVAH SE NE MOREJO ZMOTIT,TAKO DA ZIHR PRIDE ZGLEDA DA Z MALO ZAMUDE.ŽELIM TI NAJTEMNEJŠI IN NAJVEČJI PLUS.LP
Default avatar

sept06

Pozdravljene punce!

Jaz sem pa imela stop inekcijo 17.9., punkcijo 19.9., transfer 24.9..Test sem naredila 8.10. zvečer, pa je pokazal prav bledo črtico, podobno 11.10. zjutraj.
Kaj menite, se lahko že veselim, ali naj še počakam?

Lep pozdrav vsem
Default avatar

jakica3

Oj, sept06 to je bil tvoj 14 dan seveda je rezultat pravilen a si delala s CB sigurno je prav sploh pa, če ti je pokazalo črtico še 11.10 kdaj pa imaš test krvi držim pesti ,da je to to poročaj lp.
Default avatar

sept06

Ne, uporabila sem baby check. O krvnem testu sploh še nisem razmišljala. Je pa to prvič doslej, da mi je pokazalo pozitivno.
Default avatar

jakica3

OJ,a te niso naročili na krvni test lp.
Default avatar

sept06

Ne. Sem pri Rešu - mi je samo rekel, naj sporočim, če bo test pozitiven.
Default avatar

jakica3

Aha jaz sem v lj.pa moram na krvni test 24.10 veliko sreče po mojem si noseča ampak jaz bi vseeno šla na krvni test pa uživaj v nosečnosti lp.
Default avatar

sept06

Veliko sreče tudi tebi jakica3. Jaz sem se zmenila za pregled pri Rešu za 27.10.2008. Mogoče bo pa takrat še krvni test na vrsti.
Lp