Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

bivši mož ima 40 let

Default avatar

darilka

Bivši mož bo letos dopolnil 40 let. Ker imava otroka, se še vedno pogosto vidiva in s hčerko mu za rojstne dneve dava res samo kako malenkost, ponavadi kar kaj sladkega.
Letos ima okroglih 40. Nagibam se k temu, da mu tudi letos ne kupujem nič konkretnega, ampak ostanem pri malenkosti. Kaj mislite vi?
Default avatar

Zima1

SAj so tudi malenkosti včasih lahko zanimive. Spomni se kaj posebnega, izvirnega. Recimo da letos pa le ni "samo" sladko.
Default avatar

darilka

Bom vesela kake ideje za malenkost, ki ne bo sladka. :)
Default avatar

acjom

Bedarija. sori.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar

darilka

?? kaj je bedarija??
Default avatar

curry

mislim da bo kaj sladkega čist ok, mogoče za šalo zraven priloži še wd40 :D

namesto kaj sladkega pa lahko podarita steklenico vina in zraven grozdje, ki se sklada z vinom pa tiste kockice sirčka, ki so v kozarcih z oljem in začimbami (ponavadi, kje pri topljenih sirih v hladilniku), to smo mi zadnjič podarili nekemu gospodu, pa ni bilo drago, sauvignon cabernet pa dva kozarčka sira in rdeče grozdje 11e.
Default avatar

metulka

Poseben obesek za ključe, kovinska škatlica za vizitke (če jih ima), lep etui za očala, če je v lastnem gospodinjstvu, boš kako lepšo malenkost za dom dobila v trgovini 1001 dar.
Default avatar

metulka

acjom je napisal/a:
Jaz mu vedno kaj kupim. Tudi za novo leto.
Default avatar

darilka

Vsak po svoje, a ne? Midva si pač za r.d. in novo leto dajeva res samo malenkost.
Default avatar

darilka

metulka, hvala za ideje, v svojem gospodinjstvu žal ne živi, zato tista varianta odpade.
Tudi tisti sirčki so mi zanimivi, curry - jih še nisem videla, ker nisem ljubitelj sirov. Bom malo pogledala.
Default avatar

acjom

Bedasto se mi zdi neko obdarovanje bivšega moža. Ne vem zakaj je to potrebno. Eno je, če da otrok darilo za očeta, ne pa ti. Sicer pač jaz tako razmišljam, brez zamere.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar

Plesalka

Tudi meni se zdi brez veze. Priznam, da bi me zelo motilo, če bi mož dobil darilo od bivše žene.
Default avatar

metulka

Smo si pač različni. Moj bivši bo od mene dobival darila, pa če se bo njegova nova na trepalnice metala. Se bo pač morala sprijazniti s tem, ker mene žal ne more izbrisati iz svojega življenja, jaz pa njega tudi ne.
Plesalka, verjemi, da ti bo veliko boljši mož tisti, ki se dobro razume s svojo bivšo. Jaz se s takimi, ki nimajo pošlihtanih zadev z bivšo ženo, sploh ne pečam. Takoj ko začne kaj jamrati, adijo.
Default avatar

muni

Darilo naj mu da hčerka, lahko je nekaj kar sta skupaj ustvarili, spekli ipd. Vsekakor pa ne kupuj darila ti v svojem imenu.
Default avatar

Zima1

Meni se kljub temu, da je bivši, zdi prav, da se človek spomni na rojstni dan. V končni fazi si z njim preživela del življenja. Verjetno se tudi on spomni na tvojega.

Kupila bi mu nekaj, vsekakor. Ali pa naredila. Jaz vedno najdem kaj zanimivega, kar človeka razveseli, a za to moraš človeka tudi poznati. Težko ti kar sedajle naštejem kaj bi mu kupila. Katere hobije ima? Morda kaj za avto? Šport? Za vse se najde nekaj malega. Če drugega ne, bi kupila ročno narejeno čokolado. Mogoče jo okrasijo celo po tvojih željah.
Default avatar

Leopoldina

Vedno znova me preseneča mnenje ljudi, da se morata bivša zakonca do konca življenja grdo gledat, drugače sta takorekoč nenormalna. Ne boste verjele, ampak nekateri ostanejo v dobrih -prijateljskih odnosih, morda celo boljših kot takrat, ko so bili poročeni. Poznam 2 taka para in moram rečt, da se mi zdi to zelo lepo.
In zakaj ona ne bi smela kupovati darila v svojem imenu? Ne razumem.
Tudi moj mož ima bivšo ženo. Imata dokaj normalne odnose, bila je že pri nas na obisku, pa tudi po otroku pošlje darilo za možev r.d., pa za najinega otroka za božička, pa njeni starši vedno pišejo kartico in enako mi njim, itd.
Ampak morda smo pa le pri nas čudni.
Default avatar

tetapehta

Nekaj sladkega in WD 40-za zarjavele kosti,ha,ha.
Default avatar

rd

metulka je napisal/a:
Eno je imet urejene odnose z bivšim partnerjem, drugo pa je vtikat se v njegovo življenje. Kar se mene tiče je treba imet z bivšim partnerjem korekten odnos, če so v igri otroci, sicer pa sploh ne razumem, zakaj bi z bivšim imel stike. Težko verjamem, da lahko partnerja "pretransformiraš" spet v zgolj prijatelja ...
Default avatar

metulka

Leopoldina je napisal/a:
K eni od mojih prijateljic pride druga žena njenega očeta (tako imenovana mačeha) celo sama na kavo :) Z njenimi otroki so pa ful dobri prijatelji, kot bi bili bratje in sestre (nikoli niso skupaj živeli).
Default avatar

Plesalka

Napisala sem, kako bi se sama počutila. Nisem rekla, da se daril ne sme kupovati. Če se bivša dobro razumeta, naj pač tako familija funkcionira, zakaj ne. Res pa je, da sama nisem tip človeka, ki bi to mirno gledala. Starši od kolegice so tudi ločeni, pa je oče s sedajšnjo ženo vedno povabljen na praznovanja, tudi, ko je kolegičina mami doma.
Nihče ni čuden, vsak po svoje. Saj nimajo vsi enakih razlogov za ločitev.