Forum.Over.Net

Starševski čvek

z mano noče sek... ker sem predebela

Default avatar

debela deklica

Zaradi tega ker ne in ne shujšam se je iz protesta nehal ljubiti z mano.
Še vedno se vsak večer stiskava pred spanjem, normalno me poboža in poljubčka, le akcije pa noče.
Prej je brez problema vsak drugi do tretji dan po meni skakal zdaj pa če ga ujamem enkrat na teden pa je že veliko.
Ljubice po mojem nima, ker greva skupaj zjutraj v službo in domov.

Ma kil imam že skozi preveč pa skos obljubljam (sebi in njemu)da bom shujšala.
No v glavnem sklepam, pa tudi on mi je že nakazal da je do tega prišlo zaradi mojih olala kil.

Zaj pa ne vem al naj ga pošljem u rit in rečem da je prase.
Al naj grem na dieto zaradi seksa?

Madona bom pa shujšala in ko bom mela seksi rit, si bom pa ljubimca najdla.
Default avatar

MalaRjavaDobraVolja

precej nezrel tekst. Shujšaj najprej zaradi sebe, zaradi zdravja, počutja in potem boš najbrž tudi privlačnejša.Hujšat zaradi njega, da boš spet lahko sexala, pa ni najbolj "odraslo"-
Default avatar

cosmo

Tudi meni se ob debelih ne dvigne.
Default avatar

hudo tole ja

Men se zdi, da ima tip tvojo "debelost" le za izgovor.
Nam lahko poveš, če je tvoja debelost le v njegovi glavi in si v resnici prava mačka?
Default avatar

Kmečka gospodinja

Ni zaljubljen vate.
Default avatar

debela deklica

v resnici jih imam cca dvajset kil preveč. samo sem pa tudi huda mačka:).
In rada imam sex.
In ja vem da moram shujšat predvsem in najprej zase. In vsak dan znova si obljubljam da bom:(
Ampak da me moj dec tkole kaznuje mi je pa grdo.
Default avatar

čisto v redu deklica

Če te tip ne sprejema take kot si, zakaj sta potem skupaj? Oprosti, poznam več parov, kjer niso vsi idealnih proporcij, pa seks čisto štima. Važno je, kaj je v glavi. Tipu ni do seksa s tabo, mu je pa s katero drugo (pa ali je suha ali ne)? Potem naj pa gre z njo, ti se pa nehaj sekirat in delaj stvari zase. V primeru, da zmoreš zbrati toliko samodiscipline.
Default avatar

študentkasociologije

Ne pusti se tako terorizirat. Sem šla skozi podobno zgodbo; zdaj ko imam normalnega fanta, se redno sprašujem: Kako sem lahko dovolila takšno pometanje s seboj??!

Problem ni v kilah, problem je v tem, da bi rad mel moč nad teboj. Če hočeš sama sebi dobro, mu povej, da ne boš hujšala zaradi tega ker se je on tako naprdnil in da če mu ni kaj všeč, lahko gre. Kakorkoli grdo se to sliši, še vedno bolje, kot da zaradi njegovega teroriziranja stakneš kakšno motno hranjenja (been there, done that).
Default avatar

nidani

Res ni lepo, kar ti je izjavil.
Sama sigurno veš, da imaš preveč kg ampak če bi bil moški na mestu bi ti rekel dovol imam tega ti bom pomagal vsaj na začetku in bi ti predlagal kakšen skupinski šport, fitnes itd....to pa kar ti on dela je pa izredno nezrelo in otročje...ljubosumnež verjetno na kvadrat...da ti zbije samozavest..ne daj se:-) shujšaj zaradi sebe, pojdi do firezerja, pojdi do kozmetičarke in mu reci sedaj pa meni ni do sexsa s tabo...saj ga bo pobralo...hahahaa
Default avatar

ju3

povej dedcu da se tudi z seksom hujša.
Default avatar

metulka

Čisto iskreno: kakšne telesne spremembe bi pri svojem partnerju/partnerki še tolerirali? Kolikšen višek kg? Je to 20, 30 ali celo 100 kg? Kaj pa recimo zadah, ki je lahko znak bolezni? Prave ljubezni to ne sme ovirati. Pa recimo vnete lojnice na lasišču, ko ti zraste skoraj še ena glava? Brki pri ženskah in kosmate noge - ja ali ne? Bradavice, ki se jih da odstranit - vam je vseeno, če jih partner/partnerica ima po rokah in obrazu? Pa tudi ni sam/sama kriva, da so zrasle.
A je brezpogojna ljubezen res brezpogojna? Čisto iskreno. Če upate.
Default avatar

*katka*

metulka je napisal/a:
No, jaz imam moža rada in ga bom imela, pa če se zredi za 100 kg. Ampak za seks pa ni dovolj samo ljubezen, temveč tudi poželenje. Jaz priznam, da mi je zelo malo moških seksualno privlačnih (morda 1 %), z nekom, ki pa mi ni seksualno privlačen, pa ne morem seksati. Meni sicer 10 kil recimo ni neseksi (celo nasprotno), ampak 20 kil in več pa ne vem, no. Tako debeli moški mi pač niso seksualno poželjivi. A naj bi se zaradi ljubezni prisilila v seks, čeprav mi ni? Jaz tega ne bi mogla. Seveda partnerja ne bi zapustila, če bi mi postal seksualno neprivlačen, če bi ga imela rada, ampak v seks se pa res ne bi silila.
Default avatar

B *

ju3 je napisal/a:
pa še res je :))

sicer pa mislim, da če te ma rad (kar bi iz tvojega pisanja lahko sklepala) ... mu je samo presedlo to tvoje večno obljubljanje da boš, boš boš ...

ti predlagam da se drži svojih obljub :)
Default avatar

Simba

Hudo kazen ti je naložil, jaz bi se hitro h hujšanju spravila!
Default avatar

Marko

Kdo pravi, da te kaznuje?! Mogoče ga pač ne privlačiš s takšno postavo kot jo imaš. Ti je vsaj po pravici povedal, kot pa, da gre s tabo in si zamišlja drugo, da mu rata. To je kočljiva tema. Ženske mislite, da mora vaš ded za ljubezen vse požreti, drugače vas nima rad. Saj praviš, da se stiskata, torej se te ne izogiba, pač ga ne spolno ne vzburiš, kar je razumljivo. Vprašaj se, zakaj si obljubljaš, da boš shujšala, nič pa ne narediš okrog tega.

***povej dedcu da se tudi z seksom hujša.***

Tudi z ležanjem se, vendar malo manj.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

*registrirana

Zakaj ti odreka seks? Morda je to njegov skrajni ukrep, ker stalno govoris, da bos shujsala, pa nic ne naredis in jemljes hjsanje kot neko zadevo, ki se bo enkrat, kadarkoli ze, uredila sama od sebe. Morda mu je dovolj tvoje zgodbe o hujsanju in te zdaj "kaznuje".
Nekaj dni nazaj smo govorili o moskih, ki ne pospravljajo. Nasvet za ukrep: ne pospravljaj, pusti tako kot je, ko mu bo kliknilo, se bo spremenil. Morda je enako taktiko ubral tvoj moz. Zanimivo, da bi tako taktiko priporocale zenske zenskam v obratni situaciji ali pa bi rekle - zapusti ga prasca, ker se je zanemaril, kaj ti bo tak moski. Ni to malo bed?

Kar zadeva hujsanje, najprej se spravi na nulto tocko. Priznaj si, da si predebela in da nisi huda macka. saj si prijazna, duhovita, srcna itd., ampak telesno si pa zanemarjena. Pri cca 20kg prevec ne govorimo o elegantni popolnjenosti kakor lahko govorimo pri 5-10kg prevec. Zanemarjena si. OK? Nezdravo. Razmisljaj o tem, koliko lazje se je premikati, ce imas kak kg manj. Razmisljaj o tem, koliko tezje bi se gibala, ce bi nosila vreco cementa tezko 20kg. Razmisljaj o tem, koliko bolj gibcen, pristopen, vecpozni itd. blablabla bi bil seks, ce bi imela manj kg. Sprijazni se, da si predebela. In nehaj si lagati, da bos ze enkrat shujsala. Priznaj si, da nisi vsemogocna in da je prjekt "hujsanje" zate prevelik zalogaj. itd.itd.itd.
E, ko to podelas pri sebi (pa ne si zdaj vzet 5 let casa za to), potem se vsedi z mozem in mu lepo vse to povej. Prosi ga za pomoc. Naj ti pri hujsanju pomaga. Naj skrbi zate. Naj te prijazno opomni (ne tisto - a spet bos jedla!), naj ti pomaga pri sestavi jedilnika, naj ti kdaj skuha, naj se skupaj s tabo rekreira (in seks je tudi rekreacija!!!), naj ti pomaga in naj bo tvoje hujsanje vajin skupni projekt, ki ga bosta naredila ne samo za tvoje zdravje, ampak za dolgorocno zdravo druzino (in seks seveda :)) ).
verjamem, da bos na tak nacin uspela pri hujsanju in povrnila seks v svojo posteljo :)))
Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.
Default avatar

Kmečka gospodinja

Ne bodi naivna. Prav lahko se zgodi, da boš 20 kg lažja, pa ne bo drugače. Veš, ljudi nimamo radi samo zaradi dobrega videza in tudi poželenje pride v glavi.
Naš videz je vseeno samo embalaža.
Default avatar

a si...

a si od vedno močnejše postave al je to posledica postopnega nabiranja?

najprej-dokler ne boš sama pri sebi toliko močna in boš res želela shujšat predvsem zaradi sebe, te najbrž nobena "grožnja" ne bo prepričala v to. strinjam se, da je par kg preveč lahko zelo zapeljivo, četudi ni najbolj na "pravih" mestih...ampak kar je preveč, je preveč-pa ne govorim zate osebno. kakorkoli obrneš, spolno življenje je sestavljeno iz različnih dejavnikov, ni samo to, da imaš nekoga rad in da ga ljubiš.vsakršno zanemarjanje-to velja za oba partnerja- pa po letih bivanja skupaj +rutina...evo ti "ubijalske" enačbe za postopno ali pa popolno zamiranje poželenja. ampak kot rečeno, vsak mora najprej delati na sebi in zaradi sebe.
Default avatar

pusti dedca

pusti dedca, potem pa shujšaj
v tem vrstnem redu.

lahko si ziher, da ko boš shujšala, bo imel pa druge pripombe in druge vzroke, da te bo izsiljeval in manipuliral.
Default avatar

swarovski

Jaz bi najprej shujšala, med tem časom pa opazovala tipa in seveda vajin odnos. Če je ocena negativna, potem odidi.
Je pa grdo od moža- fanta, da tako ponižujoče govori. Ko boš,(če seveda boš), boš imela svojo samopodobo visoko.