Forum.Over.Net

Mali oglasi

nudim varstvo v Kamniku

Default avatar

ena maja

Nudim popoldansko varstvo otrok na mojem domu v Kamniku. Sem sama mamica 3-letnega sinčka in imam nadvse rada otroke.

Z veseljem vam priskočim na pomoč, ko boste starši kdaj želeli izkoristili kakšno uro zase ali pa brezskrbno postoriti obveznosti, ki jih ob prisotnosti vaših malčkov težje.

031 855 486 Maja
Default avatar

kajna

V SKRBNO VARSTVO VZAMEM ENEGA OTROKA NA MOJEM DOMU V KAMNIKU-HIŠA Z VRTOM. ZA OSTALE INFORMACIJE ME LAHKO POKLIČETE NA TEL: 040 321 791 ALI PA ME KONTAKTIRATE PO MAILU. POZDRAV JANA
Default avatar

kajna

STE OSTALI BREZ VRTCA, ŽELITE ZA OTROKA NEKAJ VEČ....? NUDIM LJUBEČE,SKRBNO IN STROKOVNO VARSTVO NA MOJEM DOMU V KAMNIKU-HIŠA Z VRTOM. IMAM NEKAJ LET IZKUŠENJ, ZADOVOLJNE OTROKE IN STARŠE. SEZNANJENA SEM Z NOVIMI METODAMI VARSTVA OTROK, MOŽNOST SODELOVANJA STARŠEV PRI IZBIRI JEDILNIKA... VSE TO IN ŠE VEČ.. ČE VAS ZANIMA POKLIČITE NA TELEFON:

040 321 791 JANA
Default avatar

kajna

STE OSTALI BREZ VRTCA, ŽELITE ZA OTROKA NEKAJ VEČ....? NUDIM LJUBEČE,SKRBNO IN STROKOVNO VARSTVO NA MOJEM DOMU V KAMNIKU-HIŠA Z VRTOM. IMAM NEKAJ LET IZKUŠENJ, ZADOVOLJNE OTROKE IN STARŠE. SEZNANJENA SEM Z NOVIMI METODAMI VARSTVA OTROK, MOŽNOST SODELOVANJA STARŠEV PRI IZBIRI JEDILNIKA... VSE TO IN ŠE VEČ..
Default avatar

...jana

Nobena od treh objav se ne nanaša na oglas, ki ga je objavila gospa Maja.

Zakaj svojih oglasov ne objavljate samostojno, ne da bi se vmešavali v tujega, kajna?

Tudi velikost črk ima svoj vpliv, tako da izgleda kot bi vpili, hoteli prvi oglas prevpiti.
Default avatar

kopijanakopijo

To sem tej gospej, ki se zdaj po novem izdaja pod imenom j.a.n.a., prej pa je bila tole kajna in bog ve katero ime še vse ima tule, tudi jaz sama napisala, pa gospa meni, da gre za hudo konkurenco. Ah, ja, le kako konkurenco, nekoga, ki ponuja varstvo otrok in skoraj vsak dan napise novo oglas pod drugim imenom. Odločite se kajna, kaj boste j.a.n.a. ali še kaj tretjega. In verjemite dovolj bo tule en oglas,kajti takoj se vidi kdo ponovno oddaja oglas pod drugim imenom in to je odbijajoče za starše, takoj en signal, le zakaj piše zdaj pod drugim imenom, pa še kopirate besede, se limate med ostale ponudbe. Tudi to je zelo nekorektno! In ponavljam, to ni konkurenca, ne ljubosumje, temveč le dober nasvet, če res želite imeti sploh kakšnega otroka v varstvu. jaz ne ponujam varstva, le iščem ga, ampak v Zbiljah in zato večkrat pogledam sem na ta forum in sem vam res želela le dobro, čeprav vi menite drugače, takoj ste bi padla v oči, ko sem šla brati nove oglase in odbijajoča ste, žal, zakaj pa sami najbolje veste! Prvi vtis tule je žal po napisanih besedah, vašem obnašanju na forumu in v tem niste prav dobri.
Pozdravljeni KAJNA ali J.A-N.A. ali kaj jaz vem kaj ste še vse.
Default avatar

kajna

Oproščam se.Prvi oglas sem pomotoma dala pod oglas gospe Maje, ker se še nisem znašla na tem forumu, zato sem potem napisala drugega. Z drugo gospo iz Kamnika nimam nobene veze, kar je, kot sem opazila, napisala tudi sama. Vaših namigovanj kopijanakopijo , pa imam počasi dovolj.
Default avatar

kopijanakopijo

Vi me lahko imate čisto dovolj ali preveč ali karkoli želite, je čisto vaša stvar, to je forum in nisem vam jaz kriva, če ste se sami tako zavozljali in tako kot vi, lahko tudi jaz pišem kar želim! Pa ne bojte se, z vami se mi ne ljubi več ukvarjat kajna ali jana ali briga me kaj še vse ste tule, po novem ste lahko drugi teden tudi lisica, kot smo že dejali, starši nismo neumni, vsaj upam! Pa vse lepo vam želim ob vašem
delu karkoli že počnete.
Default avatar

kopijanakopijo

Kajna, samo še tole in utihnem, obljubim. Poglejte spet ste se zaštrikali, tule trdite, da niste poznali foruma in ste zato pač pisali pod to temo, ki jo je napisala ena maja in nato pišete dalje, da ste kasneje zato dali novi oglas. Draga kajna, nikjer pod imenom kajna ni novega oglasa, temvec le pod imenom j.a.n.a. In smo spet pri kajna je enako j.a.n.a. Vidite kaj si delate, laž ima kratke noge. Zdaj pa res odhajam in se zaradi mene ne več sekirat no, srečno!

p.s. Diplomsko nalogo delam na neko temo in vi kajna in ostala imena, ki jih še imate tule ste mi bila pravi izziv, zato sem se toliko mudila z vami, poleg tega, da res iščem dobro varstvo za svoje dete in sem zato še toliko bolj občutljiva na take ponudbe kot so vaše.
Default avatar

kajna

Ne nisem se zaštrikala kot pravite.Nov oglas ima naslov redno varstvo v kamniku. Diplomska naloga- dvomim!!! Drugače je pa tako. Tisti, ki potrebuje varstvo je hvaležen vsakemu oglasu pa četudi je priliman kam drugam, kot temu pravite.Eni maji pa se oproščam, da sem se zaradi nepoznavanja foruma prilepila nanjo, vendar pa ji nikakor ne delam konkurence, saj ne delam popoldan, verjamem pa tudi, da zna sama v svojem imenu povedati, če jo kaj moti. Za nekoga, ki ima otroka in dela zraven še diplomsko imate pa prav presneto veliko časa. Pa da ne bo komentarjev na to - danes sem prosta.
Default avatar

kajna

[quote="kajna"]STE OSTALI BREZ VRTCA, ŽELITE ZA OTROKA NEKAJ VEČ....? NUDIM LJUBEČE,SKRBNO IN STROKOVNO VARSTVO NA MOJEM DOMU V KAMNIKU-HIŠA Z VRTOM. IMAM NEKAJ LET IZKUŠENJ, ZADOVOLJNE OTROKE IN STARŠE. SEZNANJENA SEM Z NOVIMI METODAMI VARSTVA OTROK, MOŽNOST SODELOVANJA STARŠEV PRI IZBIRI JEDILNIKA... VSE TO IN ŠE VEČ..

Vsem zainteresiranim sporočam, da je prosto mesto že zasedeno. staršem, ki ste prišli na razgovor pa hvala za zaupanje.
Default avatar

bučka 2

ojej...ne vem, če bo kaj iz tega:)
Default avatar

za kajno

Kajna, v katerem koncu Kamnika pa ste vi, koliko otrok pa čuvate, ste šolani za to, imate izkušnje, kakšne prostore imate in imate to na črno? Prosim kar tule napišite, šele nato vas pokličem, to zanima sigurno še koga kajne.
Default avatar

kajna

Lepo sem povedala, da imam že vse zasedeno.
Default avatar

bučka 2

kje je napisano, da je že vse zasedeno?:))
Default avatar

kajna

kajna je napisal/a:
Default avatar

kajna

To je bilo napisano 1.10. Lep pozdrav.
Default avatar

bučka 2

ok, sorry potem pa sploh ni panike.
Default avatar

kajna

Je tudi pred ni bilo, panike namreč.