Forum.Over.Net

Sex v mestu

Kako izgleda svobodni zakon?

Default avatar

NMK77

Pred dnevi je ena omenila, da si je privoščila enega mladeniča, ker si ga pač lahko, ker imata z možem svoboden zakon.

Jaz osebno takih stvari ne odobravam, me pa zanima kako to izgleda v praksi. Če torej lahko vsak izmed partnerjev lahko gre kadarkoli s komerkoli, a potem doma vseeno spita skupaj v isti postelji in imata odnose? Hodita skupaj na dopust, v kino, ipd.? Jaz to razumem, kot da eden nima ljubimca, temveč si občasno privošči avanturo, kaj pa vmes, h komu se stisne zvečer?
Default avatar

jaz sem bila

Z možem skupaj odlično funkcionirava, ker pa me je prevaral in sem vedela, da me bo spet, sem predlagala več svobode pri sexualnih avanturah. Pravzaprav sem si že nekaj časa to želela, ker me je monogamna veza utesnjevala. Preden sem spoznala moža, sem menjala več partnerjev.
Sem pa v zadnjem letu sexala, poleg moža še s tremi moškimi in eno žensko. Seveda se pa z možem drug pred drugim ne hvaliva z najinimi izleti, imava normalno spolno življenje, s tujci pa striktno uporabljava zaščito. Zaenkrat gre.
Default avatar

VERJETNO SE DA

Verjetno se nekateri lahko tako zmenijo in to laufa.

Nekateri si pa samo želijo in hrepenijo po tem, nekateri delajo na skrivaj.

Saj ne vem, kaj je bolj prav. Verjetno odkritost ... bolje kot laži ??
Default avatar

valenska

Takega zakona si sicer ne znam prestavljat: ampak če sta oba za in če s tem ne delata škode nikomur, pa naj bo tako !
Verjetno pa je takih svobodnih zakonov bolj malo. Ponavadi ravno tisti, ki rad skače čez plot, tega pri partnerju nikoli ne bi prenesel.
Default avatar

2mač2swallow

[quote jaz sem bila] imava normalno spolno življenje, ......[/quote]

Da, prav normalno je beseda, s katero bi lahko opisala tako zvezo...
Default avatar

tudi mami

[quote 2mač2swallow][quote jaz sem bila] imava normalno spolno življenje, ......[/quote]

Da, prav normalno je beseda, s katero bi lahko opisala tako zvezo...[/quote]

haha, mislila je normalno z dodatno obdelavo - kakor komu paše, ampak prav velika ljubezen, da lahko s tem živiš, ne more biti med njima.
Default avatar

Janis

[quote tudi mami]

haha, mislila je normalno z dodatno obdelavo - kakor komu paše, ampak prav velika ljubezen, da lahko s tem živiš, ne more biti med njima.[/quote]

Še dobro, da imaš doktrorat iz ljubezni in si poklicana za to, da drugim razlagaš, kako morajo živet.
Default avatar

tudi mami

Pa smo tam, kjer se znajde vsaka debata na monu..pri obtoževanju...nikomur nisem solila pameti, da nekaj je tako, kot mislim sama, napisala sem samo mnenje, malo za hec, malo za res, ker tema ni ravno za umret resna. In seveda se takoj najde nekdo, ki meni, da je forum...kaj že, če ne izmenjava mnenj?! Da bi bila le-ta kulturna, bognedaj prijazna, je pa itak že utopija...
Default avatar

Janis

[quote tudi mami]nikomur nisem solila pameti, da nekaj je tako, kot mislim sama, napisala sem samo mnenje, malo za hec, malo za res, ker tema ni ravno za umret resna. [/quote]

Forum je izmenjava mnenj. Zakaj se potem pritožuješ, če napišem svojega o tebi, medtem ko je samoumevno, da si ti lahko napisala tvojega o drugih? :) A ko ti prideš na vrsto, je pa heca konec in se spremenimo v občutljivo mimozo? :)
Default avatar

tudi mami

Aja, o ena izmed vsemogočnih, hvala za poduk, jaz, tepka, pa mislim, da se debatira o temi, pa vidim, da po novem debatiramo o uporabnikih (?!). Dober in uporaben forum, ni kaj...naj presodi vsak sam, kdo se je malo izgubil v lastni pomembnosti.
Default avatar

he he

Saj ne vem, kaj je kvaliteten zakon in ljubezen, vsaj v praksi ne, a v teoriji mi je všeč razlaga, da je partnerstvo odnos med dvema, ki se poznata, med dvema, ki delita,....če ne deliš tako pomembnega dela svojega življenja, kot je spolno življenje, potem te partner v resnici ne pozna. Odprti zakon gre po moje ven le, če si dva po one night standih natanko poročata o vseh podrobnostih, občutkih....