Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Terme Lendava

Default avatar

MB in okolica

Zanima me mnenje glede letovanja v Termah Lendava! Kako so urejene, kaj vse se lahko tam počne, možnost izletov s kolesi, animacija za otroke...skratka čimveč informacij prosim ;)Hvala!
Default avatar

terme lendava

Sporočamo vam, da imamo spletno stran Terme 3000, kjer vam predstavljamo našo ponudbo. Tam nas tudi najdete, prav tako cene in proste termine.
Default avatar

MB in okolica

Vem in smo že pregledali. Zanimajo pa me izkušnje koga, ki je tam že bil :))
Default avatar

terme lendava

Moje izkušnje so fantastične, sem receptorka. Ljudje si ostali preostali čas organizirajo, kakor njim paše. Meni nič ne verjamejo, kam naj gredo. Pravijo, da se bodo sami organizirali kot njim osebno paše.
Default avatar

MB in okolica

In kakšen je je vaš nasvet? Kam se podati, kakšne so animacije za otroke? Je voda in vreme toplo (trenutno ;)???
Default avatar

terme lendava

Če vam kopanje v naših čudovitih bazenih sedajle, ko je vroče, ni dovolj animacija, potem ostanite doma. In se sami animirajte. Ker vam to ne gre od rok, lahko iščete izgubljeno nafto. Procent je zagotovljen, za dobivanje čudovitega tena. Vreme je, pa vročina tudi (trenutno).
Default avatar

MB in okolica

Hvala ...sem mislila,d a ste res imeli namen biti prijazni. Pa očitno v Termah Lendava ne poznajo lepe besede. In NE ne bomo ostali doma. Cel dan se tako nismo imeli namena kopati in namakati. Bomo pa vzeli s seboj kolesa in se podali malo po okolici in čez mejo :)) In nafte ne potrebujmo hvala. Bi pa bilo zanimivo vas spoznati...vas ...prijazna gospa ali gospod OSEBNO. Ne vem, če bi mi v tem primeru namenili takšen piker odgovor, kot sedaj, ko se lahko skrijete ze anonimnostjo. Pa želim vam čimveč lepih dni...mi jih bomo zagotovo imeli - v Termah Lendava ;)
Default avatar

terme lendava

Sredstva opravičujejo cilj. Ki ste ga dosegli gospa. Se pravi, da se vse da, to je bil tudi namen term Lendav. Pa ne se še pobarvati, vam zelo pristaja blond. Mene na recepciji spoznate po prijaznosti,črnih laseh - yeah wriht. A rabite morda še nasvet, kaj s seboj vzeti za jesti. No, saj imamo tudi hotelsko kuhinjo. Če vam morda domača hrana ne bo prijala. Lep dopust vam želijo Terme 3000 Lendava.
Default avatar

čvekca

Ojoj Terme 3000 in Terme Lendava to sta pa dve stvari.Drugače pa vam bo v Lendavi všeč,sigurno.
Default avatar

MB in okolica

Nisem blond - nekaterim pa niti črni lasje ne pomagajo. Lačni ne bomo, brez skrbi. Žal pa moram priznati, da prijaznosti pa ne poznate. Bi bilo zanimivo prebrati vaše pikre odgvore vašemu nadrejenemu! In glede na to, da ste verjetno v službi, ne vem kaj sploh počnete na forumu ;)) Posvetite se gostom, da bodo še prišli k vam, ne pa da tukaj na forumih spuščate pikre pripombe gostom, ki šele nameravajo priti k vam! Slaba reklama!
Default avatar

terme lendava

Ja pa res, čist drug svet. Boljši namreč. Kjer ljudje nimajo časa za dolgočasje. Terme 3000
Default avatar

terme lendava

In ti verjameš da sem receptorka. Vsaka ti čast. Bolje ne bi moglo izpasti, kot je. Zame namreč.
Default avatar

30.07.

mi smo bili sicer v času krompirjevih počitnic, vendar smo bili zelo zadovoljni.

Osebje prijazno, hrana pregovorno dobra in PREVEČ. Večerja je namreč servirana po izboru prejšnjega dne.

Ker nismo ravno ne vem kaki vodni ljudje smo čas po uri ali mogoče uri in pol izkoristili za počitek, sauno, raziskovanje okolice.
Default avatar

Kristi*

MI smo bili 2x v termah Lendava in smo bili zelo zadovoljni. Hrana je dobra,pestra. Bazeni so ok, okolica pa tudi:) Seveda smo skočili tudi čez mejo, v Lenti na Madžarsko.

lp in uživajte! Kristi*
****************************************

Prijatelji ne živijo samo v harmoniji,
kot pravijo nekateri,
temveč v melodiji.

(Henry David Thoreau)
Default avatar

maca5

Mi gremo večkrat v Lendavo in smo zelo zadovoljni, tudi naša mala princeska zelo uživa.

lp

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net