Starševski čvek

magnetni nakit Energetix

Default avatar
prosim za vaše izkušnje in mnenje

lp
Default avatar
Sem kupila. Tudi tisti kao zdravilni srček. Zadnjič sem imela velike bolečine v ledvicah. Niti pikico ni bilo bolje, ko sem dala tisto gor. Če mene vprašaš, stran vrzen denar.
Default avatar
Moja mama in sestra imata tudi magnetni srček in kar pohvalita.
Default avatar
Magnetni nakit Energetix poznam in ga tudi uporabljam. Tista gospa, ki je imela bolečine v ledvicah, pa je mislila da če bo dala srček gor, da bodo bolečine takoj izginile, žal ne ve, kako ta nakit deluje. Namreč: ko daš nase magnetni nakit, telo različno dolgo rabi da ta magnet sprejme. Name je recimo učinkoval takoj, nekdo drug pa ga mora nositi na primer vsaj nekaj ur da telo zazna spremembe. Magnet, ki ga nakit vsebuje odpravlja lokalne bolečine, pomaga pri nespečnosti, artritisu, migreni, bolečini v hrbtu, teniškem komolcu, nervozi, stresu, pomanjkanju energije,izboljšuje cirkulacijo krvi.... skratka ima cel kup pozitivnih učinkov. Če vas o nakitu zanima kaj več, mi lahko pustite mail, pa vam odpišem. Rada bi dodala samo še to, da ljudje ki jih poznam in so nakit probali, so bili vsi pozitivno navdušeni.
Default avatar
Mene pa zanima kako je s tem nakitom pri načrtovanju nosečnosti in ali se sme ta nakit nositi med nosečnostjo?

lp.
Default avatar
Načeloma se magnetni nakit naj ne bi nosil med nosečnostjo, ker magneti v nakitu delujejo tako, da pospešujejo cirkulacijo krvi in tako se lahko zgodi da bi bil plod 'prenasičen' z večjo količino krvi. To se izvaja predvsem preventivno, slabi učinki do sedaj še niso bili dokazani. Jaz sem nakit nosila tudi pri načrtovanju nosečnosti, pa mislim da s tem ni nič narobe, ko sem dobila pa prvi test pozitiven, sem z nošenjem nakita preventivno raje prenehala. Osebno menim, da pri načrtovanju nosečnosti morda magnetni nakit deluje celo pozitivno, saj nekako poživlja naše telo in tako tudi pospešuje celice, da so bolj 'živahne' - ne vem, to je moje osebno mnenje.