Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

plaže na Santoriniju

Default avatar

kara

kakšne so? Najprej sem iskala otok zaradi plaž, všeč mi je Grčija, ker si svobodno iščeš mesta za počitek, a zdaj za moj termin ni prostega Skiathosa:((, pa gledam za Santorini. Za plaže sprašujem, ker so mi lepe (grške) plaže pomembne.
Default avatar

****

Santorini ne slovi ravno po najlepših plažah. Za zahodni strani plaž pravzaprav ni. So le na zahodni strani. Večinomo se peščene s črnim vulkanskim peskom, ki se poleti zelo segreje. Zelo znana je tudi rdeča plaža (velika gužva v sezoni), kjer je pretežno rdeč pesek, obstajajo pa tudi plaže na južnem delu, kjer je pesek bele barve. V katerem kraju pa bi bila locirana?
Default avatar

Girl

Kaj pa Lefkas? Tam so ful lepe plaže. Ravno sva se vrnila polna vtisov.

lp,
G
Default avatar

kara

na Lefkasu sem bila, mega je, res. Hvala, ravno to si mi potrdila ****, zato sem obupala nad Santorinijem. Želim si lepih plaž, poležavanja, ne toliko ogledov. Na Santorini kdaj drugič.
Default avatar

petja81

OPA HOČEM REČI ALI SI NA KEFALONIJI ŽE BILA, TA NAMREČ PRAV TAKO SLOVI PO ZELO LEPUH PLAŽAH, ČEPRAV JE BILO MENI VŠEČ TU NA KOSU IN ZAKINTOSU
Default avatar

bata

Bila en teden nazaj na Santoriniju, res tam kjer je mesto Fira, se mi zdi, kjer pristanejo v zalivu križarke in greš z gondolo gor ali pa z oslički, ni plaž.

Na drugi strani otoka, pa je res samo tako kot so ti povedeli, tisti vulkanski pesek.

Bila sem že na Zakintosu, Santoriniju, Mykonosu in na Krfu. Najlepše je bilo na Zakintosu na plaši Ship wreck, tako lepo morje in na plaži ni mivke, ker jo ne maram, morje je tako čisto in svetlo. Je pa res da tja lahko prideš samo z ladjo, ne z avtom ali pa peš.

Na Krfu je baje 2 najlepša plaža v Grčiji, bila tam Glyfada, se mi zdi. Saj plaža je ok, samo ko je zopet mivka. Prva najlepša plaža pa je na Rodosu, vsaj tako so mi rekli.

Uživaj.


Bata.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net