Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kako ste vi rezervirali apartma na morju?

Default avatar
Našli na netu, se zmenili sami?
Preko agencije?
Last minute?

Mi se kar ne moremo odločiti, kam bi šli.
Mislite, da je še sploh kaj prostega na Hrvaškem pa da je čist blizu morja?

Koliko se vam zdi sprejemljiva cena za apartma za 7 dni za 3 odrasle, 2 otroka (1 in 3 leta)
Default avatar
Mi smo rezervirali kar prek interneta, tako kot tudi vsa leta prej.

Cena pa - odvisno od lokacije, termina... Mi gremo na Pag in smo dobili kar ugodno.

Veliko sreče pri iskanju!
Default avatar
[quote hvar]Zdravo,

tukaj je se prostor, poklici cimprej.

http://www.suncanihvar.com/amfora

Mogoce se pa srecamo :-))[/quote]

Joj no, a se ti zdi, da bi šla v najdražji oz. med dražjimi hoteli na Hvaru? Ko pa ženska sprašuje, kakšna je sprejemljiva cena za apartma ob morju?

Se je pa blazno šik pohvalit, ne? Cccccccc...
Default avatar
App našli preko interneta, ter poklicali direktno tistega, ki oddaja.Se zmenili, nakazali 100eur avansa.Lani enako.
Default avatar
Našli APP na netu, rezervirali januarja in tudi plačali 300 € akontacije.
O tem, koliko je sprejemljivo dati za APP, smo si najbrž različni. Mi bomo dali 73€/dan, na Hvaru, 40 m od morja, s klimo, SAT TV, interenetom, telefonom,...
Več ne bi dala, potem gremo raje v Grčijo, Tučijo.

LP
Default avatar
Kamorkoli gremo zmeraj rezerviramo direktno preko interneta. Morej že januarja, smučanje najkasneje septembra, evropska mesta pa kakor kdaj!
Default avatar
Mi smo rezervirali sami prek neta - direktno pri lastnikih. Gremo pa na Krk, 45€/dan sredi julija, dva odrasla, otrok + pes. Samo smo rezervirali ze januarja :)

Pa veliko srece, sestra je komaj nasla prejsnji teden vsecen apartma, gresta pa ta vikend za en teden. Samo ni iskala od sobote do sobote (to je lazje, ker so takrat menjave)
Default avatar
Smo se ravnokar vrnili s Paga. Rezervirali smo po telefonu tam, kjer smo bili že lani. Plačali smo 40 eur/dan za app. (cena je sicer 50): morje čez cesto-5 min peš, plaža šljunak:) - kamenčki, balkon s pogledom na morje, spalnica z zakonsko posteljo, tuš+wc, sobica z 2 ležiščema, kuhinja z raztegljivim fr. ležiščem, hladilnik, pečica, sat tv, klima, posteljnina+brisače in litrca domače rakije za popotnico. Edini minus so bile stopnice v 2. nadstropje in rahel vonj po novem lesu, ker je čisto nov apartma.

Lani smo šli dol na blef v top sezoni, konec julija in dobili apartma prej kot v eni uri. Bili zadovoljni, zato letos prišli spet. Tudi 3 leta prej prakticirali izbiro na licu mesta.

Vsa leta, kadar smo rezervirali v naprej, smo vedno poklicali po telefonu direktno lastnika, nikoli agencij (ali smo apartma našli preko neta ali ga videli že prej v živo) in nikoli do sedaj še plačali kakšnega avansa. Riziko je njihov toliko kot tvoj - nihče od vas ne ve, kaj vas dejansko čaka. Nobenih težav.

Zdaj zasedenost še zdaleč ni bila polna. Še sprejemljiva cena za 4 člansko družino se mi zdi 50 eur na dan tudi jul/avg. Plačali smo že manj, nikoli več, vse kar je več, je nateg.

Ne izgubi volje, najde se, samo vedet moraš kaj hočeš. Ne se zaletet k prvemu, ki te je pripravljen odreti. Lepo se imejte.
Default avatar
V sezoni apartma za 4 ne dobis za 50€/dan, sorry. Mi smo placevali v visoki sezoni na Pagu v Novalji 60€/dan za 4+1, s tem, da smo se vracali 6 let, sicer imajo ceno 70€. Ni nategovanje, taka je pac cena.
Default avatar
Hja, jest že par let plačujem po 80 (brez klime in interneta :( )
Ampak vse, kar sem si ogledal januarja, in da mi je bilo všeč, je tam nekje.

Obstaja nekaj kriterijev, ki mi podražijo zadevo: obvezno pritličje ali pa vsaj velika terasa, bližina morja (do 50 m), plaža lepa, pesek, s senco ipd.

Hm, če mate kaj takega na zalogi za drugo leto, se priporočam ;)
Default avatar
Mi smo rezervirali preko interneta, že januarja in ker nam je bilo všeč smo se vrnili tja tudi letos in že rezervirali tudi za naslednje leto. Verjetno je kar nekaj kapacitet zasedenih na ta način (stalni gostje)Nobenega avansa, plačali po dopustu.

Sicer pa mislim, da je cena 50 EUR za višek sezone malo nizka, če želiš novejši ap. z lepo opremo, klimo, pritličje, lepa plaža in predvsem da je blizu obale. Mi smo čisto pri morju, v pritličju in še velika terasa je pred ap. stane nas pa 100 EUR na dan (2+2).
Default avatar
Po prebranem bomo konec julija letovali še z večjim veseljem :) Rezervirali smo apartmaja na južni strani (kar pomeni, da bo hladnejši, čeprav ima tudi klimo) za 50 eur. Vse je enako, le da smo nižje v pritličju in da male sobice ni (spalnica s fr. ležiščem + fr. ležišče v dnevnem prostoru, v katerem je tudi kuhinja. Moti me le to, da je tukaj štedilnik mali, polovični, amapak bomo že.

Vse app. imajo lepo opremljene, nikjer kakšnega starega polomljenega pohištva. V zgornjih se mora vonj po novem samo še razdišati, pa bo.

Po vaših postih sodeč imamo srečo. Mene je pa grizlo, da bi lahko kje bilo še ceneje. Poslušam kolege, da drugje letujejo po 40-45 eur. Ravno ob koncu šole se je eden pohvalil, da hodijo v neko vasico blizu Makarske in plačujejo po 45 eur za app. ob morju!! Ni hotel povedati kje.
Default avatar
Jaz sem nad apartmaji itak obupala. Ko prideš do cene 80 evrov, se jaz neham pogovarjam in grem raje v hotel, kjer dobim za ta cenar še polpenzion in bazen. Plaža pa itak pred nosom. Ali pa v mobilno hiško.
Default avatar
Sploh ne vem, zakaj hodite v takšne apartmaje za 7o EUR in več... a jih rezervirate prek agencije al kaj....
Tudi v višku sezone je veliko apartmajev prostih. Na internetu je malo morje oglasov tudi še v višku sezone....vedno se najde željen apartma za primerno ceno!

Lani smo rezervirali apartma sredi junija, šli pa smo zadnji teden julija za 10 dni. Apartma na otoku z dvema spalnicama z zakonskima posteljama, dnevna soba s TV-jem, skupaj s kuhinjo in jedilnico, kopalnica s pralnim strojem velika pokrita terasa. Pogled na morje in celoten zaliv 40 m od morja (vmes nobene hiše) na otoku v srednji Dalmaciji. Na plaži samo družine z majhnimi otroki, mivka, senca na plaži...
Dali smo 50 Eur brez avansa. Letos gremo tudi tja in cena ie ista, pravtako brez avansa.
Smo pa 4 od tega dva majhna otroka 4 in 2,5 leti.

2 leti nazaj smo za podoben apartma sicer malo manjši dali 40 Eurov prav tako brez avansa.
Default avatar
zaradi stalnih gostov in ker jim je želel ustreči, ima zato za nami v našem apartmaju eno 6 dnevno luknjo... no mogoče bomo pa mi kakšen dan ali dva podaljšali, če bodo otroc pridni :)

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net