Starševski čvek

hotel čatež

Default avatar
čateške toplice...je bil kdo? Kaka je hrana, ni samopostrežne večerje..kako je za otroke -3leta
hvala
Default avatar
Sobe so mikroskopske.

Hrana je samopostrežna - pač hotelska. Dosti na izbiro in najdeš kaj za svoj okus. Osebje prijazno in ni sporno če otroku vzameš banano pri zajtrku za potem. Seveda pa ne celega šopa.

Bazeni so primerni tudi za take mulčke. Sence je bolj malo. Imej ga v majčki in strogo pokrito glavo. Zna pa bit kar gneča. Se pač prilagodiš.

Imajo tudi igralnico pri jedilnici in ob določenih urah tudi "varuško" in kaj počnejo da starši v miru pojedo večerjo.

Okolica ni ne vem kako navdušujoča. Imaš pač nekaj trgovinic, pošto, trgovino z živili, slaščičarno
Default avatar
Men se pa sobe sploh niso zdele tako majhne. Je pa odvisno v katerem delu hotela boste. V starem delu so standardne sobe in so brez balkona, ampak večina gostov tam je preko zavarovanja na terapiji. V novem delu so pa sobe zelo lepe z velikim balkonom. Hrana pa takrat, ko sem bila tam, ni bila samopostrežna, ampak so bli na izbiro 4 meniji.
Default avatar
ja na izbiro so le še superior sobe v hotelu čatež. Kako pa je z menjavo brisač in vstopom v bazeme-gledam ponudbo mini počitnice in piše dva vstopa na poletno riviero, kaj to pomeni, da se ne moreš tam kopati ves čas? Je pa le zajtrk samopostrežen,kar me malo moti akaj čmo...čehočem met oboje samopostrežno moram vzet drug hotel in pride skor 100e več...bomo že nekaj našli za jest-otrok je res neješč, a nekaj že valjada bo..

hvala
Default avatar
Se opravičujem. Mi smo bili v hotelu Toplice, ki je povezan z notranjo termalno riviero.

Tam je tako kot sem napisala.

100 eurov ni nič v primerjavi koliko boš zapravila, če otrok ne bo jedel. Trgovina je kar draga in restavracija v poletni rivieri je tudi pasja.

Dva vstopa pa pomeni da greš 2x lahko noter. Ali dvakrat v enem dnevu ali pa dva dni po "cel dan".
V prvem primeru moraš drugi dan plačat.

V hotelu Terme pa te omejitve ni - tako, da smo šli po kosilu počivat v sobo in kasneje še malo v vodo, večerja in aja tutaja.
Default avatar
[quote 25.06]Dva vstopa pa pomeni da greš 2x lahko noter. Ali dvakrat v enem dnevu ali pa dva dni po "cel dan".
V prvem primeru moraš drugi dan plačat.
[/quote]

Po moje pa to pomeni, da imajo dva vstopa dnevno, kar pomeni, da lahko enkrat kopališče zapustijo in se nato vrnejo. ne morejo pa tega narediti tnrp. trikrat dnevno.
Default avatar
Tako je, kot je rekla kiks. Je pa v hotelu Toplice ali apartmajih ta ugodnost, da imaš 2 vstopa na dan v letno ali zimsko riviero. Tako greš lahko zjutraj v letno, popoldne, če dežuje, pa v zimsko. Preveri, kaj velja za hotel Čatež. Mislim, da 2 vstopa v letno riviero ali pa samo za 3 ure v zimsko.
Default avatar
[quote binabambina]ja na izbiro so le še superior sobe v hotelu čatež. Kako pa je z menjavo brisač in vstopom v bazeme-gledam ponudbo mini počitnice in piše dva vstopa na poletno riviero, kaj to pomeni, da se ne moreš tam kopati ves čas? Je pa le zajtrk samopostrežen,kar me malo moti akaj čmo...čehočem met oboje samopostrežno moram vzet drug hotel in pride skor 100e več...bomo že nekaj našli za jest-otrok je res neješč, a nekaj že valjada bo..

hvala[/quote]

m gremo vedno v hotel Terme, tisti taprvi. hrana odlična, samopostrežna. velik izbire. fajn je tudi, ker majo svoje bazene, notranji in zunanji, tako, da če se ti ne da si lahk v tem, ni gužve. je pa tale menda 4 zvezdice hotel in se baje pozna razlika z ostalimi. mi smo vedno zadovoljni.
Default avatar
Ko bi ti vedela na kakšen način ti pripravijo vso hrano bi bruhala.
lp,
Default avatar
[quote bhzivalica]Ko bi ti vedela na kakšen način ti pripravijo vso hrano bi bruhala.
lp,[/quote]

ma daj kaj nabijaš j..., kaj pa ti veš kakšen kruh spečejo, kaj zmečejo not itd, ko kupuješ v trgovini in vse ostalo.a pol pomeni, da ne kupuješ tud v trgovini al kaj?????

mislim ene ste prav fouš al kaj če gredo na počitnice. pišuka pol sploh nihče ne bi nikamor hodil, pa nič kupil v trgovini itd. pejt spat dej.
Default avatar
bravo hana-kot bi jaz napisala, zgleda res kot da je enim huuudooo dolgšas. Da o hrani pa nebi, mislim da je najčistejše tisto kar si sami pripravimo, ostalo pa je velik vprašaj..
lep pozdrav
Default avatar
Bili v Čatežu pred kratkim. Hotel enkraten, sobe zelo lepe in prenovljen l. 2005, prostorne so. Večerja ni samopostrežna imaš pa na voljo različne menije, juha, solata in kakšna predjed so pa samopostrežne. Tako je, na voljo 2 vstopa na poletni bazen ALI zimski bazen. Ne moreš kombinirati. Bi se še vrnila z veseljem.