Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

obliži za hujšanje

Default avatar
Itak, sploh pri Sabini Remar. :)
Saj vem, da tega nisi vprašala, ampka nasvet iz prve roke: ne zapravljaj denarja za te fore (obliži, tablete,kreme...). Če si se že namenila dat denar v "shujševalne namene", si raje plačaj osebnega trenerja ali pa se vpiši na fitnes, aerobiko ali pa si kupi dobro kolo ali tekaške superge in pojdi tečt. Hujšanje je v bistvu zelo enostavno - manj jej in več se gibaj.
Ti pa govorim iz prve roke, ker sem pred leti bila zavaljena debeluška (ki je kupovala moške kavbojke, ker ženskih za svojo rit ni dobila), uspešno shujšala precej kilogramov po metodi manj žri in več se gibaj :), in težo držim že nekaj let. Sem sprobala vse možne diete, na koncu se je ta najcenejša najboljše obnesla in to na dolgi rok. :))) S tem, ko boš vključila gibanje, boš kurila tudi maščobe in se ti bo postava lepo oblikovala (mišice!), brez gibanja boš imela pa prav tako mlahavo telo, pa čeprav par kilc manj.

LP in srečno! Pa res ne zapravljaj za te fore. :)
Default avatar
dobila sem podarjene obliže. (sama si jih ne bi kupila)
ampak je ena punca kupila obliže, ugotovila da je noseča in jih podarila meni.
sicer so bili ene druge znamke, a vseeno.
Razen glavobola, drugega učinka ni bilo.
Tako, da kar veselo telovadi in bolj premišljeno jej. Bomo shujšale, sicer malo počasneje, a vendarle.
Default avatar
zapravljanje denarja.
sem si jih nabavila za "motivacijo", pa ni bilo nikakršnega učinka.
se povsem strinjam s predhodnicama.
Default avatar
Živijo punce...zdaj ko je toliko govora o tem, sem še
jih jaz poizkusila.
Jem že manj ta del pri meni drži, pa žeja me daje...bomo videli, mogoče pa bo
kakšna kila manj.
Default avatar
Obliži ne pomagajo nič. Na žalost sem nasedla in kupila že poleti. Ko je bilo vroče so se kar odlepili. Vržen denar v smeti 100%.
lp
Default avatar
Hja, tako je s temi obliži. Na trgu je že veliko vrst vse mogočih kvazi obližev za hujšanje. Stvar je takšna, da je potrebno telo najprej razstrupiti, torej očistiti strupov in ponovno spostaviti ravnovesje v telesu in šele nato pridejo na vrsto obliži za hujšanje, da izpolnijo svojo nalogo. Meni in moji mami so pomagali Green line obliži za raztapljanje maščob ter Kino Kiseki obliži za raztrupljanje. V dveh tedni sma izgubili po 3 oz. 4 kg, in 2 oz. 3 cm okoli pasu.
Če jemljete kakšne kontracepcijske tablete verjetno učinek ne bo enak, saj te tablete sproščajo hormone, ki negativno vplivajo na sestavine, ki jih vsebujejo obliži in zato ne delujejo.
Seveda je potrebno spiti tudi dovolj vode, ker sicer učinek spet ne bo enak.

Aja, pa uporabljali sma jih večinoma ponoči - poleti in se niso odlepili.
Default avatar
Jaz sem jih prejšnji teden naročila na http://www.priskrbi.si/oblizi/oblizi-za ... ascob.html , prijateljica, ki jih je par dni prej naročila pa mi je povedala še promocijsko kodo, ki jo vpišeš pri naročilu (POMLAD) in sem dobila še 10% popust.
Dobila pa sem jih že naslednji dan tako da jih že lepo uporabljam. 1,5 kg sem že izgubila, imam manjši apetit, pa veliko vodem spijem in rezultat je tu :))
Default avatar
Ja valda če spiješ več vode potem si manj lačen itd ne pa da je to rezultat obližev. OK morda nekomu pomagaja zaradi psihe. Sama nimam toliko denarja da bi ga metala stran imam pa voljo in rezultati so učinkoviti in trajni.
Kot že 1000 napisano manj žri in gibanje.
Default avatar
Nisem vedela, da obliži ne delujejo, če jemlješ kontracepcijske tablete.
To nikjer ne piše. Kupili smo jih kolegici, ki jih je hotela za rojstnodnevno darilo (2 paketka). Vendar ona jemlje kontracepcijske tablete. Sama v to tudi ne verjamem. Mislim, da je edini način za dieto MANJ ŽRI IN VEČ SE GIBLJI.

Lp, Maja
Default avatar
Pozdravljene!

Po enem tednu uporabe obližev ni moja kolegica shujšala niti grama. Lačna je tako kot prej. Proba več piti in manj jesti, ampak ne zaradi izgube apetita (apeti ima kot slon). 100 g se ji stalno vrti - sedaj gor (ko kaj poje) in sedaj dol, ko gre na WC. Nič več ne hodi na WC, kot je prej in vse je po starem.
MOGOČE SE BO PA ČUDES ZGODIL NASLEDNJI TEDEN,...ha,ha,ha,....

Lp, Maja
Default avatar
Kontracepcijske tablete vsebujejo določene hormone proti katerim ne moreš z obliži shujšati. Pravtako se odsvetujejo nosečnicam, diabetikon, srčnim bolnikom, tistim, ki imajo težave s ščitnico ter ljudem, ki trpijo za hipoglikemijo (zmanjšanje koncentracije glukoze v krvi).

Tako da ja, če jemlješ kontracepcijske tablete z obliži ne boš shujšala.

Jaz sem izgubila nekje dobra 2 kg in 2 cm. Ampak veliko je tudi od človeka odvisno.
Default avatar
Pozdravljene.

No, Kolegica ima rezultate. Čeprav jemle kontracepcijske tablete, je Shujšala za 2,5 kg. Obližev (prvi paket) ima še za 5 dni. Nato bo začela z drugim paketom. Na zečetku, prvi teden in pol ji kile niso šle nikamor. Sedaj pa vsak dan gre kakšna deka dol. Pravi, da ni spremenila ničesar (hrane, gibanja,...). Zadnje tri dni pa je opazila, da ima drisko in da na stranišče hodi bolj pogosto. Ne ve, ali je to povezano z obliži. Je pa zadovoljna z izgubljenimi kilami.

Lp, Maja
Default avatar
A nisi vedela, da ima vsaka stvar določeno težo, med drugim tudi npr, utekočinjen drek?

Od tu ima tvoja kolegica par dek manj!:-)))))))))

R
Default avatar
No, morski galeb, 2,5 kg ni par dek. In 2,5 kg ni izgubila v teh treh dneh, ko je imela drisko, ampak je začela hujšati po dobrem tednu lepljenja obližev. Prvi teden ji kilaža ni šla nikamor. Sedaj ima prebavo normalno, brez driske. Do danes (to je le 2 dni razlike, ko sem nazadnje pisala) ima manj dobre 3 kg.


Jaz še vedno ne verjamem v uspeh obližev. Po moje je to bolj podzavestno. Bolj paziš, kaj poješ in koliko se giblješ. Čeprav nam je kolegica zagotovila, da ni spremenila ničesar.

Lp, Maja
Default avatar
Obliži vplivajo tudi na prebavo. Pospešujejo in uravnavajo. Tudi meni so pomagali, da sem izgubila skoraj 4 kg v dveh tednih.
Ker sem naročena na novičke na http://www.priskrbi.si/ sem dva dni nazaj dobila promocijsko kodo, ki velja do konec avgusta in imaš z njo 10% popusta pri nakupu. POLETJE, če bo kateri prav prišlo.

Lp
Default avatar
Čisto slučajno prebiram debato in si mislim, da če so ti obliži (www.oblizizahujsanje) na tržišču že 3 leta, pol očitno je nekaj na njih.
Default avatar
ne poslužuj se umetnih in prisilnih metod hujšanja. Jaz sem shujšala po naravni metodi hujšanja.
Default avatar
Obliži te izparijo ... dehidiraš, torej zgubiš nekje 5 kil vode v tednu ali dveh potem pa lahko sanjaš naprej. To bo tudi primarni razlog za glavobole in razne motnje v prebavi in celem telesu. Ne vem na katerem planetu živite ampak, če ni človek sposoben razumet, da za manj teže rabi več delat in pojest tolko, da je na koncu računica negativna, človek pomisli, da nimate osnovne kmečke pameti v glavi.
Default avatar
Jaz pravim: kar probaj, ampak vem da je prava naravna metoda, ki jo izvajam in je uspešna.Dobila sem jo od nekdanje sošolke. Posvetuj se na:

[email protected]

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic