[quote streepova][quote čustven][quote streepova]Čustven, če želiš osvojiti žensko, se odloči za film, v katerem ljubezen manj trpi kot v Najinih mostovih.[/quote]
Hvala za ideje
Sem že poročen 8 let. skupaj z ženo si bi zvečer pogledala.[/quote]
Potem pa kar. Moje sodelavke so čisto ganjene nad tem filmov. Pravijo, da je najlepši in najboljši.[/quote]
Saj je.
Me pa preseneča, koliko tistih, ki ohajo in jokajo ob tem filmu pljuva čez vse tiste, ki varajo, so varali ali vsaj pomislijo na kaj takega. ))
Vidim, da si moški Si že kdaj gledal ta film? Mislim na film "Najini mostovi". Je čustveno napet, ampak tako kot pravi predhodnica, v njem trpi ljubezen.
Nisem ravno navdušena nad žanrom romantična komedija, ampak film "Love actually" mi je bil pa zelo všeč. Mislim, da je bil slovenski naslov Pravzaprav ljubezen.
Na kratko. Ženska ima moža in vse je utečeno in nato jo "odkrije" nekdo drug - ne le njo, kot žensko, ampak ji odpre oči, da ni samo žena in gospodinja, ampak tudi ljubimka, lepotica, očarljivka..
Moja Afrika (Out of Africa). Druga sestra Boleyn (The other Boleyn girl).
LP
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney)
-------------------------------------------------------
Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne!
No ja ŽogiNogi, The Other Boleyn Girl je bolj zgodovinska drama, kot romantičen film za stiskat se. Še posebej, ker je konec precej... khm, zgodovinsko točen
Love Actually tudi jaz iz srca pripročam. Tudi moškim je všeč
Mnja no, meni je všeč. Onih romantičnih, ko polzi slina iz kotičkov ustnic pa nekak ne prebavljam najbolje (kakšnih sluzastih romantičnih komedij).
LP
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney)
-------------------------------------------------------
Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne!