Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

barvanje las

Default avatar

maja.2406

Frizerka mi je pobarvala lase. Zdaj imam viden narastek. Naravni lasje so temno rjavi, pobarvani pa so rdeče rjavi. Ne bom se dajala več barvati frizerkam, ker se mi zdi noro drago, najraje bi pustila svojo barvo, a bom verjetno mogla nekaj dati, ker je strašno grdo tale narastek.
Zdaj me pa zanima. V trgovini sem gledala cel kup enih "stvari " za na lase. Lorealove ne vem barve, ali prelive, ali kaj je to. Eni so bili za cca 28 pranj, pa sem sklepala, da to verjetno ni barva, če drži le toliko časa. Na kaj moram biti pozorna, ko bom kupovala karkoli že bom? Najrajši bi si dala nekaj takega, da bi bila barva las podobna moji naravni in se potem sploh ne bi več barvala.
Hvala za pomoč in lahko noč.
Maja
Default avatar

enadruga

Moje mnenje je, da barvanje las k zdravju že ne pripomore. zato se strinjam, da je najbolje, da najdeš nekaj kar je čimbolj podobno tvoji ta zaresni barvi (verjetno spet barvanje, s prelivi dvomim v uspeh - no bodo povedale tiste, ki se na to bolj spoznajo) in končaš z barvanjem.
Saj lepo izgledajo pobarvani lasje, ampak zdravje je le prvo ...
Default avatar

gtkoo

jaz pa ti svetujem, da barvanje prepustis strokovnjakom, če res zelis svojim lasem najbolje. Itak ti bo barvala le narastek kar je bistveno ceneje od barvanja vseh las, pa si daj pramena ane in bos hodila na pramena vsake tri mesece...torej naj ti da nazaj tvojo barvo las in vmes sem in tja kaksen pramen in to je to
Default avatar

pojdi!.

pojdi k frizerju naj ti nazaj pobarva v tvojo barvo in to je to, simp ko pasulj ane..mislm

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek