Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Brela - apartma

Default avatar
Prosim za kontakt ali link za kak preverjen apartma v Breli (ali okolici).
Iščemo:
- apartma za 4 osebe (pogoj je ločena spalnica),
- blizu morja (ker imamo majhnega otroka in res ne bi preveč pešačili),
- čist/urejen apartma,
- zaželena klima,
- senca na plaži.

Hvala :).
Default avatar
Mi gremo tudi v Brelo, preko Sončka, še nismo bili tam. Kakšen pa je tam dostop do plaže- menda so stopnice. kaj veste?
Default avatar
Kakšne so pa cene za apartma z dvemi spalnicami?
Default avatar
Jaz sem v glavni sezoni prek agencije za apartma z dvema sobama dala 80€ na dan.
Default avatar
Mi gremo sem. Spodaj je apartma za štiri osebe - dve ločeni spalnici.

lp


Default avatar
bu, ste tukaj že bili ali greste letos prvič

na slikah je videti da je res vse enkratno , apartma dobesedno na plaži, prav super, če je še vse ostalo tako v redu
Default avatar
gremo letos prvič...pustimo se presenetiti

lp
Default avatar
No, končno sem izvedala kako se da priti v te apartmaje. Lokacija je namreč fenomenalna. Dopustujem v Breli že kar nekaj let in vsako leto se sprehajam mimo tele hiške. Čudovito plažo imate par deset metrov stran.

Uživajte!
Default avatar
bu,
Glede na lokacijo, kar malo dvomim da so slike res prave. Tisti del plaže na slikah zraven notranjosti apartmaja je eden najboljših, če ne celo najboljši v Breli. Drugače pa ima v profilu slike z različnih (praviloma najlepših) delov Brele. Jaz bi na vašem mestu zahteval, da mi pošljejo slike app. hiše preden bi plačal rezervacijo.
Nas so v Breli že enkrat pošteno n...... ko smo rezervirali app v vili ob obali na koncu pa dobili studio v gostilni v centru mesta. 1m od balkona so imeli izpuh iz kuhinje, hrup je bil do dveh zjutraj, pa smo vse skupaj rezervirali med prvomajskimi za poletne počitnice in to v Breli, ne na daljavo. Ko pa smo prišli avgusta dol pa je rekel, da je tam zasedeno in da smo mu lahko hvaležni, ker je našel nadomestno varianto. Kak teden ali dva prej pa je po telefonu trdil, da nas apartma čaka.
Smo si v nekaj dneh našli boljši apartma in odšli, ampak v Brelo po tistem pa nismo šli več.
Default avatar
Res moraš bit bumbar, da boš dal za eno ubogo luknjo 80 € na dan. To je za te hrvate res najlepše. Vrže te not in pol ga briga, kuhaj si sam, po hrano hodi sam, marsikdo še klime nima. Za to ceno živiš v Turčiji ali na Đerbi kot kralj. Normalna cena za apartma bi bila 20 € na dan. Pa vsak dan menjava rjuh, brisač, klima in parkirišče pa se razume samo po sebi. Tako je to v tujini dragi hrvati.
Default avatar
Se strinjam z bu bu. Ta apartma pa ni vreden 80 eur.
Default avatar
Mah, kakšni trapasti komentarji enih, ki se očitno naslajajo z pri nas zdaj modnim sovraštvom do vsega hrvaškega!

Kot vidim, gre za lep dvosobni apartman s kuhinjo in teraso v Breli tik ob eni najbolj slikovitih in elitnih plaž ne le Jadrana, ampak kar celega Mediterana! Tipi pa težijo, da bi tak apartman v špici sezone moral koštati ne 80, ampak 20 evrov. Koliko pa mislite, da pride avgusta primerljiv apartman v bližini Luke Koper ali izolske ladjedelnice ali pa v Ljubljani?

Cepci, kar hodite vi v all inclusive cenena blokovska naselja v Turčijo in Arabijo in si domišljajte, da ste najmanj sultani ali pa šejki!
Default avatar
laurusnobilis, ne da se mi več o tebi, lahko pa ti pošljem slike te tvoje "Arabije" in tvojih "blokov", kjer smo bili za 32€ na dan v skorajda glavni sezoni (All Incl. itd. itd.). Cenovno, pa le cenovno je to primerljivo s hrvaškimi apartmaji po 60 ali 70€, te razne variante app po cca 100€ in več pa ... ne me bas...
Default avatar
No, pa kaj, ce je kje v Arabiji ceneje kot na hrvaski obali? ( Z avionom vred ta ceneje postane navadno drazje). Tudi v Indiji je ceneje, pa v Bangladesu, pa v Peruju, pa v Vietnamu in Burmi. Evropa ima pac svojo ceno, pa ce je to italijanska Ligurija ali Sardinija, francoska Azurna obala, grski otoki ali hrvaska makarska rivijera.

Kaj ce bi ze nehali tule mnozicno tezit Hrvatom, kaksne cene postavljajo? Njihova stvar. ( Ocitno se niso uracunali, saj imajo trenutno prakticno rekordno popolnjenost kapacitet ob morju.) In vasa ali tja greste ali pa ne.
Default avatar
...očitno ti ne potegne, zgornji opis zajema vse, avion, takse, zavarovanje, hotel, riziko odpovedi, skratka vse !!! Lep dan še naprej...
Default avatar
Bu,

zanimajo me vaši vtisi pri Dinku Hauptman v Breli, kjer ste dopustovali lani. Kako je kaj bilo, se splača iti?


lep dan,

B.
Default avatar
pol pa idi v turčijo sej te noben ne sili na hrvaško to kateri tako pišete ste še večji kreteni kot hrvati 3xvečji

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net