Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

kako skrbite za dolge lase?

Default avatar

zlatolaskasem

da so lepi, sijoci, neposkodovani?

imate kak trik?
Default avatar

Barca

Kolikor gre, se izogibam sušenju s fenom.

Umivam jih z Fitoval šamponom, čisto na koncu sperem z res mrzlo vodo, občasno kak balzam za lažje razčesavanje (ampak Fitoval je že sam OK), pa po dopustu vedno konkretno masko (cca 1/2 plastenke subrine).

Edino rezanje špic me muči, ne delam preveč pogosto.

Imam pa zelo goste, rahlo skodrane lase, skoraj do pasu.
Default avatar

nunai

Jaz si tudi na koncu zmočim lase z mrzlo vodo. Ne dajem pa nikoli balzama na lase, samo masko ( 1x na teden ) ko so na pol suhi ( nikoli ne sušim s fenom ) dodam zaščito proti izsušitvi las, proti soncu, proti kloru itd....na konice in to je to....
Default avatar

skoraj do pasu

- lase sušim na zraku oz. ko se ze napol posušijo jih spletem v kito, da imam potem vsaj rahlo skodrane, ker so drugače čisto ravni
- samo naravni šamponi iz "bio" trgovin, nč Loreal ali ProV in tega sranja
- konice bi pa lahko strigla bolj pogosto, to pa ja
Default avatar

ena mala

Vedno jih sušim na zraku (razen pri frizerju 1xmesec, a brez krtač)...ko jih umivam, nikoli ne gnetem, tudi frotiram ne, le nežno zavijem v brisačo, da popivna odvečno vodo.
Pa 1x tedensko zvečer nanesem olivno olje, grem s tem spat in sperem drug dan.
Zadnja voda pri izpiranju je mrzla, na konice (režem 1x na dva meseca) nanesem vosek proti cepljenju las.
Na morju, preden grem na plažo, jih obvezno namažem z balsamom za lase in spnem..so manj na udaru pred slano vodo in soncem.
Imam do pasu rahlo valovite blond (naravno sem temna) lase.
Default avatar

Pupa

Sem pa radovedna, zakaj si spirate lase z mrzlo vodo, tega pa res ne delam, zakaj je dobro.

LP, Pupa
Default avatar

ena mala

[quote Pupa]Sem pa radovedna, zakaj si spirate lase z mrzlo vodo, tega pa res ne delam, zakaj je dobro.

LP, Pupa[/quote]

Lasišče dobro "zmasiraš" in prekrvaviš...tudi lesk las je potem lepši.
Default avatar

joselyn

nič barvanja, nič laka, nič želeja....nič nič...nič fena, nič krtače....kvaliteten šampon, balzam...kakšna maska.....in to je to....
pa redno striženje konic seveda.....