Med.Over.Net

Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi

Koliko pri izbiri partnerja date na horoskope?

Default avatar

hudo skuštrana

Na starševskem čveku je danes poplava tem, v katerih ženske sprašujejo o moških strelcih, moških kozorogih, moških rakih itd. Ali res gledate na astrologijo, ko izbirate partnerja? Jaz osebno ne. Sploh ne vprašam, kaj je po horoskopu. V bistvu mi niti ni treba, na koncu se tako ali tako izkaže, da so vsi tehtnice. :)
Default avatar

Zarja76-neprijavljena

Čisto nič!!!!! Horoskopi mi niso pomembni!
Default avatar

slavček

Horoskop ni pomemben.....sej prašaš že lahko, tok da mal vidiš kako pa kaj, ampak glavna je osebnost partnerja....ker lahko ti piše, da se dva znamenja ne ujemata, v praksi pa zadeva lahko funkcionira že par let....
Default avatar

cec

"Koliko pri izbiri partnerja date na horoskope?"
Nič.

Z horoskopom je praviloma tako kot z vremensko napovedjo; zunaj crkavam od vročine, na napovedi pa tolažilno napovedujejo da bodo padavine kmalu ponehale..
Default avatar

[maxi]

Ja itak, da je horoskop odločilen. Če ni strelec, je še opcija oven, sicer izvisi......hehe

Ps: Dej, hecam se....mislim, da je horoskop postranska stvar, če je vse ostalo nabito od energije.
Default avatar

Pokec

Jaz nič. Čeprav sem ravno zadnjič razmišljala kako se že vseskozi zapletam z moškimi, ki astrološko gledano, zame niso primerni partnerji, in glej ga zlomka, vse zveze so se končale. Trenutno je v razpadu še aktivna.

Zdaj pa ne vem, ali je kaj na tem ali ne. Eh, če se ponovno odločim za zvezo, potem bo astrološko znamenje še vedno postranskega pomena.
_______________________________

"Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar."

- N. S. Hruščov
Default avatar

pacika

Lepo vas je brati, enkrat za spremembo. Večinoma srečujem take obsdene s horoskopom in sem razočarana nad njihovo plitkostjo. S e mi je pa že zgodilo, da me je osvajal moški, ki mi je bil kar všeč in bi se skoraj začela resna zveza, pa me je začel moriti z astrologijo...nisem mogla dalje z njim, ker če je nekdo obseden z nečim takim - odpika!
Default avatar

*registrirana

Ce bi dala kaj na horoskop, z mozem ne bi bila skupaj. Sva ena od najslabsih moznih kombinacij v horoskopu. Morda pa tudi zato zakon laufa, ker sva se prisiljena trudit.
Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.
Default avatar

čisto nič

Imela dva istega znamenja. En toliko srca, en nič.
Default avatar

DRRR

Kompatibilnost glede na horoskop najbrž res ne vpliva kaj dosti. Večji problem je če nekemu človeku že štartu ni všeč karakter nekega drugega človeka z določenim znamenjem. Pa ne zdej pametovat da nima vsako znamenje svoj karakter. Vsako levinjo ali škorpijonko se da zavohat že na daleč.
Default avatar

cec

[quote DRRR]Vsako levinjo ali škorpijonko se da zavohat že na daleč.[/quote]

Pa devico ?
Hec :)
Default avatar

DRRR

...se pa nič ne voha...
Default avatar

gozdna maja

Analiza astrološke karte obeh bi se mi do neke mere zdela verodostojna. Seveda le kot metoda, ki ti na nek način pomaga bolje razmeti partnerja (in sebe), nikakor pa ne kot faktor izbire.
Default avatar

andrejček

Nič ne dam na to. So mi zoprne ženske, ki sprašujejo, kaj si po horoskopu, ob kateri uri si rojen, potem delajo neke karte.
Default avatar

mirella

kaj se izbira partnerje iz kake ponudbe?izložbe?:))))

Sem mislila, da je kemija kriva, pa usoda:) in še vedno mislim, da se dva morata "zavohat" ...vse drugo je pač lahko pripomoček pri spoznavanju in prilagajanju....

Če naprimer vemo, da so škorpijonke ljubosumne, se bomo potrudili, da jih ne bomo vznemirjali;)
Če vemo, da so ribice romantične, jih bomo peljali pogledat sončni zahod na obalo, ko jo bomo pecali:)....
Default avatar

bodočaastrologinja

[quote andrejček]Nič ne dam na to. So mi zoprne ženske, ki sprašujejo, kaj si po horoskopu, ob kateri uri si rojen, potem delajo neke karte.[/quote]

Hvala, si me spravil v dobro voljo.....:)))))))))))))))))))
Default avatar

Ribicaaaa

Hehehe meni naj bi ustrezala škorpijon in rak. Hm če dobro pomislim, ob moških škorpijonih trpim tako kot ob nobenih drugih (ok mogoče še ovni spadajo v to klaso), raki pa mi absolutno ne "klikajo"...
Default avatar

mirella

Odvisno, kaj so škorpioni in ti v podznaku;)

Ker ni vsaka ribica samo ribica;)
So dobre in slabe ribice in so dobre in slabe kombinacije:)

Tolk...mal za razvedrilo, da bi horoskop odločal pri izbiri partnerja...to pa ne moreš:) Lahko pa pomaga taka karta andrejček, če si že sam v dvomih, da ti še horoskop potrdi, da to je to:)
Default avatar

mirella

Še to, astrologija je zelo stara znanost in zelo zapletena in ne more vsaka "ženska" kar karto sestavit in vedeti, kakšen je njen ljubljeni.
To so cele študije, knjige, planeti, stopinje, aspekti, razmerja med planeti, luna, sonce...vse je bilo čisto drugače 21.5.1896 kot je bilo čez tri leta ali 100 let...in danes 21.5.2008 je jasno tako, na prvi pogled samo to, da je sonce v dvojčkih in luna v strelcu, torej bo ta otrok, ki se bo danes rodil imel drugačno karto od tistega, ki se je lani, ker je lani bila luna na isti dan v levu....potem je še podznak, ki je vedno drugačen in vsi planeti;)

Torej, če pogledamo danes karto Hitlerja ali Napoleona, je vse njune osebnostne in voditeljske lastnosti bilo mogoče napovedati;-oz. lažje jih je sedaj tolmačiti, ker poznamo dejstva.

Pa bližnji dogodki: v karti Silva Pluta je bilo veliko kazalcev za tako vedenje in usodo, kot jo je doživel. Tudi lastnosti staršev, katerim se rodi prav tak otrok, ki se bo lahko prav tako vedel, so nekje predvidljive;)

To je znanost in je ni mogoče obvladati iz ene knjigice o horoskopu, kaj šele iz Antenine priloge, letni horoskop:)))))
Default avatar

Ribicaaaa

Hm škorpjoni v podznaku rakci, jaz pa kot riba v podznaku dvojček :-))
Pa ne da ta dvojček seka mimo čisto :))