Med.Over.Net

Žalovanje in slovo

Odgovarjajo: mag. Polona Ozbič, univ. dipl. ped., zakonska in družinska terapevtka • Zavod Pogreb ni tabu

vse najboljše...mami

Default avatar

rada te imam

Če ne bi odšla, draga mami, bi danes praznovali, a žal...

Že trinajsto leto praznujem tvoj rojstni dan v svojem srcu. ki je še vedno tudi tvoje in vedi, mamica najdražja. da se te bom vedno spominjala in nikdar pozabila kaj vse si naredila zame.

Jaz za tebe ne morem narediti ničesar več....a kako rada bi....rožice ti lahko prinesem le še na grob...


VSE NAJBOLJŠE DRAGA MAMI, praznuj z atijem in vsemi, ki so ob tebi.


Rada te imam.....za vedno!!!
Default avatar

eta

Od smti moje tašče bodo kmalu minila 3 desetletja. Dolgo za marsikoga. za mojega moža malo. Ko je odšla je bil najstnik, danes je zrel mož, oče...Ko je lani izgobil še očeta sem ga začutila v tej njegovi nimočini v bitki z rakom. Še vedno gre vsako jutro v njun dom, vse pogleda potem gre v službo. Spomin naju mu je svet. Kadar je njun dom poln veselja je najbolj zadovoljen.
Default avatar

44

Draga mami, tudi ti si praznovala pred parimi dnevi. Vse najboljše pa kjerkoli že si. Letos je s tebj tudi tvoj ljubljeni sin.Spomini na srečne dni.... upam, da jih moje solze ne izbrišejo. Naj imam vsaj to.
Mami pogrešam vaju in rada vaju imam.

tamala
Default avatar

43

Moja mama

V nedeljo boš praznovala rojstni dan... lani sem ti prižgala svečko, predlani pa sva bili skupaj in nič slutili, da bo slovo tako hitro prišlo.

Še vedno si včasih očitam, da si odšla od nas samo zato, da si me lahko priklicala iz dopusta in tako obvarovala še nerojeno dete... vnuka, ki ga nikoli nisi spoznala... ali pač?

vse najboljše in čeprav te ne obiščem tako pogosto kot bi hotela, si v mojih mislih vsak večer, ko molim zate in za moja otročka

Pogrešam te, mama

Moderatorji

mag. Polona Ozbič , univ. dipl. ped., zakonska in družinska terapevtka
PolonaOzbic
Zavod Pogreb ni tabu
Elvina Babajić