Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kefalonija

Default avatar
Vse, ki ste že letovali na tem grškem otoku, prosim za kak komentar, vaše izkušnje. Sploh me zanima hotel San Giorgio. ALi je kateri s še boljšo lego pa ne ravno najdražji? Kako je julija na tem otoku? Hvala, ker boste izkušnje delile z mano.
Default avatar
Kefalonija je zame najlepši grški otok. Tam so snemali Corellijevo mandolino, če filma ne poznaš si ga poglej, da vidiš kako lepo je tam. Otok z najlepšimi plažami mu pravijo. Malce dražja je od ostalih otokov, od Zakintosa in Kosa npr, ki sta zelo popularna. Mi smo bili v hotelu čisto ob plaži, kjer je malo pihljalo, bili smo julija, drugače so tak čas temperature v Grčiji kar visoke. Če te še kaj zanima me pa le vprašaj
Default avatar
Pukapu, v katerem hotelu pa ste bili? Ocena hotela? Vem pa da je kefalonija otok najlepših plaž - no, najbrž podobno kot Lefkas, tam sem že bila.
Default avatar
oj,
tudi mi smo bili na Kefaloniji. To je večji otok, veliko za prevozit, a bi rekla, da turistično še ni najbolj razvit. Ima pa res krasne plaže, seveda rabiš renta car. Mi smo letovali dva tedna v različnih hotelih. Vsak ima kaj dobrega in kaj slabega, cene pa kar visoke. Bi rekla, da je hrana na drugih otokih bolj pestra in raznovrstna - v hotelih. Drugače pa je lepo, če je le družba prava.
Default avatar
Meni osebno je Kefalonija res FUL lepa. Mi smo bili v hotelu Porto Skala, ki ima malo bolj samotno lego, zato je fino najeti avto. Večino dni smo se vozili naokoli, saj je marsikaj za videti, predvsem pa je Kefalonija res polna zelo lepih plaž.
Default avatar
Res je tako. Zelo je lepa, neokrnjena, čudovite plaže, nobene gužve. Mi smo bili lani v hotelu Cefalonia Palace, poleg plaže Xi, ki je značilna po rdečem pesku. Meni je bilo noro fajn, sicer nismo bili veliko ob hotelski plaži, ker smo prečesali čisto cel otok. Poleg tega smo sami šli s trajektom na zgodovinsko Itako, saj veš, Odisej pa to ... Res mi je ostala v lepem spominu, pa sem videla že kar nekaj grških otokov.
Default avatar
Kaj pa priporočate meni. Bila sem samo enkrat v Grčiji - na Kefaloniji! Navdušena popolnoma, ne veliko turistov, skrite plaže. Prevozila cel otok. Letos pa spet v Grčijo - kateri otok priporočate? Gužve, turistov ne maram, prav tako ne vetra, žurk.... skratka lepe plaže, kaj za videti, ker mi ni biti na istem mestu...
Default avatar
Od teh, ki sem jih jaz videla, bi rekla Lefkada in Karpatos.
Default avatar
Kakšne so pa cene letal? Pa hotelov? Vsaj približno..?
Default avatar
Midva sva bila tut na Karpatosu in Lefkasu in priporočam oba.

lp,
G

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net