Forum.Over.Net

Starševski čvek

Letošnja moda - poletje

Default avatar

živahna

Že kaj veste, kakšna bo letošnja moda? Mene zelo veseli, ker spet prihajajo barve, pa dolga široka krila do gležnjev itd. Šestdeseta in sedemdeseta leta, pa nekaj črno-belih kombinacij. Pa razgaljeni popki in dekolteji so mimo.
Moderna ženska: visoka, srednje vitka, ozek pas, dolgi naravni lasje, po možnosti svetli, bleda polt. Se najdete v tem opisu?
Default avatar

nasprotje

Popolno nasportje.
Default avatar

upsa!

Juhu, to sem pa jaz :-)) Če bodo trgovine polne veselih oblačil, mi bo kar všeč. A mislite, da bi se lahko poročila v kakšni bolj divji rožasti obleki? Poroka me čaka julija.
Default avatar

miniccaaaaaaaaaa

meni pa dolga krila niso všeč. Rada imam kratke oprijete minice, ponovadi iz jeansa in sandale z visoko peti in malo debelejšem podplatom. Pa kakšno oprijeto majčko z globokim izrezom. Dolgi črni lasje, spodaj rahlo naviti ali celi skodrani.
Default avatar

miniccaaaaaaaaaa

Sem pa kar suha, veliko telovadim. Imam bolj svetlo polt, vendar ji sončenčenje prekrije. Pa zelooooo so mi všeč goste in daljše trepalnice.
Ja seveda se poroči v kakšno bolj rožasti barvi ravno sem gledala po tv bele obleke, zelo lepe z metuljkčkastim vzorcm v rozati barvi. Prelepa je bila.
Default avatar

Sunny

Jap, se najdem - edino visoka ne bi rekla, da sem. Nekje čisto povpečne višine. Kul, da prihajajo 60-ta!:))