Starejši so modrejši

Odgovarjajo: Lidija Bašič Jančar, terapevtka zakonske in družinske terapije

lenti

Default avatar
Hoj, na tem forumu marsikaj veste. Prosim, če mi pomagate. Zanima me kdaj so odprte trgovine in tržnica na Lentiju ob četrtkih. Pa ne me popljuvat, ker pač grem malo na cenejše nakupe. Pa še to se da kaj kupit za eurote?
Default avatar
[quote zapravljivka]Hoj, na tem forumu marsikaj veste. Prosim, če mi pomagate. Zanima me kdaj so odprte trgovine in tržnica na Lentiju ob četrtkih. Pa ne me popljuvat, ker pač grem malo na cenejše nakupe. Pa še to se da kaj kupit za eurote?[/quote]

včasih je bolo nekje od 9. do 13. ure, tudi za eur, vendar profitiraš, če zamenjaš, tako je bilo včasih.
Default avatar
Hojla,

Draga damica če gres samo po nakupih v Lenti, sploh če si z južnega konca Slovenije, nisem ravno sigurna , da se ti izplača 8ob upoštevanju stroškov za bencin, če pa to narediš potem kot izlet - najprej šoping, potem še kaj za ogledati si, potem ja. Zakaj? Stvari so se kar prilično podražile , je pa res, da je kavaliteta tudi boljša kot pred 10 in več leti. Imaš nekaj trgovin kjer ne moreš kupovati za EUR (Spar, Penny..), sicer pa se ti splača zamenjati EUR v forinte, saj je tečaj okoli 250 ali še več.

Tržnica je načeloma osprta do 14 ure, medtem ko so butiki, ki pa so odprti do 17 ure popoldne. Nekateri imajo opoldansko pavzo.pretirane gneče ni, tudi ob dnevih ko je tržnica ni. Te pa opozarjam, da moraš ponekod plačati parkirnico za osebni avto, imajo avtomate za nakup listkov. če že dolgo nisi bila v Lentiju, boš malo presenečena koliko se je spremenilo.

če te kaj še zanima mi lahko pišeš na moj e-mail

afrodita

lepo nakupuj

Moderatorji

Lidija Bašič Jančar , terapevtka zakonske in družinske terapije
Lidija Bašič Jančar