Avto.Over.Net

Avtomobilizem

najboljši (pošten) pooblaščeni servis vozil Ford?

Default avatar

nezaupljiva

Iz že prešnjih izkušenj (sicer druge znamke vozilo) enostavno več ne zaupam velikim avtohišam in me resnično zanima kje je kateri manjši pooblaščeni servis vozil Ford, pa kjerkoli že v Sloveniji. Ker vas je na tem forumu veliko, vem, da morda kdo ve, kje je še pošten, prijazen servis. Prosim za pomoč in hvala vam.
Default avatar

katja

Ford servis klemenčič v Ljubljani.
Default avatar

timot

Zelo slabe 2-kratne izkušnje s Summitom v LJ-glede molzenja denarja.Me ne vidijo nikoli več, tudi če kupim še kdaj forda, ne grem tja.Sedaj vozim k JMK .Tukaj so mi vsaj zrihtali eno stvar, sicer pa verjetno nikjer ni poceni.Premišljujem pa, da grem naslednjič k "mojemu" mehankarju, ki tudi popravlja forde.
Default avatar

fordica

A pri tem Klemenčiču dajejo samo originale not ali imajo tudi fejke? Naš je namreč 7 let star in nimam nobene želje po (pre)plačevanju delov.
Default avatar

timot

Za sprednjo šipo lohk rečem, da so mi ponujali neoriginalno.Za ostalo ne vem.So mi pa nazadje menjali zav. ploščice, pa se mi zdi, da so dal notr kr neki, ker vsakič ko je dež bremze cvilijo, zaračunali pa gelde na ceno za originalne!Pa se mi ne da it težit, ker pa spet ni tolk kriza.
Default avatar

katja

nisem imela še enega problema z njimi. Vse je bilo originalno.
Default avatar

ku kuc

Pri klemenčiču vse ok dokler je bil na stari lokaciji (3je fordi), sedaj na novi... mislim denarja full, pa kr neki škripa, bratu pa so tudi kar nekaj not dali... ne vem a je slab ali ni... vem pa da je včasih bil boljši... naslednjič peljem drugam, prav tako vsi pri meni doma (vsi različno stare forde)...
Default avatar

pomladna1

Hvala Katja in TImot z negativnimi izkušnjami kakršnih se bojim.Moj avto je bolj nov in mora vsaj v garanciji na pooblaščene servise. Še kakšen servis na Štajerskem? Pa morda kdo ve ceno prvega servisa na 20 000 za dizla? Kam drugam ku-kuc?
Default avatar

ku kuc

Ja nekam v lj., še nisem razmišljala smo namreč opravili od januarja servis na dveh avtomobilih in bili razočarani... sicer kam drugam ne vem... mam pa (če se kaj ne pokvari) leto miru...(svojega sem peljala nazaj - pa ni nič pomagalo...)

Upam, da najdeš kaj dobrega in sporočiš...
Default avatar

FOCUS

Prvega fokusa smo kupili v pri ford lavrenčič nikoli več tudi na servis ne gremo več k njemu ker je skoraj še enkrat dražji kot Prima v Slokanu. Drugi focus smo kupli pri Klemenčiču in meni so bili super vse ok in dosti bolj prijazni kot pri prvem prodajalcu. Na servise pa vozimo na Primo, ker za v LJ bi morali vzeti prosto cel dan pa se nam zdi brez veze.
Default avatar

fordka

Ford servis Bizilj v LJ.-šIŠKA.
Vedno zadovoljna, vse se da zment, nič ne komplicirajo.
Obstajajo že sigurno 15let in zagotovo vedo kaj delajo.
Default avatar

Natasa2

Moj kolega je šel na JMK zadnjič in je bil zelo nezadovoljen, ker so ga prinesli naokoli, potem jim je moral pa še dokazovat, da nečesa, kar so mu zaračunali niso naredili.
Problem je uredil na Fordu Bizilj, kjer so mu avto pregledali brez problema in brezplačno (tako je ugotovil, da mu v JMK-ju niso popravili tistega, kar bi morali). Jaz mojega Forda vozim v Škofjo Loko k Brelihu in sem zadovoljna.
Predlagam, da pokukaš še na Ford forum - tam je tudi rubrika, kjer fordovci opisujejo izkušnje z različnimi servisi...
Default avatar

venera v krznu

Ko sem kupovala svoj prvi avto, sem se napalila na ford mondeo (kasneje sem si premislila), in takrat so mi kot daleč najboljšega tudi priporočali Bizilj.

Oglej si še .
Default avatar

tinčibinči

Tudi jaz oz. mož zadovoljen pri Bizilju že sedem let voziva Forda tja, vedno vse fajn poštimajo, da se dogovoriti za nadomestni avto, včasih naredijo kakšno uslugo brezplačno.
Default avatar

maddy*

Šerbinek je pooblaščen za Ford v MB. Da tudi neorginalne dele, pa tud skonto brez računa sam na roke daš mehankarju kakih 10 evrov za kavo pa je. Sam se morš zment. Drugače pa jaz včasih pelam svojga kar k navadnemu mehankarju, ki ma neke kolege, ki mu potem nabavijo kake neorginalne al pa rabljene dela za avto, pa pol komot drži še par let. Moj Ford je l 2000.
Default avatar

*.*

Tud mi vozimo k Brelihu v Škofjo Loko. Izredno zadovoljni.
Default avatar

klemenkoCar

tudi sam imam najboljše izkušnje z AH Klemenčič. Na tržaški so proti Brezovici.
Default avatar

bb7

Tudi sam sem zadovoljen z Klemenčičem. Imam pa prošnjo, če ima kdo navodila za uporabo za Mondeo od l 2005 v pdf. Sam imam samo knjižico v italijanskem jeziku.