Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

oddam 2 sobno stanovanje

Default avatar

valerija111

Oddam v najem 2 sobno popolnoma renovirano in opremljeno stanovanje v Crnucah za daljsi cas urejeni druzini ali mirnemu paru. Stanovanje je v 10 nadstropju od 11. Ima vse prikljucke ( internet, satelitska tv..), pralni stroj, pomivalni stroj...
Z najemnikom bom sklenila pogodbo o najemu, stanovanje je sicer na voljo ze z marcem, vendar zivim v tujini in bom v Ljubljani sredi marca, tako, da bi pogodbo zklenili z 1. aprilom.
Ogled pa je mozen ze takoj, saj moja hci zivi v Ljubljani.
Ce koga zanima kaj vec, naj me kontaktira na email: [email protected]
Lep dan!
Default avatar

NiNaNaNa

V najem iščemo od 2-3 sobno stanovanje oziroma v kvadraturah med 52 do 65 kvadratov.V centru Maribora.To pomeni,da iščemo v okolici od Melja do Koroškega mosta,ali Pobrežje.V hiši ali bloku (stanovanje v večstanovanjski hiši).Stanovanje mora bit opremljeno ali delno opremljeno
Iščemo za daljsši čas za vsaj približno od 1 leta dalje.
Smo dva odrasla z 12 letnim sinom.
Informacije oziroma pišite na [email protected]
pa vam posredujem gsm štev.

lp

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak