Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

ali je že nova kolekcija H&M, SOliver...v LJ

Default avatar

novomeščanka

Bi bila res vesela tega odgovora, da se ne vozimo zastonj v Lj. Potrebujemo spomladanska oblačila - predvsem hlače, ki so že nad gležnji, za deklico 140 in za fanta 116 in 92.

Vesela bom vsakega nasveta kam naj zavijemo, da dobimo dobro in po zmerni ceni.

V NM nisem v petek in soboto našla nič kar bi jim bilo prav ali všeč (no, razen teniske za taveča), pa smo prehodili cel BTC.

Hvala vam za vsak korak, ki ga bomo prihranili.
Default avatar

Maja neprijavljena*

[quote novomeščanka]Bi bila res vesela tega odgovora, da se ne vozimo zastonj v Lj. Potrebujemo spomladanska oblačila - predvsem hlače, ki so že nad gležnji, za deklico 140 in za fanta 116 in 92.

Vesela bom vsakega nasveta kam naj zavijemo, da dobimo dobro in po zmerni ceni. [/quote]

čE SE VAM NE MUDI, bi mogoče počakali 28.2., ko bodo odprli na Rudniku nov sklop trgovin.
Default avatar

Nasvet

V Novem mestu je bila že pred enim tednom v S. Oliver nova kolekcija. Samo zasoljena, da ni za kupit.
Če ima H&M novo kolekcijo, pojma nimam. Smo bili v soboto v celju. So sicer imeli že vso robo, samo meni se je zdelo iz prejšnjih sezon. Nič novega, svežega. Imajo pa super novo robo v C&A v Celju.
Default avatar

hana,

oj,za št 140 nevem, sem pa jaz moji pupi 98št. nakupila en kup hlačk, majčk hello kity, pa krilca in še kaj. sem tokrat zadela zelo lepe stvari.se pravi vse poletno in spomladansko je zunaj.
Default avatar

Mamca dveh

Pozdravljena.

Moje videnje je pa naslednje: imam deset-letno deklico; izbira za to velikost v HM-ju je zelo slaba!!! Za malega pajaca pa imajo odlične stvari (imamo tudi takega pri hiši). Stopi nadstropje višje v Okaido in zraven...hmm...joj, ne spomnim se imena druge trgovine (čez hodnik). Lahko najdeš zelo lepe stvari po normalni ceni. Hčeri sem v S'Oliverju kupila jakno pa sem dala ufff...ko sem dojela, je bilo že prepozno ;-) ...ahhh...

Uspešen nakup!!